Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben újra dübörög a banda/csőcselék/megbántott magyarság/játéktehénhez imádkozó pogánysereg a budapesti utcákon, tankokat köt el, és sorozatvetővel lövik őket a rendőrök, a három közszolgálati adó kizárólag az állami ünnepséget közvetíti. Zúgnak a…..
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Van egy nagyon idegesítő trükkje Havas Henriknek, néha a beszélgetések legvégén odafordul a kamerához, és elmondja a Véleményét, úgy, hogy a riportalanyok már nemigen tudnak reagálni. Kicsit mintha levonná a konklúziót, kicsit mintha kihasználná, hogy övé az utolsó szó, és…..
nick 2006.09.22 19:21:04
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
nick 2006.09.19 15:43:33
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..