Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorcsimpi

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
dorcsimpi 2019.05.02 17:15:57
@nota19: en is total hulye vagyok az ilyen hadaszkodashoz, de pl. sarkanyuveg szilankokat szoro robbanos cuccot nem tudtak volna kiloni vele? vagy valami tuzes-olajas robbanos szart? hat mar az egri csillagokban is milyen faszaul megoldottak, hogy ego olajat meg tuzet okado cuccot guritottak le a varbol. Benioffeknak biztos nem volt kotelezo hatodikban.
dorcsimpi 2019.05.02 19:56:11
@mbm: jo, igaz, a puskaporhoz meg par szaz ev kellett volna. Vagy Samu a Citadel konyvtarabol csort konyveiben talalhatott volna valami hasznalhato molotov koktel receptet, ha mar mindenaron eletben akartak hagyni.
Na, ezt is megéltük, a termékelhelyezéssel sújtott vagy inkább súlyosbított (idióta magyar nyelv a két jével) évadnak menten vége, addig viszont még lesz két esküvés, egy romantikus, meg egy falusi. Na, adjunk a melónak...
Braavos Hajót látunk felülről, ahogy bevitorlázik egy öbölbe, egy bazinagy kolosszus lábai között. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis, hogy a picsába építették fel ezt a nagyterpeszben álló, kétségkívül látványos szobrot az öböl bejáratához a braavosi zsiványok?…..
dorcsimpi 2014.05.13 11:55:34
@dorcsimpi: *derült _volna_ ki
dorcsimpi 2014.05.13 14:08:20
@Littlewood: De mi van emögött? Az a baj, hogy Tyrion nem olyan jó kiállású, szőke szépfiú, mint a bátyja? És nem elég, hogy egy torzszülött, ráadásul az anyja is meghalt a szülés közben? Ennyi? Ezek szerintem (a család nevének fenntartása céljából legalábbis) nem racionális érvek, hanem csak hiúság és személyes érzelmek. Nem tudom, ezek nekem nem illenek bele Tywin karakterébe, de lehet valamit nem jól értek...

(Úgy, hogy egyébként a másik két gyerekének meg a szadista fasz Joffrey-nak sokkal durvább dolgokat is elnéz(ett)...)
dorcsimpi 2014.05.14 09:59:35
@Littlewood: @Tehéntőgy:
Na látjátok, erre nem is gondoltam, hogy a színész ennyire el tud vinni... kösz!
Mindig megborzongunk, amikor a bulvárlapok asztrológussal próbálják kisilabizálni a jövőt, jósoltak már Magyarországnak természeti csapásokról és forintgyengülésről, hogy az utcai fosztogatásokról már ne is beszéljünk. De ami a mai Borsban olvasható, az mindenen túltesz:…..
B-oldal TOP30 Quimby-dal EVÖR 2013.08.06 05:45:00
Kispál, Tankcsapda, Quimby. Kispál nincs, Tankcsapda gyümölcsös sörökkel az egyre kevesebb rockernek (?) szól, így kétségtelen tény, hogy 2013-ra kijelenthetjük, hazánkban a Quimby dalol a legszélesebb rétegnek, szerezve ezzel óriási és napról-napra nagyobb népszerűséget.…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
dorcsimpi 2013.07.24 16:30:35
Timiék nem várták meg a hamburgerkínálatot sem a Pántlika Bisztróban, mert az egyik pincér hangfegyverrel vette fel a harcot a környékbeli kirakodóvásárral: Sokat olvastunk a Pántlika Bisztró híres burgereiről, így gondoltuk, vasárnap kipróbáljuk. Kb. délután 1 óra körül…..
Mint az várható volt, kifelejtették a nyári fesztiválokat a retardált dohánymutyitörvényből, ezért most naponta 2-3x mehet ki 20-30 ezer ember a Sziget idején cigit vásárolni a szárazföldre, ha elhagyja a dobozát részegen/lelejmolják a punkok: Gyulay Zsolt fontosnak tartotta…..
dorcsimpi 2013.07.03 16:39:27
@Dr Jozef Vengloš: akkojóvanakkó :D
dorcsimpi 2013.07.03 17:09:40
@atörökk: totál teljesen igazad van, csak ahogy írtad is, amikor te evezni meg sátorozni mentél, tudtad, hogy mire számíts, így érthető módon betáraztál, mert evidens volt, hogy az erdő közepén és/vagy a folyóparton nem lesz magától szalámis bagett meg kisfröccs.
Most ez a hiszti a cigi körül nem azért van, mert nem lehet nélküle élni, csak nevetséges, hogy pont egy olyan helyen nem képesek kikúrni egy bódét, ahol egyébként egy héten keresztül patakokban folyik a szesz meg a kokó. És bevallottan nem azért, mert balfaszok, hanem mert féltik a kulturáltan szórakozó fiatalok tüdejét.
Ez olyan, mintha azt mondaná a máv, amikor negyven perceket áll egy helyben a vonat, hogy csak azért nem száguld százhatvannal, nehogy véletlen magadra lögyböld a kóládat vagy meglötyögősödjön az agyad. Búlsit.
dorcsimpi 2013.07.03 17:14:52
@atörökk: az itthoniak tudják (ha olvasnak homárt höhö), a külföldi jónépnek meg kell egy kistérkép a prgramfüzetbe, hogy hol van a háromkerben T-bót. Százalékot kérek az ötletér. köszöntem.
A gyorsvonati pótdíj bevezetése óta igyekeznek minden jegy mellé pótdíjat fizettetni a pénztárosok, vagy ha azok éppen nem, akkor a kalauzok. Naiv ügyfélnek többször fel kellett hívnia a MÁV ügyfélszolgálatát, hogy a munkatársak elhiggyék, nem kell a járatára pótjegy: Ezt…..
dorcsimpi 2013.07.02 12:56:16
Tőlem is sebesvonatra kérik, a szövegértelmezési anomáliába már beletörődtem. Megosztom az én kalauz-anyázós sztorimat, szorivagyok, hosszú lesz.

Két hete szombaton egy helyben álltam összesen másfél órát a karcagi állomáson, mikor többszöri "mindjárt indulunk, tessenek várni" után egyszer csak közölte a hangosbemondó, hogy a szerelvény felsővezeték-szakadás okán bizonytalan idő múlva közlekedik csak tovább.

Egy kezdődő agyérgörcsre emlékeztető, tompán kiújuló fejfájással küzdve és egy halk és nőies káromkodást elengedve viszonylag hamar úgy döntöttem, mégsem utazom, majd a pénztárnál kértem vissza a jegyem árát. Mivel természetesen - a felszállás után rögtön - már kezelték (anélkül, hogy a vonat egy métert ment volna), kisebb problémába ütközött az akció: a kalauztól kellett igazolást kérnem arra, hogy az a jegy, amit megváltottam és lekezeltek mégsem biztosította nekem a kifizetett szolgáltatást - történetesen, hogy Karcagról eljussak Szolnokra.

Húszperces konzílium után a vasutas kolegák megállapították, hogy kurva MÁV (az egyetlen dolog, amiben egyetértettünk), mert nekik csak arra paraméterezték be a zsinóros tetris-t, hogy kiadják ezt a bizonyos gyorsvonati pótjegyet, visszavonni csak az utas "saját elhatározásából" lehet, és mivel "megszakítom az utazást", nem adja vissza a teljes összeget, mert arányosít.

Feltettem a kérdést, hogy ugye nem szándékosan hergelnek épp...? Megszakítom-e az utazást; melyiket? Azt, amelyiket el sem kezdtem? Vagy mit óhajt arányosítani? Ülhettem volna tovább is az egy helyben álló vonaton?? Zsenik.

Mivel hamar sikerült meggyőznöm őket arról, hogy nem ez az opció játszott nálam, műszaki hiba-sztornót meg valamilyen csoda folytán nem programoztak a gépbe a szoftver hiperoptimista készítői, valahogy mégiscsak kiokoskodtak egy igazolást, és visszakaptam a pénzem. Cserébe legalább gondtalan kilencven percet ülhettem egy retek vasúti kocsiban.

(De én legalább hazamentem, ittam egy fröccsöt és lefeküdtem aludni. De az a kedves utas, aki Nyíregyházáról megindult 3 óra körül, és este fél 11-kor ért Pestre... Finoman szólva sem irigylem.)
Autót kell venni, kész.
dorcsimpi 2013.07.02 13:09:21
dorcsimpi 2013.07.02 13:19:45
Zsuzsannáék felmérték, mi változott egy év alatt a felújított Club Thermal Hotelben. A neve hotelről kastélyra változott, de ezt leszámítva nem sok: Türkménbasi "Elmenekültek a hónap szállodájából" írására szeretnék reagálni. Igaz eltelt egy év. 2013. junius első…..
dorcsimpi 2013.06.20 15:23:39
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
dorcsimpi 2013.06.18 19:08:44
„Soha nem láttunk még ennyi pénzt" – nyilatkozta a Borsnak az Attraction a Liszt Ferenc repülőtéren, nem sokkal megérkezésük után. Hozzátették azonban, hogy a teljes nyereményt, amit a Britain's Got Talentben nyertek, ami mintegy 80 millió forint, a csapat fejlesztésére fogják…..
Saját stílusában dolgozta fel a Trónok harca című sorozat főcímzenéjét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). Mivel a csapat zenészei is nagy rajongói a világszerte több millió nézővel büszkélkedő tévésorozatnak, ezért nagy lelkesedéssel dolgozták át a művet. A ska…..
dorcsimpi 2013.06.10 17:12:11
@dorcsimpi: jajj, SPOILER, anyámat... sorry.
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
dorcsimpi 2013.05.06 16:28:33
dorcsimpi 2013.05.06 16:38:25
@Csucsundra: Hát szerintem meg pont hogy nem Koppány volt a suttyó tróger, mert ő volt az, aki ragaszkodott a régi rendhez. Ebben a sztoriban pont hogy István volt az, aki szembement a megszokottal, szóval nekem sehogy sem stimmel... Meglátjuk.
dorcsimpi 2013.05.06 16:48:09
@Csucsundra: én még hezitálok... :)
Ma kerül adásba a Hal tortán azon része, amiben Sarka Kata impozáns törökbálinti villájukban fogadta vendégeit. A Blikk részletesen beszámol arról a luxusról, amiben a TV2-es műsorvezető és neje él, itt lehet megnézni és nyálat csorgatni. A nappaliról készült fotó…..
dorcsimpi 2013.04.24 15:18:53
Szívhez szólóan pozitív történet, ami egy elfurcsult sertéscombbal indult és egy csokor virágban ért véget. "az áruház megnyitása óta vásárlójuk vagyok, még egy szál rózsát is kaptam mert a nyitás napján vásároltam:)) március 24-én csont nélküli családi…..
dorcsimpi 2013.04.17 13:02:31
Ez már csak egy ilyen kemény világ, ez a celebes: Bálint Antónia után a Tóth Gabi is zokogva távozott az RTL II Szombat esti láz című táncos vetélkedőjéből. A műsorban permanens villantásközeli állapotban táncoló énekesnő valóban sokkal jobban mozog, mint Szilveszter gazda,…..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
dorcsimpi 2013.01.22 13:10:55
Pénteken este átadták a legrosszabb reklámoknak járó Aranydisznó-díjat az Akváriumban. A Bistro Reklámügynökség és az Index által meghirdetett reklámmoslék versenyen hét kategóriában hirdettek "győztest", és mindenki legnagyobb örömére a Fődíjat a Danone Activia Pocak…..