Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcipántorta

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO egyik üdvöskéjéről már megemlékeztem egy korábbi posztomban, amiben kiemeltem, hogy bizonyára sokan vannak úgy vele, hogy ez is hozzátartozik a new-age vámpírmizériához, és ezzel elkerülhetetlenné válik, vagy annak teljes ignorálás, vagy a szokásos szkeptikus…..
Kutyaélet A három kagyló 2010.08.11 12:18:00
Most, hogy lassan itt az új Stallone-mozi, poroljunk le egy régi kérdést: hogyan kell használni a három tengeri kagylót?! Aki nem tudja, melyik filmben hangzott el ez a kérdés, ne is olvasson tovább. Nemrégiben találtam ezt a képes illusztrációt egy honlapon, íme: Hogyan…..
marcipántorta 2010.08.17 14:03:56
Ez Schuh által forgalmazott romantikus ekrü színű csipke cipellő csak 25 font. Mit gondoltok Ti hordanátok vagy túl esküvős? Én szívesen hordanám valami egyszerű összeállítással. (Biankás) Love or hate?..
marcipántorta 2008.07.18 17:05:11
Már ezer éve kerestem egy fekete elegáns vászoncipőt. Ez volt a tavasz nagy kihívása (ami nyárba torkolott). Tegnap elindultam az Ázsia Centerbe venni aranyos bádogedényeket (van ott egy isteni lakberendezési bolt, ez a másik gyengém a divat után). Kanyarodok be a bolt felé, amikor…..
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
Klasszikus hozottismegnemis-szituációt fedezett fel olvasónk a Gödörben, ahol van ugyan vécé, de koncertjegyárban mérik, amikor épp koncert van, mert kint persze nincs:A Gödör klub tudtommal csak a bejáratánál kezdődik, a kinti rész a lépcsőkkel és az asztalokkal egyáltalán nem…..
A Homár ugyan távol marad az államilag elrendelt szervezett tömeges zabáltatástól, de szerencsétlen ismerőseit eltaxizta az Aréna Plázába, akik a Szfinx nevű gyorsétteremláncot próbálták volna be, ha nem kellett volna az asztalfoglalás ellenére 1,5 órát várniuk a konyhára.…..
Múlt pénteken kisíján kiosztottuk az Év Bullshitje díjat a BKV-nak a metrózajos környezetbarát 3D-s Jean-Michel Jarre koncertjéért, de az év végi hajrában még érnek meglepetések. A Food Expressz legalább nem közpénzből butít, bár azért elég meredek ez az akció is.…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Isteni érzés, hogy van egy nemzet, amelyik néha még a magyaroknál is viccesebb, például amikor angolul próbálnak beszélni. Ismerkedjenek meg az olimpiára pályázó Prága hivatalos oldalával, amit mintha kizárólak geek pólófeliratok teremtése végett hoztak volna létre. Csodás…..