Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulpius-ház

289 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gideon Cross a maga érzékien csodás, vad külsejével újra felbukkan Eva Trammel életében. A lány már csak egy pillantásától is lángba borul, kéjes érzések söpörnek végig rajta. A regény most is hozta a várt színvonalat, Sylvia Day kifinomult stílussal tárja az olvasó elé a…..
Tudom, hogy nem most jelent meg a könyv, de csak most tudtam rávenni magamat arra, hogy elolvassam. Én, a szexmániás… Amikor először láttam a könyv borítóját, akkor arra gondoltam: hogy igen, egy újabb semmitérő celebkönyv. Íme, itt van ez a Szepesi valaki (nem tudtam, hogy ő…..
 A borítója alapján ez a New Adult könyv se lóg ki a sorból, első ránézésre nem keltett különösebb hatást bennem de mégis késztetést éreztem a könyv megvásárlásra, és még mennyire jól tettem! Bár a romantikus könyv eleje tele van közhelyekkel (az én véleményem…..
A 35 éves sydney-i születésű Markus Zusakot a világ egyik legkiválóbb ifjúsági regényírójaként tartják számon. (Gondoltad volna? Én sem!) S bár a Könyvtolvaj előtt négy regénye látott már napvilágot, Magyarországon nem voltak kaphatóak történetei. Egészen 2010-ig…..
http://ulpiushaz.hu/keddvezmeny ..
Ciki, ha ez a könyv nekem tetszett? :-D De most komolyan, ilyen borítóval és ilyen címmel? (Talán még el is pirultam a pénztárnál mikor megvettem, azt hittem valami "faldöngetős erotikus" :-)) Később picit utána olvastam, de csak úgy felszínesen ... mert "félek" ám a…..
Nagyon vártam ezt a könyvet, már régóta fent volt a kívánságlistámon. (Talán a helyes tetkós fiú miatt, aki az Easy borítóján is szerepelt? Talán. A jó marketing adta el nekem? Nem tudom.) De bevallom, most picit csalódtam … és nem azért, mert túl sokat várok ám ezektől a…..
Kedvenc született! Tudom-tudom, nagyon elfogult tudok lenni, általában tetszenek az utoljára olvasott könyvek. De ez most más. Érzem és tudom, hogy a sok-sok kedvenc közül ez a könyv kiemelkedik. Volt már Veled olyan, hogy olvasás közben a szíved majd kiugrott a helyéről? Annyira…..
Megint egy New Adult történet, ami elgondolkodtató, kemény témát boncolgató és az ember szívéhez szóló. Szerelmes történet, de a hangsúly sokkal inkább két fiatal sérült lélek egymásra találásán, gyógyulásán van, mint a romantikán. Ne tévesszen meg senkit a ponyvának…..
Heteken át ebbe a könyvbe „botlottam” a neten. Az Ulpius-ház facebook oldalán pedig többször találkoztam olyan fotókkal, ahol celebek és nem celebek büszkén mutogatták, hogy éppen ezt a könyvet olvassák. Szóval kíváncsivá tett, mi lehet ebben a könyvben, ami ennyire megfogja…..
Már nem emlékszem, mi késztetett arra, hogy ezt a könyvet felvegyem a kívánságlistámra. Valószínűleg nagyon kíváncsi voltam, hogy az Ulpius milyen NA könyvvel rukkol elő a romantikus történetek kedvelőinek (a sok erotikus után). Emlékszem milyen izgalommal fogtam a kezembe a…..
Nem vagyok egy kifejezetten csajos csaj, tehát pl. nem érdekelnek a márkás göncök, meg fiúbarátom is több van, mint lány, de bevallom, ennek a sorozatnak nagy rajongója vagyok. Az első rész után még mondjuk azt mondtam, hogy úúúúristen, én ebből nem bírok megnézni még egyet,…..
Fülszöveg. Caroline Reynolds magáénak tudhat egy fantasztikus, új lakást San Franciscóban, egy irigylésre méltó háztartási robotgépet… O-t viszont nélkülözni kénytelen (és itt most nem Oprah-ról van szó, kedves olvasók). Tervezői karrierje felfelé ível, irodája a…..
Néhány éve nekem szegezték a kérdést, hogy ismered-e Muszka Sanyit, s én csak röhögtem, hogy az meg ki az Isten haragja, s különben is, miért kellene nekem őt ismerni? Most már azt mondom, hogy a kutya mindenit a fejemnek, hogy nem voltam kíváncsibb annak idején, amikor még friss…..
„Apa! Ha nem teszed le a könyvet, nem leszek a barátod!” Ezt mondta a kisebbik fiam valamikor június elején, a játszótéren. Miért is ez a nagy felháborodás? Chris Ryan Osáma című könyvét olvastam éppen, és nem volt kedvem abbahagyni. Ha valaki olyan enyhén militáris…..
Utálom a krimit, utálom a thrillert... ha filmről van szó. Egyszerűen nem viselem el a stílusok egyik jellemzőjét sem. Tehát Ilyen típusú könyveket eddig nem igazán olvastam, mert igaz történetekre vagy romantikus, "limonádé" történetekre korlátozódtak az olvasmányaim, ami…..
Szólhatnék egyedül a Family Guy-rajongókhoz, kik már megtalálták halványlila dunsztjukat arról, ki is az a Stewie Griffin, de azért én mégis bevonnám azokat is, akik még csak keresgélik. A Seth MacFarlane-féle televíziós sorozat bizonyára sokak tévéképernyőjén feltűnt már,…..
Barátnőm a születésnapomra könyvvel akart meglepni. Mivel tudja, mennyire könyvmoly vagyok, és hogy sok minden megvan, sokféle stílust kedvelek, nem biztos hogy a helyzete nagyon könnyű volt neki. Talpraesett, így az egyik könyváruház eladóját kérdezte, mit tud ajánlani.…..
Ulpius-ház könyvek MEGJELENT! 2013.09.06 13:41:23
Rendeld meg most kedvezménnyel az Ulpius-ház webshopban! ..
Kedves Mindenki! Ezúton is köszönjük mindenkinek a beérkező könyvkritikákat. Átnézve a két hónapot, nehéz volt dönteni ki legyen a szerencsés. Végül Hompoth Erikát választottuk a következő ajánlója…..
2013-ban az erotika egyre komolyabb szerepet tölt be a magyarországi könyviparban. Ezt a könyvet egy kedves barátnőmtől (imádott körmösömtől :D) kaptam kölcsön, aki az erotikus csomag keretein keresztül szerezte be ezt a példányt az Ulpius-ház jóvoltából. Őszintén bevallom, a…..
Kemény meló olyan rencenziót írni, ami valóban összefoglalja azt a sok jóságot, ami ebben a könyvben szerepel, de azért én mégiscsak megpróbálom. Van tehát egy roppant tehetséges magyar srác, aki korábban Mark Wander néven már lekörmölt néhány regényt, s ismertté is vált…..
A Dumakönyvtár sorozatban nem hányódnak a keményfedeles könyvek, Tóth Szabolcsnak is, Felméri Péternek is, sőt K.A.P.-nak is fontosabb volt a tartalom, mint a külalak. A Kiss Kiss Benk Benk első látásra egy vagány könyv. Felcsigáz, hogy Havas Hendrik ajánlja, hogy rendkívüli…..
Szenvedélyes Dumakönyv-gyűjtőként sikerült levadásznom egy árzuhanás kapcsán ezt a darabot is. Amikor először megláttam az Ulpius-ház oldalán, erősen a Felméri Péter Három Ufó-jának borítója virított vissza retinámról. Biztos, nem véletlen, hogy ugyanazzal a színvilággal…..
A férfi, aki boldog akart lenni. És remélem én is boldog leszek a könyvtől. Legalábbis azt remélem, tetszeni fog, és olyan olvasmányt kapok, ami feltölt. Valahogy így kezdtem neki a könyvnek, ami már inkább hasonlít egy kis füzethez. Nagyon vékony. Szerencsére akció keretén…..