Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birka menet

0 bejegyzést írt és 1260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
birka menet 2023.10.16 11:02:44
@kоnrаdа: @ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @6.Lenin: @a nаgу hohohоrgász: @F1őr:

Mi újság értelmi fogyatékos ORBÁN SEGGCSIMBÓKOK, gyünnek nálatok a hírek, miszerint:

A lengyelek eltakarították a PIS-it, most a magyarokon a sor, hogy eltakarítsák a Kakit.
birka menet 2023.10.16 11:07:00
@6.Lenin: "Kitől van engedélye bárkinek is másokat halomra gyilkolni?"

Há seggcsimbók, ezt kérdezem én is, hogy a "kalandozó" magyaroknak milyen joguk volt halomra gyilkolni más népeket?

És ez a barbár gyilkos gyarmatosítani akaró magyar nép hazudja magát békepártinak?
birka menet 2023.10.16 11:11:52
@a nagy hohohorgász: @6.Lenin:

HÁBORÚPÁRTIAK:

KOSSUTH LAJOS
PETŐFI SÁNDOR
13 ARADI VÉRTANÚ
MANSFELD PÉTER
WITTNER MÁRIA
A magyar kormány azt a látszatot kelti, hogy addig akadályozhatja Svédország csatlakozását a NATO-hoz, amíg csak akarja. Ez nem igaz, hiszen a skandináv ország csuklóztatása komoly károkat okoz Magyarországnak is, hiszen növeli a politikai és gazdasági elszigetelődésünket. Aki azt gondolja, hogy a…..
birka menet 2023.10.14 18:40:39
@Bᶏndibacsi34:@ulpius66: @a nаgу hohohоrgász:

Na ti degenerált KREML PROPAGANDISTÁK, a vén szaros gazdátok már nem sokáig fogja rohasztani az emberiséget:

Vlagyimir Putyin Parkinson-kórban és hasnyálmirigyrákban szenved brit kémdokumentumok szerint

Újabb tények láttak napvilágot Vlagyimir Putyin orosz elnök egészségi állapotáról. A brit hírszerzés embere szerint biztos, hogy Oroszország vezetője Parkinson-kórban és hasnyálmirigyrákban szenved, kézfején pedig intravénás kezelés nyomai láthatók.

A nemrég kiszivárgott brit hírszerzési dokumentumok szerint Vlagyimir Putyin valóban korai stádiumban lévő Parkinson-kórban és hasnyálmirigyrákban szenved – írja a Sun. A hetvenéves orosz vezető egészségi állapotáról már régóta folynak találgatások. A nyugati hírszerzés szerint komoly problémái vannak, mások pedig szemtanúi voltak, hogy egy komplett orvoscsoport követi őt, hogy gondosan figyeljék minden lélegzetvételét

Az orosz vezetőről Sir Richard Dearlove, az Egyesült Királyság Hírszerző Ügynökségének volt vezetője azt nyilatkozta, a problémái miatt szanatóriumba kellene küldeni, és legalább 2023-ig el kellene hagynia Oroszországot.

Nemrég intravénás kezelés nyomait vélték felfedezni a kézfején, amit azzal hoztak kapcsolatba, hogy korábban több médiumban is arról írtak, az orosz elnök rákos, és az ezzel járó hatalmas fájdalmait csillapítják intravénás kezelésekkel.

Minden lehetséges módon titkolják
A lap által látott e-mailekben egy Kremlhez közel álló orosz hírszerzési forrás megerősítette, hogy Putyinnál korai stádiumú Parkinson-kórt és hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. De egyes hírszerzők szerint prosztatarákja is van.

Megerősíthetem, hogy korai stádiumú Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, de ez már előrehaladott állapotban van. Ez tény, amelyet minden lehetséges módon tagadnak és titkolnak
– erősítette meg az orosz biztonsági szolgálatok bennfentese az e-mailben. Ugyanakkor szerinte Putyinnak rendszeresen erős fájdalomcsillapítókat adnak be, és szteroidokat is kap, hogy megállítsák a hasnyálmirigyrák terjedését. Továbbá azt is tudni véli, hogy ez nemcsak nagy fájdalmat okoz az orosz elnöknek, hanem puffadt az arca, és memóriazavarai is vannak miatta. Gyakran maga se tudja, hogy ő az igazi Putyin-e vagy a dublőre.

A Kreml illetékesei azonban mindig is tagadták, hogy bármi baja lenne az elnöknek. Putyin pedig egyenesen büszke volt „erős ember” imázsára. De az ukrajnai háborúval kapcsolatos hivatalos szereplései alatt tanúsított viselkedése és a megfigyelők által látni vélt nyomok ennek ellenkezőjéről árulkodnak.

Peszkov Kreml szóvivő cáfolja, hogy Putyinnak bármiféle egészségügyi problémái lennének. Mint elmondta, Putyinnak kifogástalan egészségi állapotban telnek a napjai. Minden reggel 6 órakor pisil. 7 órakor kakil. 8 órakor pedig felébred.
birka menet 2023.10.14 21:49:14
@ulpius66: "zsidó-seggnyaló katolikusokat jobban útáljuk, mint magukat a zsidókat!"

Hú bammeg te atomtudós értelmi fogyatékos, AKKOR TE ORKGBÁNT ÚÚTÁLOD A LEGJOBBAN!

Mi lesz veled Győzike ha ezt megtudja a troll brigádvezetős?
birka menet 2023.10.14 21:55:40
@ulpius66:

Csakhogy azt a csimpánz agyadat ne törd a végtelenségig: orKGBán azért nyalja fényesre a zsidók seggét, mert ők adták neki a Pegasust.
Bár a Schadl-ügy lehallgatási anyagaiban is előkerült a neve, Rogán Antal tagadja, hogy ismerné a végrehajtómaffia fejét. Kabinetfőnökétől és bizalmasától (gyermekének keresztapjától, ingatlanügyletei aktív résztvevőjétől), a nemrég a korrupciós gyanú ellenére a Vodafone vezetésébe is beültetett…..
Bő egy éve szúrtuk ki, hogy Varga Mihály Pénzügyminisztériuma (PM) a karácsonyi időszakban milliárdokat szórt ki egyedi gazdaságfejlesztési támogatásként haveri cégeknek ásványvízüzemre, varrodára. Mivel legalább öt másik minisztérium felelős a gazdaság fejlesztéséért, és ilyen célra soha korábban…..
Eltűnő ingatlanok, láthatatlanná váló rokonok, konkrét bevételek helyett jövedelemsávok.  Mindezt kézzel firkantott, szkennelt formátumban. Január végén bemutattuk, hogy mi a probléma az országgyűlési képviselők és kormánytagok vagyonnyilatkozataival. Most összefoglaljuk, hogy mit kellene…..
Nektek mire elég néhány óra? Az olajozott gépezetként működő Rogán Antal-féle kommunikációs univerzumban ennyi idő alatt simán le lehet bonyolítani egy 3,5 milliárdos kommunikációs tendert. Az őszi, bombás plakátok nemcsak tartalmukat tekintve mesélnek sokat a NER működéséről, de az is beszédes,…..
Mégsem dolgoztak rosszul a magyar ellenzék Európai Parlamentbe beválasztott képviselői, mert megmutatták, hogy Orbán „kétharmados” győzelmei ellenére is Magyarország „nyugatias” mentalitással rendelkezik, amit érdemes megmenteni, erősíteni. Az EU vezetőinek rá kellett jönniük arra. hogy a…..
birka menet 2022.12.14 21:55:10
@6.Lenin mondanivalója:

Lenyint padlóra vágta a megvédett 17-szeres rezsicsökkentés, nem fussa ám minden héten internet caféra!
birka menet 2022.12.15 09:41:21
@bordon:

Na takarodsz vissza a moszkvai megbizóid seggébe te hazaáruló selejt Kreml propagandista! Oszt viszed magaddal a putyin ügynök orbán gazdádat meg a neonáci fideSSt is!
birka menet 2022.12.15 11:23:35
@gigabursch:

A lukasenkoi választási csalás Jobban teljesit!

Jut eszembe, nem gyünnek vissza a Nemzeti Birkanizációs válaszlevelek, ezért fidernyákék kitolták a határidőt?
Na de nem fognak, a gombáknak kell az a tüzelésre.
Ki nem hallott már az országossá vált tanársztrájkokról és tüntetésekről? Az elmúlt pár hónapban ettől volt hangos a média, diáktüntetések szerveződtek (és szerveződnek) hétről hétre, a tanárokért és a jobb tanítási körülményekért. De miért történik mindez? Mit akarunk elérni ezzel? Szerintem senki…..
birka menet 2022.12.12 13:51:05
@ulpius66: "Mért nem tüncikéznek Magyarországon a jogászok, orvosok, közgazdászok, informatikusok, mérnökök, és hasonlók?"

Azért te NER diszhülyéje, mert ezek nem az államtől függő közalkalmazotti jobbágyok.

De fogsz te is hamarosan tüncikézni, ha Karácsonykor a Blahán nem fogod megkapni az ingyen krumplilevesedet!
birka menet 2022.12.12 13:54:04
@birka menet:

Jappersze az orvosok állami szférások a havi 1 milliójukkal, de ezzel együtt is húznak el a NER börtönből.
birka menet 2022.12.12 13:55:59
@a nagy hohohorgász:

Lenyin, mondták màr neked, higy ne szopasd magad nyilvánosan te hülyegyerek
  Nagy port kavart hétfőn Matolcsy György beszéde az Országgyűlés Gazdasági bizottságának ülésén. A Magyar Nemzeti Bank elnöke éles kritikát fogalmazott meg a kormány gazdaságpolitikájával szemben. A baloldal azóta is ezen csámcsog.   Ami engem illet: kifejezetten bírom az effajta kibeszéléseket.…..
birka menet 2022.12.11 18:57:25
@cvsvrs:

Budapesten nem működnek a lukasenkoi választási alási módszerek, mert ott nem lehet az elenzékit megfélemliteni és zsarolni. Ellenberger vidéken mindenki a fidesstől függ, az ellenzéki vezér, szavazóbiztos, közalkalmazott, vállalkozó. Az összeset lehet zsarolni, hogy elfogadja-e a szavazási eredményt amit majd az orra elé dugnak és gond nélkül élheti az életét vagy beleáll a reményteken harcába a NER ellen, oszt holnap már mehet munkát keresni külföldre.

Oszt láss csodát, miközben Budapest fidesstelenitett övezet, addig a vidék 99%-a "el se tudja képzelni az életét" orbán nélkül. Na itt esik le a röhögéstől a hokedliről Lukasenko.
birka menet 2022.12.11 19:02:53
@a nagy hohohorgász:

Fizetett fidernyák hirdetés:

Putyin azt igérte, hogy ellát minket minden jóval, gázzal, olajjal. A brüsszeli szankciók azonban tönkretették a testvéri orosz népünk gazdaságát. Világpiaci áron se kapunk tőlük semmit, mett már bekik sincs semmijük.
Mondjon nemet a brüsszeli szankciókra, hogy az orosz gazdaságot megmentsük és a magyar ember újból tudjon fűteni!
birka menet 2022.12.11 19:07:59
@GyMasa:

A kétharmadnyi csóringer fidessbirka szarik a bajor árakra. A bajor fizetésekre már nem szarna és a bajor vásárlóerő paritásra sem. De ebből a kettőből lóf.sz jár neki Orbanisztánban, nem ezért tartják. Marad a szopóroller.
Az éjszaka leple alatt vezette ki a kormány a benzinárstopot, ami valahol egy szimbolikus lépés az Orbán-érában. A suttyomban bejelentett hátraarc ugyanis rávilágít arra a tényre, hogy a 13 éve kormányzó Fidesz semmilyen döntéséért nem vállalja a felelősséget. Ezúttal is az EU szankcióit kárhoztatta…..
birka menet 2022.12.09 23:13:02
@ulpius66:

Majd kevesebbet iszol a zsákfalud kocsmájában, oszt akkor tiszta lesz, hogy a zsákfaludban házból nincs annyi, mint Budapesten kerületből.
birka menet 2022.12.09 23:14:33
@ulpius66:

Most akkor orbán poszterjét nem is dugod, hanem elárulod egy nőért?? Ja, te meg a nők, ez az igazi fake news!
Okés, akkor elmondom, hogy én szerintem mi is történt, miért támadta meg Oroszország Ukrajnát. Megpróbálom koherens rendszerbe foglalni az eseményeket, kitalálni, hogy mi járhatott Putyin fejében, mik voltak a racionálos okai a háborúnak. Merthogy van racionális magyarázat, csak persze nem az, amit…..
birka menet 2022.12.05 23:53:21
@atomic power 1986DucaDuca:

Te a másik diszdegeneráltja a NER-nek, a történelem hamisitó fake "tanulmányaid" Kreml buzi szerzőihez elfelejtetted hozzátenni Steven Seagal meg Gerard Depardieu nevezetű atomtudósokat, akik szintén veretes tanulmányokban tették közzé, hogy demokrácia csak putyinisztánban van és a 30- as IQ-jukkal felvették a putyini állampolgárságot.
Ennyi eszetek van nektek Moszkva seggnyaló internacionalista fake propagandát terjesztő díszhülyéknek.
birka menet 2022.12.05 23:57:07
@bordon:

A te degenerált agyad szerint, ha a te zsákfaludban többségbe kerüknek a ballibek, akkor majd teljesen jogosan fogják szétlőni a házadat, a feleségedet Sanyit futószakagon megerőszakolni, téged meg hátrakötözött kézzel átadni az örök birkamezőknek, ugyebár?
birka menet 2022.12.06 09:52:27
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Már megint fosszilis múmiának adod ki magadat te putyin farkán csüngő kretén? Mondjuk az elhalt agyad az stimmel.
Látszólag közönyösen veszi tudomásul Orbán Viktor, hogy az Európai Unió különböző intézményei a bolondját járatják vele. Miután óriási szüksége van Magyarországnak a kohéziós pénzekre és az úgynevezett helyreállítási terv forrásaira, olyan engedményekre is hajlandó lenne, melyek korábban…..
birka menet 2022.12.04 10:10:08
@ulpius66: "ÉN CSAK A BUZI, LMBTQWXYZ LOBBIT, A ZSIDÓKAT GYŰLÖLÖM!!!!!!!"

Há akkor te nagyon gyűlölöd a fideSS-t, mert ez Magyarország legnagyobb buzi meg LMBTQ szervezete. Igaz hogy rejtőzködő szervezet, de a kétmilliós orbánbuzi tagsága megvan! Te is egész nap csak orbán meg putyin farkán csüngsz!
birka menet 2022.12.04 10:11:18
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Összejöttél tegnap legalább egy stramm kis ruszki bakával a Kék osztriga bárodban?
birka menet 2022.12.04 10:14:24
@ulpius66:

Hogy van az te vidéki fidernyák gomba, hogy orbánod leoboázza putyint oszt mégis csak világpiaci áron kwpja a vázt meg olajat, aztán meg leoboázza az összes brüsszelitát, azok meg nem is adnak neki pénzt????
Há az egész világ hülyét csinál orbán gazdádból????
Milyen egy jó háziasszony? - Előrelátó és gondoskodó Tájékozódik, előre felkészül a nehezebb időkre, bespájzol, befőz, feltölti a tartalékokat. Mindenkiről gondoskodik a családban, de ha teheti. akkor nem hagyja magukra sem a beteg rokonokat, sem a nyomorgó ismerősöket. Figyelemmel kíséri a…..
birka menet 2022.12.01 10:47:21
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Tudjuk, hogy te Kék osztrigás vagy.
birka menet 2022.12.03 04:43:36
@Rodney_2:

Szia rodney, háakkor a neonáci orbán testvired cocialista is???
Van még a 10 deka disznóhúsból, amit orbán gazdád emverei osztottak ki a csőcselékének, hogy szavazzanak Kisputyinra?
birka menet 2022.12.03 04:48:50
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A keresztény Oroszország természetes szövetségesünk."

Na legalább kifejezted a kivánságodat, hogy Hágában putyin mellett akarsz lógni. Szerintem most besepersz vagy 9 millió láikot.
Nagyjából harminc éve ezzel a felütéssel fordult Göncz Árpád Európához, a szerencsétlen Antall kormányzásának akadályozása érdekében. Sosem kedveltem Árpi bácsit, mert jelentős szerepe volt a rendszerváltás elsikkasztásában, a komcsik átmentésében. Sokáig érthetetlen buzgalommal tett be a…..
birka menet 2022.12.02 00:20:47
@ulpius66:

Mi van putyin ügynöke, elfofyott a rubel, kényszer troll szabadságra kell menned?
birka menet 2022.12.02 10:06:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Milyen büszke vagy már rá Józsinéni, hogy a kétharmadnyi értelmi fogyatékos birkabandád Élt, él, élni fog!
Mint Lenin!
birka menet 2022.12.02 10:11:24
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Halottad már Józsinéni, hogy a NER -vej tiborc gazdád bezsebelte magának a Waberert?

Neked legalább jut belőle egy pótkerék nyugdij kiegészitésre? Vagy várnod kell a következő választásig a hasznos hülyék jutalmára?
wagmg Carl Sagan Putyinnak üzent 2022.11.30 11:45:39
Megpróbálom elmondani miért vagyok olyan nagyon kiakadva Putyinra és az orosz felsővezetésre. Medve elvtársra és társaira, Dugin "filozófusra" és az egész bandára. Egyszerű oka van. A természettudományok tanulmányozása segít kontextusukba helyezni a dolgokat... Carl Sagan annak idején benne volt…..
birka menet 2022.12.01 14:47:57
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ugyanezt teszi az LMBTQ...XYZ-őrület is Azt viszont nem nehéz belátni, hogy hozzájárul."

Eszem azt a fidess pártiskolán továbbképzett agyadat! Buzinak lenni, szőkének lenni, albinónak lenni, csontritkulásosnak lenni stb nem választás meg átnevelés kérdése hanem genetikai adottság!
Ellenben a te mélysötétségeddel, ami mögött rengteg agymosó tréning húzódik meg.
birka menet 2022.12.01 15:09:03
@6.Lenin:

Te Lenyin, amikor az erdei gallyviskódból kimozdulsz, hogy átmenj a legkózelebbi zsàkfakluba leinni magad, akkor ne hitegesd magad azzal te kezelhetetlen hülyeyerek, hogy Nyugaton jártál!
birka menet 2022.12.01 16:14:09
@6.Lenin:

Mi van te agyváltott műtött, mikor küldi meg a Kreml, hogy mit kell mondanod, melyik nyugati külvàrosi kocsmákban ittad le magad a sárgaföldig?
Mintha lassan kezdenék áthangolni a magyar diplomácia hangnemét az orosz-ukrán háború kapcsán. Ennek legegyértelműbb jele Novák Katalin kijevi látogatása, és az ott tett kijelentései. A köztársasági elnök vizitjével szinte egyszerre jelentettek be egy nagy összegű magyar pénzügyi támogatást Ukrajna…..
birka menet 2022.11.28 15:10:38
@konrada:

Köszi te féleszű birka, hogy már előre közlöd, hogy már megint megszopatod magadat az elvakult orbán seggnyalásaiddal.
birka menet 2022.11.28 15:16:34
@konrada:

Nem kell himezned a hülyeségedet, a fidess egy buzi párt, a ti összes kevegő vételetek, szexuális vágyatok orbán, oszt ebből gyerek nem lesz!
Hiába is próbálna titeket Brüsszel nemi átevelő kezelésre berakni, nem fog menni.
birka menet 2022.11.29 09:25:55
@parttalan:

MŰKÖDNEK AZ ORBÁNI SZANKCIÓK!
wagmg Orosz hazugságok 2022.11.25 09:38:39
Amióta az orosz csapatok százezres tömegben felsorakoztak az ukrán határon a világ szeme Oroszországon és az orosz felsővezetésen van. Én is közelről figyelem a híreket, nyilatkozatokat, beszámolókat mint ahogyan a lakosság által készített felvételeket is. Meggyőződésem, hogy az orosz vezetés…..
birka menet 2022.11.27 11:46:10
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Oszt mit mondanak a ruszki szakértő gazdáid Józsinéni, ki csinál Ukrajnában népirtást? Putyin vagy putyin?
birka menet 2022.11.27 11:51:51
@atomic power 1986DucaDuca:

Hát igen te félkegyelmű NER diszbarma, a nyugati médiát háppersze hogy irányiccsák (csak tudnám ki te anyaszomoritóan idióta), nem úgy ám mint a szabad, független Fidernyák meg Kreml ÁLLAMI FAKE NEWS PROPAGANDA birodalmatokat!
birka menet 2022.11.27 11:53:54
@6.Lenin:

Juj Lenyin, nem kesz neked ebből bajod, hogy nyiltan leirod, hogyan fogja végezni a kis zöld putyin bérenc orbánod?
A K-Monitor közérdekű adatigényléssel fordult több, bírósági végrehajtásért felelős szervhez, hogy megismerhesse, a Völner-Schadl-ügynek volt-e bármi nyoma a Végrehajtói Kar belső ellenőrzési anyagai között. A megkapott ellenőrzési jelentések alapján a kérdésre aligha kapunk választ. A több száz fős…..
birka menet 2022.11.24 13:29:30
@body_andras:

Nem ez a helyzet. Hanem az, hogy a Felügyelői Kar, meg hasonló Félrevezetések állnak pár emberből. Ennyi nem is tudna évi 5 esetet sem ellenőrizni. Ehelyett beveszik a kamarai tagot, hogy játsszon Rendőrnyomozót a kollega ellen, mert hát különben nincs meg Szaktörvény által előirt létszáma a FegyBiszoccságnak.

Oszt elképzelheted, hogy melyik kollega akarja börtönbe küldeni a saját kollegáját. Akkor inkább
falaz, cserébe ha neki lesz stiklije, akkor meg majd neki falaznak.

Igy alakul ki a totális Mutyiszervezet, ahol becsületes szaki számára nincs hely.
Tavaly augusztus végén Orbán Viktor kormányfő horvátországi nyaralását megszakítva ellátogatott Rómába az Keresztény Törvényhozók Nemzetközi Hálózata nevű szervezet éves találkozójára és pártelnöki minőségében találkozott az olasz ellenzék egyik vezető politikusával, Giorgia Melonival. A…..
birka menet 2022.09.14 17:15:13
@Serény Vélemény:

Te értelmi fogyatékos, csak 40 ezerrel lesz drágább a havi rezsid, mi ez a költségvetés főösszegéhez képest,nemde?
birka menet 2022.09.15 10:52:30
@Serény Vélemény:

Én meg egy átlag fidessbirkával beszélgettem, akinek a rezsiszámlàja 15 ezerről 110 ezerre nőtt. Ott zokogott, hogy disszidál Belgiumba, mert ott a 7-szeres fizetéséből már csak röhögne Tündérmese idióta népén.
birka menet 2022.09.15 11:01:20
@Ekrü:

Jaj, mindig lerágom a körmönet, hogy Svédországban, Japánban, Ufandában, Chilében, a Zöld-foki szigeteken ki nyeri najda választásokat.

Há alig birtam ki a svédekkel is, hogy a demokratikus, europeer pártok közül ki byer.

Annyira sajnálom viszont, hogy ott nincsenek orbánféle kevert fajú putyin felszopó náci pártok oszt igy fidernyäkéknak eggyel több ellensége lett a Kubatov listán.
Már verik a tamtamot a 25. alkotmánykiegészítésnek, mert az afgán kudarc fényében az elnök alkalmatlannak és elveszettnek tűnik  Joe Biden kapálódzik. A szóbeli és fizikális csetlés-botlások után Kabul eleste nem az utolsó csepp, hanem az utolsó hektoliter volt a pohárban.  Az elnök, miután…..
birka menet 2021.08.27 15:11:41
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "QOlvasom a hírt, hogy az amerikaiak átadták a velük együttműködő afgánok névsorát a táliboknak. "

Ezt hol írták, a fidesz.hu-n?
birka menet 2021.08.27 15:20:12
@kárárámaispj:

Kisfidernyákom, a kivonulás meg volt szervezve, teccik tudni?

Csak amikor a milliárdokkal támogatott partner elnököd már a kivonulás elött külföldre menekül, amikor erre a serege az elsö pillanatban átáll a talibokhoz, akkor ott te mit szervezel még meg?

Inkább ordibálj azon, hogy orbán nem tudott békeidöben járványkezelést megszervezni. Ezzel a 30 ezer felesleges áldozattal törödj, ez a te életed, ezt kéne javítanod, nem a kredenc mellöl ordibálni Afganisztán fele.
A héten egy érdekes kísérlet zárult le a Fővárosban. A városvezetés egymilliárd forintot különített el a költségvetéséből olyan fejlesztésekre, amelyeket állampolgárok kezdeményeztek és a beérkező ötletek közül több körben a hivatal és egy állampolgári tanács szűrése után lakossági…..
A világ ma Kabul városára figyel, a 7 Magyarország nagyságú, 36 milliós Afganisztán legnagyobb településére, amelynek repterén ma ezrek (talán tízezrek) préselődnek össze, hogy egy parányi helyen várják kimentésüket a közeledő tálibok pusztítása elől. Az időközben megszünt Amerika-barát afgán…..
A Fidesz vezető politikusai egyre nyíltabban beszélnek arról, hogy az ország akár el is hagyhatja az Európai Uniót, ha az érdekeik úgy kívánják. Korábban csak néhány szélsőségekre hajló pártember fejtegette a tagság feladásának lehetőségét, de most egy megfontoltságáról és visszafogottságáról ismert…..