Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iwen

55 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkésve, de törve a legkevésbé sem, ezennel ünnepélyesen megnyitom a Love Island hogyvoltozását, máris 3 részt rövid időn belül, egyben letolva. Ezt is csak azért így, hogy mindenkinek felálljon, azoknak is, akik várták, hogy legyen mán hogyvolt, és most majd jól lenyugodhatnak a picsába,…..
Filmbook Micimackó 2015.01.04 10:00:00
„Senki nem mondhatja azt, hogy senki, anélkül, hogy valaki lenne.” A londoni író, Alan Alexander Milne fia, Christopher Robin 1920-ban született, Milne karrierrje pedig egy évre rá lódult meg csak igazán Kaland a nászúton című vígjátékával. Fiának egyéves születésnapjára,…..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
Hideg szelek fújnak Westerosban, nahát. Mikor lesz már április??? ..
iwen 2011.12.12 12:23:59
@retinax: csatlakozom én is, jó móka lesz a kettővel együtt haladni :)
Hoff, a bajor háziasszonyok rettentően szőrös mellű kedvence a sikeresebb (America's Got Talent) és óriásit bukó (Meet the Hasselhoffs) reality-kalandok után ismét sorozatban lesz látható. A szerep álomszer, legalábbis akkor, ha Passau környékén élünk és nőből vagyunk, hiszen…..
A Stargate-franchise-t korábban gyártó MGM tavaly majdnem csődbe ment, illetve csődbe is ment, de kihúzták a szarból, olyannyira, hogy most már ismét tévés kontent gyártásába fognak, vikingesbe. A kardozós-baszós-belezős sorozatterv a Tudorokat és a Camelotot is késztő…..
Régóta esedékes sorozatokat pótolnak a kertévék idén: bemutatkozik végre a Sons of Anarchy, a Southland és a V is, lehet hullámozni. A Viasat június 2 -től vetíti a Southland című krimit Terepen címmel (lesz hogyvolt róla), este fél 11-es kezdéssel. Ez az a sorozat, amit a Kemény…..
Egy olvasónk készítette el az Éden hotel első évadának kissé komplikált viszonyrendszerét avagy kapcsolat hálóját: a képen látható állapot az eheti események előtt készült, de ígérete szerint updatelve lesz, bizony. Klikkre nagyobb, jó szórakozást! ..
iwen 2011.05.24 21:52:19
@Liller: én, egy olvasó

@Ákom: Sajnálom, hogy zavar a sárga betűtípus, gondoltam, hogy lesz olyan akinek nem jön be, ez van. Sok szereplő volt, sok színt kellett használni, a kezdő szereplőknek pedig alapszíneket akartam adni.

@arphetamin: köszönöm, erre futotta tőlem
iwen 2011.05.25 16:18:57
@moli: Köszi, ha legközelebb csinálok valami hasonlót, akkor mindenképp kipróbálom a programot. Ez csak sima photoshopban készült, szerintem látszik rajta :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
comment:com Nőnap a c:c-n: Alex 2011.05.18 10:00:00
A GQ-nak készített fotósorozatot a True Blood egyik vámpírját alakító Alex Skarsgard. ..
Az ötödik epizód is odavágott, a hatodik úgy látszik, rátesz egy lapáttal, és tessék nekem elhinni, az évad végéig nem szállunk le a hullámvasútról. ..
iwen 2011.05.17 15:36:02
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
iwen 2011.05.15 17:00:00
iwen 2011.05.15 17:18:36
@traff: Van sms-szavazás, meg lehet tippelni ki lesz a befutó. A nyeremény haltáp és wc-papír. (ez nem vicc)
Nem, ennél jobb hírünk nem lesz mára, és valószínű a hónapra sem nagyon: Danny motherfucking badass Trejo, a szénné tetovált, sittesből színésszé lett mexikói ember a Sons of Anarchy című F/X-sorozatban kapott többepizódos szerepet. Trejo Romero "Romeo" Paradát…..
hogyvolt Alekosz - 1x01 2011.05.11 14:10:00
És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a…..
iwen 2011.05.11 15:21:54
@Ayesha: Nekem a Benkős műsor kimaradt teljesen, Edit asszonyra meg egyenesen rá kellett gugliznom, mert nem vagyok képbe róla. Alekosz kezdésnek nehéz lesz, ha már az elején ilyen öfikkel bombáz az rtl :D Arra a 2 nőre nincsenek szavak.

A styliston meg nem kell csodálkozni, Szandikát is mindig ilyen toppokba öltöztette, csak nadrágot elfelejtett utána ráadni.
iwen 2011.05.11 15:47:16
Az all-star évadokkal szemben táplált ellenszenvem egy kicsit alábbhagyott a TAR legutóbbi kiadását látva, de a termékelhelyezésekért felelős marketingvezetők ámokfutása mégis megkeserítette a szám ízét, és Snapple-t akkor sem fogok fogyasztani a büdös életbe', ha ingyen…..
hogyvolt VV4 - 4X143 2011.05.09 17:20:00
Túl vagyunk egy hosszú éjszakán, véget ért a ValóVilág 4, az Ózdi Hős mellé kaptunk egy Érdi Őrt is. Nagy Alekosz mindent vitt, keserves négy órás döntő után, ma sem jut eszembe másik kifejezés, mint a nézhetetlenül unalmas és a siralmasan vontatott. A rétes tésztát nem…..
iwen 2011.05.09 20:55:47
@Hódos Hajnalka: jeeee, már várom :)
A Viasat3 saját gyártású, de dán liszensz alapján készített valóságshow-ja, az Éden hotel a csatorna egyik legsikeresebb műsora, nézettsége átlag feletti, és fényesen igazolja, hogy nemcsak a közönség bevonásával (lásd még sms-szavazatok) készített reality-k lehetnek…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
hogyvolt VV4 - 4X138 2011.05.04 15:00:00
Bevallom, hogy sírok e sorok írása közben. A nyűszítek talán jobb szó. Kínomban. Még alkudozni is próbáltam, hátha erre a pár napra kényszerszabadságra mehetek. A műsor alatt többször felálltam, kimentem a szobából, a kezembe temettem az arcom, egyszer befogtam a fülem is.…..
iwen 2011.05.04 19:47:46
@antiszociális taho_kismama: a pénztárgépfejűt osztom, a legszebb lány címét viszont nem adnám neki oda, bár nem tudom melyik érdemelné ki leginkább.

@Gee Halen: Alekoszt semmiképpen sem menteném fel semmiben, de ebben van valami :D

Húúú Balázs azt mondja lassan mennek kifelé az exVV-sek :D
Sűrű hónapja lesz a sorozatfüggőknek, kismillió évad- és sorozatzáró, rengeteg dupla és egy triplarész, csak győzzük idővel és aggyal. Különösen a május 15-22 közötti időszak lesz kemény a maga 37 fináléjával. Minden más az ugrás után, előtte egy kép az egyik legjobb…..
Mióta Charlie Sheen kijelentette, hogy a Warner vissza akarja édesgetni a Két pasi meg egy kicsi mell, a stúdió meg hangosan és a hosszan kiröhögte a légből kapott állítást, és beintett neki a szindikátusi sugárzás után (szerinte) járó 100 millió dolláros összegre, a színész…..
A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült…..
Nu, az HBO elhozza nekünk a Trónok harcát egy nappal az amerikai bemutató után (ott vasárnap esténként, itt hétfőn szabadul el a pokol), mi meg hogyvoltozunk róla szabóZ kollégával, mert szeretjük a kihívásokat. Jóelőre szólunk, hogy a rajongók kiakadását elkerüljük: a…..