Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drnéni

2 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blikk.hu olvasóinak kérdéseire Orbán Viktor, a Fidesz elnöke válaszolt. Az egyik kérdező az iránt érdeklődött, hogy a volt miniszterelnök az egykulcsos, a többkulcsos vagy a családi adózást preferálja, illetve hogy mikorra várható a korábban általa hangoztatott egyszeri,…..
drnéni 2010.03.20 15:12:21
Az őszi hűvös napok és a nyári hónapok ápolási hibái télen kihívásként érikvédőköpenyünket, a bőrünket.       Az őszi-téli bőrápolási programot hajlamosak vagyunk elhanyagolni, de legalább olyan fontos, mint a tavaszi…..
Gyerekszoba Mióta ég? 2009.11.19 09:38:00
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek környezettudatosságra nevelését, és ennek egyik sarkallatos pontja az energiatakarékosság. Mert a kölkök meg a villanyok lekapcsolása általában és a családok 99 százalékában összeférhetetlennek bizonyulnak egymással. Persze, rájuk…..
Lugosi Dóra személyi edző nem kevesebbet állít a riportban, mint azt, hogy szülés után már a kórházban a gátsebtől függően el lehet kezdeni mozogni, és eloszlat egy tévhitet is, nevezetesen, hogy a mozgástól a kismama teje elapadna. Beszélgetnek ezenkívül még a diéta…..
  Naturalpatika tipp:   Ha szívesen használod a Love Moon termékeiket, vagy még eddig nem használtad,  de örömmel kipróbálnád az anionos betéteket, akkor iratkozz fel olvasóink közé  és játssz velünk!   Hírlevélre feliratkózóink közül…..
Már Magyarországon is!..
drnéni 2009.09.18 21:24:49
 A gazdasági válság pozitív hatásai Már biztosan sokat hallott a 2008 végére kibontakozó gazdasági világválságról és annak számtalan kellemetlen következményéről, az elhúzódó recesszióról. Felesleges lenne, ha most én is belesüllyednék ebbe a pesszimizmusba, és…..
Nem akartam ilyesmikről irni, de eljutottam arra a pontra amikor már nem fordultam le székemről a nevetéstől. Vissza kellett tartanom magam, hogy ne óbégassak a fejemet fogva, amikor az ősbaktériumok DNS-ében rejlő kód gyógyító erejéről olvastam. Aztán rádöbbentem, hogy a jól…..
drnéni 2008.11.23 08:57:41
www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?Db=pubmed&Cmd=Search&Term=%22Kuchina%20NN%22[Author]&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_RVAbstractPlus
drnéni 2008.11.23 15:45:56
A párom a múlt hét elején kezdte el a 90 napos - 4-napos diétát.1. nap - Fehérjenap2. nap - Keményítőnap3. nap - Szénhidrátnap 4. nap - GyümölcsnapEgyéb tudnivalók: - A diéta befejezése után normálisan ehetünk, azzal a feltétellel, hogy a reggeli csak gyümölcs lehet még 90…..
Allergia télen-nyáron Állatszőr, házi por, penészgomba, liszt, cement, élelmiszer, légszennyező anyagok, vegyi anyagok, gyógyszerek vagy pollen? Vajon melyik bűnös, ha kora tavasztól októberig ki sem látunk a zsebkendőnk mögül? Orrunk, nyálkahártyánk, szemünk duzzadt.…..
Masszőr Ellenjavallatok 2007.09.30 20:53:00
Szeretném felhívni a figyelmetek néhány dologra, mielőtt masszőrhöz fordulnátok: masszázs előtt kikérdez-e a masszőr meglévő betegségeidről, odafigyel-e a túlzottan szemölcsös, anyajegyes területekre, visszerek esetén javasol-e kezelést.Mivel én férfi masszőr vagyok,…..
Mit eszünk flavon a csokiban 2007.10.07 19:57:00
forrás: MTV 2005-07-19Egy amerikai kutatás eredményei szerint az étcsokoládéban található flavonoidok csökkentik a magas vérnyomást. Jeffrey Blumberg kutató szerint az étcsokoládé nemcsak megnyugtatja az embert, hanem a vérnyomást is csökkenti. Egy új tanulmány kimutatta, hogy a…..
Sajnálatos módon a betegségünk nem kap elég publicitást. Ahhoz, hogy valaki is nyilvánosan kimerjen állni és vállalja vele történteket merészségre van szükség. Soha nem szégyelltem és nem is fogom szégyellni. Ugyan is nincs mit.  Minden lehetséges módon, ha kell a…..
Sokunkban felvetődik a kérdés, mi is az aromaterápia, hol, hogyan és mikor, milyen területen alkalmazható.Ebben némi segítségnyújtás az alább leírtak. Az aromaterápia fogalmán belül az illatterápia tudatosan használja fel az illatok testi működésünket…..
A lélek tükre Fickó a tükörben 2007.09.26 13:15:00
Ha megkapod, amire vágytál, küzdve magadért, És a világ egy napra királlyá avat, Menj a tükörhöz és tekints magadra, És lásd, mit mond neked az a Fickó. Mert nem anyád, nem apád, s nem is hitvesed az, Kinek véleménye rólad mindennél fontosabb. Akinek az ítélete legfontosabb…..