Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birka menet

0 bejegyzést írt és 406 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem az újságokban, akkor az internetes portálok komment-szekciójában, ismerősök Facebook idővonalán, azaz akárhol az online világban feltűnnek kritikák, vélemények, helytállónak tűnő gondolatok a tisztifőorvos-asszony döntései (és személye) ellen. A probléma csupán annyi, hogy nem…..
birka menet 2020.04.04 12:02:43
@MEDVE1978:

Orbán mindig is azt mondta, hogy NEM SZAKMAI hanem POLITIKAI KORMÁNYZÁS KELL! Na pont ezért áll mind a kormánya, mind a saját maga által szelektált operatív törzse, illitve az internetes trollcsapata csupa semmihez nem értö, dilettáns hazudozóból.
birka menet 2020.04.04 12:12:31
@MEDVE1978:

Azorbán diktatúra mindenre nagyon gyorsan reagál, a probléma csak az, hogy pont ezért iszonytosan dilettánsan. Nagyon gyorsan tudnak önmagukra törvényt, alkotmány hamisítást megszavazni - csak éppen ezek mind a diktatúrát növelték. Nagyon gyorsan tudnak 200 kilométeres szögesdrót kerítést épiteni - miközben megszünt a migráns áradat az EU török paktum következtében. Végülis elmondható, hogy ez a politikai szempontok alalpján kontraszelektált fideszes propaganda hálózat bármihez hozzányúl, törvényszerüen mindent el is kúr. Hiába, üresfejü propaganda harcosokkal nem lehet szakmai harcot megnyerni.
birka menet 2020.04.04 12:15:49
@teéjesenmindegy:

Fidióta troll, szétválasztottad már a hatalmas eszeddel a CO2-t? Egy hete várjuk már hogy bemutasd az eredményt.
Ja, az összes hozzászólásod csak az üresfejü kamuzásodról szól, meg az álhir gyártásról.
Régi történelmi "recept", hogy az emberiség bizonyos vészhelyzetekben különleges jogokkal ruházza fel vezetőit, hogy hatékonyabb, gyorsabb és egyszerűbb legyen a döntések meghozatala és ne kelljen minden alkalommal, (amikor minden perc számíthat) több száz törvényhozásbeli tagot összehívni egy-egy…..
birka menet 2020.04.02 18:44:06
@Ekrü:

tudjuk, hogy nálatok illiberáltakanál mindig a másik, a nálatok ererzser többre vittek a hülyé, nem pedig ti, aki szembe mentek azzal az egész világgal.
De akkor miért nem húztok ki az EU-ból, át a Putyini hazátokba és ott már nem kell tovább szenvednetek az EU miatt, nem fogja az orbán klánt a 100 milliárdnyi EU támogatás agyon nyomni.
Felhatalmazási törvény. Sokat hallottuk ezt a kifejezést a héten, sok mindent mondtak róla mind az ellenzéki, mind pedig a kormánypárti képviselők, de azt kevesen tudják, hogy mi is ez valójában. Miért tiltakozik ennyire az ellenzék és miért ragaszkodik hozzá oly nagyon a kormánypárt?..
birka menet 2020.03.29 16:05:48
@FILTOL: "szánalmas bolsi patkányok vagytok. jászi unokái. még hazaárulónak is hitvány."

Ezt birom, amikor ti Hitler, Szálasi leszármazott fiodeSS nácik a ballibsiket vádoljátok hazaárulással és népirtással.

Tényleg szükséghelyzet van Orbnisztánban, a fideSS-eseknek egyre jobban megy el az eszük amiatt, hogy még mindig van ellenállás a társadalomban a diktatúrájukkal szemben.
birka menet 2020.03.29 20:45:40
@a nagy hohohorgász: "Szerintem az a baj sajnos hogy amíg az ellenzék mindig az ellenkezőjét teszi javasolja mint a patas addig nem lesz jobb."

Húbammeg, te vagy ma A NAP HÜLYÉJE!

Kurva jó ám Orbanisztán, az EU utolsó soraiban van a gazdasági fejlettsége, a fövárost ellepték a patkányok, az országot beborította a szemét hegy, a fideSS már nem is tagadja hogy minden közpénzt ellop, hanem már azzal érvel, hogy ez nemzeti érdek.

Eközben meg csúcsra jár a nemzethalál, asoha nem volt ilyen kevés újszölött mint az Elmútt Kilencévben, már 1 millió fele jár a külföldre menelült magyarok száma.
Van itt jövö, de ez mind a fideSS állatfajé, a sötéthülye birkáké.
birka menet 2020.03.29 20:58:20
@a nagy hohohorgász: "ki a fasz mondta hogy Orbánisztan uberfasza. Én csak annyit mondtam libsisztan szarabb lenne."

Mert szerinted csak ez a két politikai rendszer van a világon, te nagyonhülyegyereke a hazának?

Mert ugy Orbanisztán rendszerének az ellentéte az libsisztán, te nagyonhülyegyereke a hazának?
A kérdésre nyilván majd csak az idő adja meg a választ, az az egy biztos, hogy szerdától a brit Konzervatív Párt új vezetője Theresa May utódja, azaz rá hárul az a feladat, hogy kivezesse az Egyesült Királyságot az Európai Unióból. De kicsoda is Boris Johnson?..
Egyik olvasónk küldte be ezeket a kissé meghökkentő fotókat, amin egy műpénisz látható egy Terézvárosban parkoló kocsi alatt. A kép a Székely Bertalan utcában készült. Napokig pihent a dildó a földön zavartalanul.  Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy nincs szemetesebb kerület a belvárosban, mint a…..
birka menet 2019.07.19 23:24:29
@teéjesenmindegy:

mi van fideszes patkány, nem tetszenek a Tündérmesei állapotok?
birka menet 2019.07.20 14:49:02
@teéjesenmindegy:

onnan a kurva anyádból jutott eszembe a fidesz hogy Tündérmese ország médiájából tájékozódva én azt hittem hogy orbanisztán-illibanisztánban minden ragyog és fényes mert a migrik támadása leverve, Soros elzavarva, Brüsszelröl meg ti nyolcosztályt se végzett fidesz hadtest azt se tudjátok hogy merre van.

Na meg hogy te egy közismert illibbant patkány vagy.
A tegnapi napon 383-327 arányban az Európai Parlament megszavazta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökének. A volt német védelmi minisztert az Európai Tanács javasolta a Bizottság élére, ám jelölését maratoni hosszúságú csúcs előzte meg. Von der Leyen teljesen más gondol Európáról, mint…..
birka menet 2019.07.17 20:44:40
@Orbán 1 GÉNIUSZ:

ti fideszes Putyin csicskák 10 éve már csak szopni jártok ki Brüsszelbe.
Modjuk nem te, mert te azt se tudod, hogy az a város merre van.

O1G!
birka menet 2019.07.17 20:46:04
@Orbán 1 GÉNIUSZ: "Orban Europa eros embere."

Ja, a felfüggesztett erős ember. Bruhahaha!

O1G
Hadházy Ákost gyakran kérdezik a nyilvánosság fórumain. Az LMP volt társelnöke tavaly, az országgyűlési választás után kilépett a pártjából, majd független országgyűlési képviselőként csatlakozott az idén Márki-Zay Péter ernyőszervezetéhez, amelynek nevét nem jegyeztem meg. 2010 óta sok…..
Eléggé egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor eltaktikázta magát akkor, amikor nyíltan néppárti szövetségesei ellen fordult az uniós választás kampányában. Miután az EPP felfüggesztette tagságát, a magyar kormány arra játszott, hogy a szélsőségesek előre törnek a választáson, és megkerülhetetlen erővé…..
birka menet 2019.05.31 17:16:30
@Ekrü:

fideszpöcs, senkit se érdekel a ballib ilyen vagy olyan buktája,. Hanem a végsö bukta érdekel mindenkit, ami a felcsúti gazdádra úgy jön majd mint a többi diktátor elvtársaira, Honeckerre, Ceaucescura, Kádárra. Na ekkor lesz nektek jobb ha sprint tempóban menekültök majd a ruszki nagykövetségre menedékjogért. Ha egyáltalán az a kétmillió fidesz nyugger tud még sprintelni.
birka menet 2019.05.31 17:21:04
@Ekrü: "Ráadásul eldönthetnétek végre,hogy Orbán Viktor,most "benyal" Webernek ,vagy nem és ezért szerintetek kiteszik a Néppártból?Mert ugye a kettő együtt nem megy...:))))

A te orbán gazdádat nem azért hívják pávatáncosnak mert pávatollal a fenekében táncol, hanem mert szinte nincs olyan politikus, akinek ne nyalta volna ki már a seggét, hogy utána majd átkozódjon rá. Az orvostudomány ezeket a betegeket hívja skizofrénnak. Grazban is.
birka menet 2019.05.31 17:26:53
@Ekrü: "Ha ahelyett,hogy a Fidesszel foglalkoznak ,inkább azt elemeznék,hogy hogyan történhet meg az ,hogy a második legnagyobb párt csak 16%-ot kap szemben az első 52,6 %-val akkor talán előbbre jutnának..."

Azért te agyhiányos fidesztroll, mert a fidesz egész országos lefedettséggel mossa a 30%-nyi funkcionális magyar analfabéta meg a 3 millió demences nyugdíjas agyát. Aztán ebből kétmillió be is szopja hogy neki Bácsalmáson a migránsoktól meg a Sorostól kell rettegnie. Ezekkel a hülyékkel van feltöltve a fidesz tábor, ezt magadtról tudhatod a legjobban.
A ballibek meg nem ezekre a menthetelenül segghülyékre hajtanak rá, hanem azokra, akiknek legalább nyolc osztálynyi végzettségük van. Ez meg így kevés a sikerhez.
Elképesztő, hogy nincs még egetverő botrány abból, ahogy besumákolta magát az Európai Parlamentbe az RMDSZ. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy kifejezetten a románok lakta, Kárpátokon túli területekről összelopkodott román szavazatokkal sikerül nagy nehezen átmásznia a bejutási küszöbön. Ráadásul nem is…..
Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben. Az oroszoknak éppen a hazáját áruló Strache videók elemzésével nyitott az eheti Keménymag, benne vitathatatlanul a konzervatív újságírás…..
birka menet 2019.05.24 22:21:39
@midnight coder: "1. A konzervatív besorolás jó kérdés. Akiket ma európában konzervatívnak hívunk, valójában mérsékelt kommunisták."

Köszi te index bohóca hogy helyretetted orbánt amikor állandóan azzal jön hogy a fidesz egy konzervatív párt.
Tehát valójában a fidesz a mérsékelt kommunisták pártja. Pontosabban a vérkomcsik pártja.
Hosszú a listája azon politikusoknak, akik miután találkoztak Orbánnal, megbuktak. Most újabb veszteség. Lemondott Strache osztrák alkancellár, a szélsőjobbos Szabadság Párt (FPÖ) vezetője, akivel Orbán május 6-án találkozott Budapesten...
birka menet 2019.05.20 00:17:11
@Tényelek: "A németeknél az előző ciklus közepén jött létre ez az állapot, amikor Merkel a harmadik ciklusát húzta le, most meg már ember nincs hatalmi pozícióban, aki ellentmondana neki."

jaja handabandázó, ezért mondott le 2018 decemberében a pártelnőki tisztségéről Merkel. Meg ezért jelentette be hogy ez az urolsó ciklusa. Mert senki nem mer neki ellentmondani hogy ne merje ezt csinálni.
birka menet 2019.05.20 00:19:56
@Cycmen: "Amióta elvégeztem az iskoláimat, a magam lábán állok"

Azért ez a fidióta bértroll állásodhoz tényleg elég volt az a hat osztály, azon is tényleg meg lehet állni. Míg a gazdi össze nem csuklik. Aztán mehetsz te is közmunkára. Ha kapsz.
Orbán Viktor keresi a konfrontációt a saját pártcsaládjával: azokkal, akik eddig megvédték. Nem tetszett a véleményük, amit addig ignorált, hogy felfüggesztették; s így már nem tetszik a Néppárt által Európai Bizottság élére szánt Weber sem. Orbán Viktor hallgatja Sargentini képviselő asszonyt az…..
birka menet 2019.05.19 15:28:08
@szepipiktor: "EZ EU-s és nem hazai választás."

Te fidióta, pont ezért nincs a helye fideszes maffiádnak ezen a választáson.

Nekik az "EU Bomlasztók" választásán kell indulniuk aztán majd nagyot versenyeznek Le Pennel, Salvinival meg Stracheval. Ja, ez utóbbival nem, mert éppen hatalmasat bukott. Világürből irányított drónnal lötték ki mint Haidert, ahogy azt a macisajt nevezetü betegtársad leleplezte.
birka menet 2019.05.19 20:26:02
@Gyorgy007:

Én is a fidesz maffiára fogok szavazni. Csak hogy orbán tovább szopassa és lopja a magatokfajta mélyhülye magyarokat. Megérderdemeltitek hogy ennél többre ne vigyétek az életben!

Ezenkívül a fidióta szavazók gyerekeinek a röghöz kötésére is szavazni fogok, hadd hugyozzák majd le apjuk sírját, amikor egyszer mégiscsak vége lesz a degenerált apáik világának.
birka menet 2019.05.19 20:34:09
@Nagykörúton túli magyar: "Az EU-s pénzeket ellopja Orbán. Legalábbis ezt állítjátok. Tehát ha így van, akkor EU pénz nélkül vagyunk Európa tetején a gazdasági növekedésben."

Ezt im´ádjuk benntek hatosztályos segghülye fidióta mélyhülyékben, ezt a 120%-os funkcionális analfabetizmust.

Te elvetélt gyereke az anyjának, amelyik fidióta barom Mérszaros lörinc életútja mellett még azon vitatkozik hogy van-e pénzlopás, az már az embrionális birkaszar szellemi színvonalát se éri el.
Azzal meg nem terhellek te tanyasi bértroll, hogy szerencsére vanmég Magyarországon valamennyi privát szféra, azok hozzák annak az egy darab rekord negyedévnek a döntö részét.

Mindezzel együtt Orbanisztán gazdaságilag az EU legutolsó országai közé süllyedt le, ez pedig tény, amely m´árt 8 éve szopatja a sikerpropagandátokat.
Bár úgy tűnik, egyszerre csak egy dolgot. A kép a budapesti (sőt: budai, XII. kerületi) Szent János Kórházban készült 2019. május 2-án. De senki ne vigyen nekik T-elosztót, mert simán lehet, hogy a biztosíték nem bírja...
birka menet 2019.05.05 22:09:39
@Ma is mentek gecizni?: "Ezért kellene Európa végén kullognunk. Reálisan ott lenne a helyünk."

Ott is van Orbanisztán az EU utolsó helyein, miközben 2010.ben még köz´´epmezönyben volt az ország.

Viszont kórh´ázi halálaozási statisztikában Orbanisztán éllovas, ennél egy másik ország sem tud jobban teljesíteni!
Ma délután (04.26) a diákok tüntetést tartottak a Kossuth-téren, amelynek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet, hogy a diákoknak milyen követelményekkel lesz lehetősége jövő évtől felsőoktatási tanulmányokat folytatni. A követelmények nem egy bonyolult rendszert rajzolnak…..
birka menet 2019.04.28 00:30:46
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: "szinte minden EU államban a jobb konzervatív erők fognak kormányozni a közeli jovoben"

Komlyan hülyegyereke a fidesznekl? És akkor a nemzetcocialista führer elvtárs orbánoddal mi lesz, ha Magyarországon a konzervatívok átveszik a hatalmat?!

Egyébként nálatok a tanyán nem tudni, hogy Merkel, Juncker Néppárti? Az ember csak les a nagyvárosban, amikor ti tanyasi csőcselék a fideszben a néppárti testvéreiteket szidjátok meg szabadságharcoltok ellenük. Ez már az, amikor egyik marcista lövi a másik marcistát??

Na menj lefeküdni paszuly, ez itt nem a te tereped. Várd meg amíg indul az újabb birkamenet, ott majd villoghatsz a birka testvéreid mellett.
birka menet 2019.04.28 11:03:19
@Boycie: "A fiam gimnazista korában találta ki hogy nyelvekben jó akar lenni és miközben 17 évesen nyert valami országos programozó versenyt érettségire megvolt az angol és német felsőfok. Azután kicsit tanult franciául és most a japánt kínozza. Most végzett informatikusként"

ja persze, pont ezt írtam, most jönnek a magadfajta segghülye fidióták akiknek ezernyi sikertörténetük van a családjukból, hogy a kormány elvárásait a gyereke már 14 évesen teljesítette.

Figyelj te felszopó, az én fiam meg 14 évesen már két métert magasban átugrott, a kvantumfizikát betéve tudta és 530 magyar népdalt tudott elénekelni. Ha holnap ezek lennének a felvételi követelmények, mert ugyebár mostanában nemzeti nyálcsurgató-felszopó és stadion centrikus kormánykurzus van, akkor a te gyerekedet soha nem vették volna fel az egyetemre, fasza kukás lett volna belőle.
birka menet 2019.04.28 11:13:00
@Boycie: "Egyébként meg Magyar Bálint és szdsz-es körei sikeresen megreformálták az oktatást, így nyilván a nyelvtanulás megfelelő feltételeit is megteremtették, aki szerint nem így van az antiszemita, rasszista és náci.

Te nagyonhülye, Magyar Bálint már 13 éve nincs, helyette van 9 évea fidesz és a PISA bizoynívány miszerinnt a magyar 15 éves iskolások 25%-a funkcionális analfabéta.

Na itt kellene kezedeni valódi oktatási politkát mielőtt a funkcionális analfabétákból is meglesz a ciklus végére a kétharmad. A munka helyett azonban a tolvaj fidesz bagázs csak követelni tud, ráadásul Európa egyik legszarabb oktatási rendszerében követel meg svéd, holland, finn színvonalat a magyar oktatást elszenvedőktől.

Hofmann Rózsa, Balog csuhás tett arról, hogy a magyar gyereknek az iskolából kikerülve ne legyen több képessége mint egy birkáé.
Én csak élni szeretnék! Lehetőleg a saját hazámban… Élni, és nem csak túlélni! Azt azonban nehezen tudom életnek hívni, ha napi 12-16 órányi munkával is csak annyit lehet elérni, hogy fedél van a fejed felett és esetleg étel az asztalon. Nem vitatom, hogy ezek az élet alapszükségletei közé…..
birka menet 2019.02.22 17:04:18
@MammyPress Média:

teljesen kár a kommentekröl is magadnak gondoskodnod, mert nagyon hamar belerohantál a teljes önellentmondába meg a további általános rinyálásokba.

Igazi magyar ember vagy, aki otthon csapkodja az asztalt, de a lakásán kívül befogja a száját.
És megindokolja hogy miért: mert munkába kell mennem, mert más dolgom van, mert most nincs idöm rá. stb.

Szóval ha nem értenéd a lényeget: ebben az országban nincs gondolkodási verseny, mert a nép agya nulla és senki sem akar a meló után még gondolkodni is. Talán jobb is így, mert nem kell 9 millió miniszterelnök ellen küzdeni. Így marad csak az az egy (gy.k. orbán), ha változtatni akarsz, akkor ne az idödet lopd a blogon, hanem menjél ki a terepre, a célcsoportot élö szóban, akciókkal megdolgozni. Különben minden marad úgy ahogy van, te meg még 50 év múlva is uyganezen fogsz rinyálni mint most.
Eric Berne amerikai pszichiáter klasszikus, emberi játszmákról szóló elméletén keresztül sok minden megérthető a magánéleten túli viszonyokról is, így például a hatalmi és egyéb szükségletek generálta politikai akciók vagy reakciók mögöttes motívumairól. Érdemes összevetni például az életünkre…..
birka menet 2019.02.18 23:31:44
@haXXXor:

Röviden: a grazi páciensnél a Soros, a migráns, a Brüsszel, a kereszténység, az egyszer liberálisnak lenni, a másszor néppártinak lenni, a harmadszor gumicsizmás parasztgyereknek lenni, az állandóan a "magyar emberek" mögé bújva végzett hazaárulás, a családmentési terv, a gazdaságmentési terv, az országmentési terv, az Európa mentési terv, a világegyetem mentési terv........mind mind

CSAK MARKETING TERMÉKEK.

Csak a társadalom legostobább lényei szopják ezt be és szavazzák magukra 30 évig ezt a handabanda fostengert.
Közben meg Magyarországot lehagyta majd mindegyik EU ország.
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
birka menet 2019.02.17 23:59:12
@Mezei Róbert:

Mem veszed ugye a lapot? A csajnak rengeteg pénz kell, hiszen a több milliárdnyi agysejt beültetéses mütét sokba kerül.
Az előző posztomban egy kormánypárti panel-kommentet veséztem ki, hogy miért is hülyeség hasonlítgatni a túlóratörvényt a német túlóra szabályokhoz. Akkor azt ígértem, hozok az ellenzéki oldalról is olyat, ami legalább ilyen kaliberű. Jöjjön hát a mobilblokkolás leple...
birka menet 2019.01.13 10:24:10
@Comte de Gippaud:

A sok orbán farokszopó retardáltnak hiába magyarázod, ők továbbra is abban hisznek, hogy SOROS, MIGRÁNS, BRÜSSZEL, CHEMTRAIL.
birka menet 2019.01.13 13:47:48
@Comte de Gippaud:

ti fideszbirkák még ahhoz is túl hülyék vagytok hogy megértsétek, hogy amikor a retardált SOROS MIGRÁNS BRÜSSZEL összesesküvés hívőkről van szó, akkor rólatok retardált fidesz hívőkről van szó.
birka menet 2019.01.13 13:50:15
@Viszlát és kösz a halakat:

az Orbanizmus arról szól, hogy az ostoba fideszes hívő ki ne merje dugni a fejét Orbán seggéből, mert akkor meglátja a teljesen más valóságot. És akkor jön a diktátor menekülése.
Úgyhogy a kolléga hsz-a tökéletesen szakmai volt.
Aligha vitatható, hogy ma Orbán Viktor Európa egyik legunalmasabb politikusa. Nagy csinnadrattával beharangozott sajtótájékoztatója ezt az állítást csak megerősítette, hiszen bármit kérdeztek tőle a sajtómunkások, precízen működő automataként ismételgette jól ismert mantráját. Azt a látszatot…..
birka menet 2019.01.13 09:56:58
@horvathviteztamas:

fideszbirka öcsi,ez itt nem a Pride ahol büszkén kell bemutatnod hogy hogyna szopod orbán farkát.
birka menet 2019.01.13 10:08:09
@MACISAJT1:

Te Orbán faszszopója, nagyon jó látni az írásaidon hogy egyre nagyobb félelemben vagytok ti tetves fideszbirkák, mert érzitek hogy a szétagolt társadalom kezd összeállni és a gazdád napjai meg vannak számlálva. Anno Ceucescu vezéredröl meg Janukjovics szintén Putyin csicska testvéri elvtársadról se hitted el hogy bukni fognak, de van egy szar hírem: itt Európában egyetlen mocskos diktátor se tudta elekerülni, hogy idő előtt kapják és a nép válogatott eszközökkel eltakarítsa a trónról. Némelyiküknek sikerült Moszkvába menekülnie, akiknek meg nem ,azokra a népi elszámolási eszközök (lámpavas, sortüz, fegyház) vártak.
birka menet 2019.01.13 10:10:15
@konrada: "Ez speciel dicséret egy politikusról... "

Rólad meg nem dícséret, hogy egy ostoba, funkcionális analfabéta fideszbirka vagy.
Mert ha az lenne, akkor elújságolnád a családodnak, meg a haverjaidnak. De fogadjunk,hogy egyikük se tudja.
Tegnap este azt firtatta Böcskei Balázs politológus egy tévéműsorban, vajon három hónap múlva emlékszünk-e arra, amit miniszterelnökünk mondott a kormányinfón. E sorok írója már most is közölheti, hogy Orbán Viktor emlékezeteset alkotott, soha ennyit nem beszélt a nyilvánosságról. Például: „Nem esik…..
birka menet 2019.01.12 09:03:29
@MACISAJT1:

Az imádott felcsúti vezéred már jó ideje a manifeszt elmebeteg kategóriába tartozik. Mindentől és mindenkitől retteg ami és aki nem a NER része. Ez pedig neki mind "ellenség." A rettegése, ami valójában egy pont paranoiás betegség mint Sztálinnál, nála is abból fakad, hogy mint diktátor, minden nap retteg a bukástól és az elszámoltatástól.

Legjobban attól retteg, hogy ő is tudja, hogy nincs már újabb nyolc éve. Az idő egyre közelít, amikor vége a hatalmának és életfogytiglani bíróságra és fegyházra rendezkedhet be. A nyilvánosság előtt ezért egyre nagyobb a kapkodása: mindekit üldöz, mindenkit a a haza ellenségének kiált ki.

Most már eljutott oda, hogy a saját pártjában meg bizalmi embereiben se hisz már. Lázárt is azonnal kivágta, amint azt gyanította róla, hogy nem hajalandó érte a tüzbe menni. Hanem valszeg a libsikkel paktál le. Sztálin is pont ugyanezt csinálta.

Alig várom már, amikor Orbán olyan súlyos fázisba kerülk, hogy már titeket, az örök Orbán imádatot fogadott trolljait is elkezdi üldözni mert rájött, hogy a hatalma miattatok gyengült meg és áll vesztésre. Akkor fogsz majd sírni a liberalizmusért, de már késő lesz mert az illib NER falzabálta a saját gyerekeit.
birka menet 2019.01.12 09:10:15
@MACISAJT1: "Kezdődött azzal hogy még 2015-ben Sir Roger Scruton angol filozófus, esztéta korábbi megjegyezte: „a budapesti értelmiségben sok a zsidó, aki a Soros-birodalom körüli kiterjedt hálózathoz tartozik.”

Hát erről a Scrutonról az anyján meg rajtad kívül a világ nem hallott még. Egy biztos, hogy a sok zsidót mára felváltotta a tehénistállókból kiemelt parasztgyerekek és a nyolcosztályt valahogy elvégzett városi prolik hadosztálya, mára ezek az örök seggnyalási hüséget tett cselésnépek adják az országos eszet.

Ezekkel aztán tényleg csak oda lehet jutni, hogy egymillió értrelmes magyarja elmeneklül, a maradék, mint te is, eszitek a moslékot.
Az ország meg lesüllyedt az EU utolsó helyeire. Még pár év NER sikerek és Bulgáriával kiesési rangadót küzdelmet vív Orbanisztán.
birka menet 2019.01.12 21:18:09
@MACISAJT1:

jaj te eszetlen Orbán seggnyaló, ismerem jól a rögeszmédieset, amelyek csak a te agyadban léteznek úgy mintha azok világraszóló dolgok lennének, mint ez a Structon vagy ki a fene. Képzeld el te eszetlen, Kovács János a Pénzügyőr SE focistája is benne van a Wiki-ben, aztán ki a francot érdekel?

Nem jösz ugye rá segítség nélkül, hogy a te agymenéseid, amiket meg ráadásul hosszú évek alatt állandóan visszakopizol, mintha most írtad volna, leginkább csak azt mutatják, hogy te is olyan megszállott elmebeteg vagy, mint a gazdád, Orbán. Az is ugyanazt a baromságokat böffenti fel rendszeresen hosszú évek alatt. Szerintem még Grazba is együtt jártok.
• Az idén kipukkanhat a jobboldali-populista lufi, de baloldali verziónak még vannak tartalékai  • Az EU-nak a jólét emelésével kell segítenie a változást sürgető erőket Közép-Európában, ahol már egy új nemzedék üzeni Orbánnak és a többieknek: ebből most már tényleg elég volt!  • Annak idején, még…..
birka menet 2019.01.09 23:38:38
@Jakab.gipsz: "Suszter maradjon a kaptafánál. "

Na akkor húzz vissza a 6. osztályba, aztán próbáld már egyszer elvégezni!
birka menet 2019.01.09 23:42:27
@midnightcoder2: " De ha valami istentelen csoda folytán visszakapná a kormányrudat az exkomcsi élcsapat, attól a bérek idehaza pont olyan szarok lennének."

Te mélysötét Orbán talpnyaló, az exkomcsi fideszes élcsapatod pont hogy visszakapta a kormányrudat 2010-ben és a bérek pont olyan szarok mint 2010-ben. Ezért is húzott el a neked majd nyugdíjt fizetni majd hülye lenne generáció.
• A sokadik "nono!" érkezik Manfred Webertől Orbán Viktor címére, de a magyar vezetőnek addig nem kell semmitől sem tartania, amíg lopakodva, külföldről nehezen látható módon teszi tönkre a demokráciát  • A rabszolga törvény annak beismerésével egyenértékű, hogy felsült az orbáni…..
birka menet 2019.01.07 20:03:04
@Rettegek mert ballib vagyok: "Te tényleg azt hiszed, hogy a Fidesz szavazók lenézése, megvetése, vagy épp Orbán gecizése sikerre vezet titeket ? "

Az a helyzet, hogy titeket tetves fideszes hazaárulókat nem szabad azzal áltatni, hogy ti csak megtévesztett kis hülye taknyos gyerekeke vagytok, hanem a tudtotokra kell hozni a valóságot, hogy ti a társadalom legostobább és legaljább népei vagytok.
Aztán hogy az elmeorvos bácsi terápiája sikeres lesz-e, az meg engem nem érdekel.
"Vajon tényleg megszervezte magát az ellenzék? Vajon tényleg az ellenállás éve lesz 2019? Szerintem nem, de van esély arra, hogy az legyen. Feltéve ha tényleg veszi a fáradságot és a bátorságot az ellenzék és végre tényleg nekikezd annak a munkának, amit eddig elszalasztott az elmúlt nyolc évben…..
birka menet 2019.01.06 23:08:27
@Éhesló:

ha nem vagy buzi, akkor miért szopod itt még éjfélkor is orbán farkát?
birka menet 2019.01.06 23:10:08
@ulpius66:

annyira imádom amikor amagadfajta megvénült kádár korszaki komcsi zúg rá a komcsizásra. Hiába no, az elmegyógyintézetek bezártak, te meg itt maradtál nekünk ellátatlan betegnek.
Mivel tavalyi utolsó cikkemet a mostani helyzetig elvezető események, tüntetések és ezek kapcsolatának szenteltem, idei első írásomban a jövővel foglalkoznék. De mielőtt belelapoznánk Orbán elzavarásának lehetséges forgatókönyvébe, nézzük meg, hogyan tud megbukni nálunk egy miniszterelnök. Hisz volt…..
birka menet 2019.01.06 15:50:56
@lenörd hofstadter:

A fideszmaffiában már Simicska óta van egy alaöpszabály: Közpénzt csak az lophat, aki erre a vezértől engedélyt kap.
Ezeknek a száma pedig alig pár tucat, plusz még az ő beszervezett kivitelezői.

Így a több ezres fideszes pártfunkci slepp csak a saját kockázatára lophat, ha lebuknak akkor meg csak lesnek, hogy miért nem védi meg őket a Dart Vadereket a nagyvezér pont úgy mint a rogánt meg szargyártót?

Hát mert te csak egy kisember fideszeskretén vagy, egy a sok millió hasznos hülye fidióta kisemberböl.
birka menet 2019.01.06 16:00:16
@Alick:

hehehe, látom nagyokat erőlködtök ti fidióták, hogy orbán migráns betelepítő elvtárs múltját kifényezzétek. Nem megy ez nektek, ráadásul a kínaikat is orbánék akarták betelepíteni.

De mindegy is kiből akar ez a falusi hibbant milliókat importálni, mert orbán megtette már életében azt a szívességet, hogy minden volt őmár a komcsitól a diktátorig, mindennek és annak az elenkezőjének is a híve meg a hirdetője volt, így nektek csak az állandó szopás marad vele.
birka menet 2019.01.06 19:48:34
@TSandor Toth:

Hé, te röghöz között fidesz troll, an még itt az Indexen aki nem mondta rád, hogy sötét bunkó? Azért dolgozol az ügyön! Hajrá, csak így tovább!