Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Master!

144 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akiknek volt kutyájuk gyerekkorukban, azt mondják örök emlék és el sem tudják képzelni máshogy az életüket mint, hogy imádják a kutyákat.  Csütörtök van és nagyon várom már a hétvégét ezért úgy döntöttem útjára indítom a kispénteki cukiságcunamit!   Ha kimész a természetbe, hű társaddal a legjobb…..
Pár évtizeddel ezelőtt egy sima hagyományos angol wc is luxusnak minősült a fejlett nyugat országaiban, manapság meg se szeri se száma a különböző változatoknak. Hol vicces, hol megdöbbentő változatok bukkannak fel, az emberek eszméletlen nagy kreativitását bizonyítva, természetesen az internet…..
Valószínűleg a szórakoztató iparban betöltött több évtizedes negatív szerepük miatt nagy általánosságban a cápáknak és a pókoknak a legrosszabb a megítélésük a leghalálosabb állatok listáján, de ha megnézzük a statisztikákat rájövünk, hogy korántsem a fent említett két állat jelenti a legnagyobb…..
Miután túléltük a tegnapi nyári jégkorszakot és együtt nézegettük közben a felhőket, ma mutatok 10 hihetetlenül aranyos zöldséget, amit nem lenne szívem megenni de szerintem neked sem! Az én hangulatom máris sokkal jobb lett és remélhetőleg a napsütés is megmarad most már! 1. Az első egy padlizsán…..
hm...érdekess 10 hihetetlen felhő 2020.06.05 11:11:51
Mi lehetne aktuálisabb ebben a mogorva időben mint furcsa felhőket nézegetni az internet bugyraiból? Néha nézzetek fel a képernyőről hátha élőben is láttok valami érdekeset! Ezt bogyófelhőnek neveztem el, olyan mintha cseppkő lenne és ráadásként egy szép villám is feltűnik: Cunami vagy felhő?…..
Személy szerint imádom azokat a szerkesztett képeket amiken különböző állatokat párosítanak össze. Nekem ez az egyik legnagyobb haszna az új generációs képszerkesztőknek, bárki bármikor alkothat velük és ahogy a művészek száma növekszik úgy növekszik velük arányosan a művek száma is. Én pedig ennek…..
Elgondolkodtam rajta, hogy tetováltatom magam, régi tengerész őseim tiszteletére! Rákerestem, hogy manapság milyen menő tetkók vannak és hát nem mondanám, hogy a találtak megerősítettek volna a szándékomban. Ti melyiket választanátok? Egyből az elsőnél előfeltétel van, ami sajnos nálam nem adott,…..
Tuti te is imádod az állatokat, ezért összeszedtem néhány érdekes, cuki, néhol félelmetes állati fényképet ami beindítja a napodat! :) Ő ennyire szeret téged! Ő a kisfiú-fejet szereti: "Na csá gyíkarcok, én léptem" mondaná Cartman, de ez nem ő: Ez a cicus meglepődhetett: Keresve sem…..
Magyarországon a 90-es években élte fénykorát a hamis kínai áruk piaca de néha még manapság is bele lehet futni valami ordítóan pofátlan hamisítványba. Kínában nem védik úgy a márkaneveket mint a világ nyugati felében, simán árulhatod a hamis termékedet az igazi márkanév alatt, ezért azok akik csak…..
Master! 2020.05.24 09:39:36
@Lobo Marunga: Örülök, hogy ilyen mély érzéseket keltett benned a bejegyzésem, nem számítottam rá!
Jó érzés tudni, hogy vannak emberek akik megpróbálnak a felszín mögé nézni. Köszönöm, szép napot neked! <3
Most, hogy ránk tört ez az alattomos májusi jégkorszak és még azért utazgatni sem lehet úgy ahogy azt megszoktuk, mutatok nektek néhány helyet ahová ha fizikai valónkban nem is, de lélekben elutazhatunk megmelengetni azt egy kicsit. Én már érzem is ahogy töltődöm fel! Ti is…..
Az anyagok és a technológia fejlődésével a 21. századra gyakorlatilag mindent meg tud építeni az ember amit kitalál. Csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen házban élünk. Mutatok pár jó példát arra amikor nem volt gond  képzelőerővel! Az ízlés már más kérdés... Imádod a teát? Építs…..
Nézzünk végig együtt néhány remekművet a részeg mérnökök napja alkalmából. Lehet szörnyülködni vagy röhögni, mindenki vérmérsékletétől vagy csak pillanatnyi lelkiállapotától függően. De ne felejtsétek: csak az hibázik aki dolgozik! Sportolás vagy spórolás? Nem lehetetlen a tovább haladás csak…..
Master! 2020.05.19 15:44:33
@studkell: Köszönöm, :*
Master! 2020.05.19 15:45:23
hm...érdekess Péntek van lol 2020.05.15 15:28:35
Az ember sajátja, hogy mindig mindenből egyre többet, egyre nagyobbat akar. Miközben habzsoljuk az életet és hajszoljuk a méretet sokszor az kisebb dolgokra nem figyelünk, elsikkad. Most mutatok néhány lenyűgöző mikroszkopikus fényképet ami bizonyítja, hogy nem csak felfelé de lefelé is érdemes…..
Hihetetlen, hogy milyen fura képződményeket képes létrehozni a természet.  Ámuljatok és bámuljatok, hogy milyen növények léteznek! Itt van mindjárt elsőként a csókkirály! Ez meg úgy néz ki mint egy szelíd pávián:   Ők mintha táncolnának: Ez talán buddhakörte: Ez lehet, hogy nem is…..
azok olvassák őt! Ma olyan keménynek érzem magam mint Chuck Norris ezért össze is szedtem a kedvenceimet tőle!                    ..
Rovarok mindenhol élnek. És azt is megtanultuk, hogy nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. Vannak akiknek semmi bajuk nincs velük de a legtöbb emberből inkább viszolygást vált ki mint simogatási ingert. Most mutatok néhány példányt amit tuti, hogy inkább elkerülnél egy sötét sikátorban…..
Főnökének elmondta, hogy bár hiányozni fog a kereset, amit a munkájáért kapott, mégis otthagyja a házépítést, mert többre értékeli a szabadidőt, amit az évtizedek során szép nagyra nőtt családjával tölthet. – Valahogy majd csak elleszek; mondta. A főnök nagyon sajnálta, hogy elveszíti legjobb…..
A kialakult helyzet miatt a városban egyre többen választják közlekedési eszközül a biciklit, ami azon kívül, hogy nagyon dicséretes dolog a távolság tartás miatt, nagyon egészséges is és a környezetnek is esélyt ad a lélegzethez jutásra. Az emberi találékonyság és kalandvágy rengeteg különös…..
hm...érdekess Milyen hideg a víz? 2020.05.12 07:49:30
  Előbb-utóbb talán mar idén is eljutunk strandra, hogy hűsöljünk, lazítsunk vagy éppen ropogósra süssük a hasunkat a napon.  Jöjjön most egy összeállítás arról, mire kell figyelnünk a strandon, mire számítsunk karantén után. 1. Továbbra is vigyáznunk kell az értékeinkre: 2. Ha elalszunk a…..