Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacsik

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kamaszkor: amikor a serdülő megmutatja a nagyvilágnak, hogy ő már nagyon felnőtt. ( szinte felnőtt test egy kisgyerek értelmi képességeivel + XXL önbizalom)  Kötél idegzetű felnőttek kellenek hozzá.Az én kamaszkori hülyeségemet állítólag egy heréléssel meg lehetne…..
Szevasztok! Helló karácsony! 2011.11.15 11:28:00
Kedves Bloggerek! Ugyan még 6 hét van karácsonyig, de már a plázákban, üzletekben, kávézókban is karácsonyi zene szól. Úgy gondoltuk, mi sem maradunk ki a sorból, de zene helyett ajándékkal kedveskedünk Nektek! Cserébe nem kell mást tennetek, csak posztot írni karácsonyi…..
bacsik 2011.11.26 14:07:52
@bacsik: puff neki, az eleje lemaradt, hosszú volt.
Mindenki lassan égesse a gyertyáját advent után is! Mert hamar csonkig égnek....!Lassíts rohanó Világ!
OPNI jogutód vagy, ha így megy!
agimagus Vörösiszap 2011.10.04 12:13:00
    Már éppen egy éve, hogy a tragédia történt. Az egész földi világot megrázta, megdöbbentette. Csak azokat ott nem, ahol a kollektív segítséget utalhatják, ha jogosnak ítélik. Ám ők azt mondták, nem természeti katasztrófa, hanem emberi mulasztás következménye…..
agimagus kutyalélek 2011.10.01 12:04:00
      Kutyánk, Dzsin, skót juhász, vagy ahogy ma szakemberek mondják, colly, nagyon tanulékony, erről híres a fajtatársa, a világ legokosabbja is. Bár Ők fekete-fehérek, addig a skót csak simán Lessis, vörös és némi fekete árnyalatait mutatja. De nem a ruha tesz az…..
/ Az ékezet nélkül akár ágynak is gondolhatja az olvasó, ez is passzolna érdekes módon./  --Könyvtárnyitás--  Már megint kidobott az ágy, holdszúrásom van, alkotással gyógyítható. Jó lenne, ha a fejemben lévő gondolatözönt egy műszer átmásolná, nekem csak…..
Teliholdkor Holdszúrás 2011.09.15 03:20:00
   Már megint benézett a hold! Erre a gondolatra ugrottam ki az ágyból, már amennyire ugrálni tudok. A függönyt eltolva kitekintettem az égre, sötét volt, sehol a hold. Biztos felhős az ég, gondoltam, vagy máshol jár, rémeket láttam, illetve álmodtam. Ücsörögve a…..
Teliholdkor Fenyegetés hajnalban 2011.09.12 05:03:00
    Vigyázzatok emberek,mert én mindent látok, mindent jól, csak a szívemmel. Mindent hallok, jól, csak az eszemmel. Mindent érzek, jól, csak a mindenemmel, mivel a szívemmel gondolkodom, és az eszemmel érzek. A látás és hallás összege tehát az érzés!? De mindent ki is…..
    Már négy éve, hogy kis barátnőm eltávozott közülünk. Abban az időben kezdődött, hogy felcserélődött az életritmusom, főleg teliholdas éjeken alvás helyett eszek, teszek, veszek, verselgetek, esszézgetek, elmélkedek, forgolódva küzdök az álmatlansággal.…..
agimagus Rend 2011.08.11 08:18:00
  Költő barátommal két ismerősünkről beszélgettünk, a tevékenyen dolgozó képük alapján én azt találtam mondani, hogy rendes emberek. Erre ő gyorsan hozzátette, hogy az ember nem attól lesz rendes, ahogy a munkáját végzi. A megjegyzést magam is idézőjellel gondoltam,…..
Hat évig dolgoztam az OPNI berkeiben betegfoglalkoztatóként, ezekről az időkről írok, majd könyvet is tervezek. Párhuzamban a napi hírekkel, a bennem felmerült emlékeket rögzítem, versben és prózában, haikuban. Az eddig elkészülteket apránként legépelem, aktuálisan születnek…..