Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pici Bob a hangya

4 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..
A svájci frank árfolyamának megugrása miatt a svájci állampolgárok vagy azok, akik fizetésüket svájci frankban kapják egyre előnyösebb helyzetbe kerülnek. „Tegnap megkaptam a melegétkezési utalványomat és vásároltam belőle egy Michelin-csillagos éttermet…..
  Erre az esetre tökéletesen illik a rommá koptatott közhely, miszerint nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de azért el lehet hinni, nem teljesen hétköznapi történet volt a mai bangkoki tűzeset. Messziről lehetett látni a thai főváros felett gomolygó füstöt, ráadásul az…..
A Tudatos Vásárlók Egyesületének remek zöld tesztjei szoktak lenni joghurtoktól a mosóporokig, de sajnos ezeknek semmi köze az Urbanistához. Most viszont strandokat, nyári fürdőket vizsgáltak végig ezekből a szempontokból. Na ez már érdekes! Mondjuk nem értem, hogy egy-két…..
Gréczyblog A GDP és Sukoró 2011.08.17 06:33:00
24 óra sem telt el a két hír között: Polt Péter, a Fidesz volt képviselőjelöltje meg kívánja gyanúsítani a Fidesz elnökének legnagyobb - és egyetlen - politikai ellenfelét. Ehhez átküldött a már nem annyira Tisztelt Ház mentelmi bizottságának egy aktacsomót, intézkedjen…..
A terv a következő:A blogger környezetben baromi népszerűtlen, és közutálatnak örvendő komment SPAM-ek megítélésén szeretnék változtatni, pont egy blogger szemszögéből.Előző bejegyzésemben már kifejtettem, hogy a bármilyen oldallal rendelkező személyeket, csak a számok…..
A Tate Modernben szeptember 11-ig vendégkiállító katalán festő, a 83-ban elhunyt Joan Miró saját felfogása a sör-étel párosítások dinamikájáról. Meglátásom szerint mindenekelőtt tapasokat javasol a sörhöz fogyasztani. Az asztal egyik szélén gyümölcsök láthatóak, de nekem…..
Az Aglio e Olio – az olasz tésztareceptek legegyszerűbbike – feltételezésem szerint nem arról szól, hogy valami hangsúlyozott egyszerűséget csempésszünk a mindennapi étkezés dús burjánzásába, hanem sokkal inkább a tésztaalapoknak egy olyan alapvető kiindulási pontja,…..
Pici Bob a hangya 2011.08.17 17:00:32
Tegnap egy tetovált kislány arról mesélt nekem egy kocsmában, képzeljem el a Sziget utolsó napján olyat tett amit még magának sem tud megmagyarázni. Csonka Andrásra tombolt a Szigeten, háromszor hallgatta végig a Ding-Ding-Dong-ot, majd a hangverseny után belemerült a rövid italok…..
A magyar közfül makacsul és meggyőződéssel hallotta évtizedeken keresztül a fenti - nem is könnyen értelmezhető - buzdítátásnak a nyitóordítást Little Richard Tutti Fruttijában. (Egyébként nincs szégyellnivalónk, tekintve, hogy az eredeti…..
János a Somogy megyei Békéltető Testületnek írt, miután a januárban felmondott IPTV-je után 7 hónappal a T-Home váratlanul ki szeretné fizettetni vele a két leadott set top boxát, illetve a routert is: Állásfoglalásért fordulok Önhöz,  amelynek tárgya a mellékelt…..
Balaton Blog A titkos hely 2011.08.17 11:44:00
A titkos helyet bárki felfedezheti, aki arra jár autóval. Alig 10 méter a főúttól, és máris vonzani kezd. Aki ott jár egyszer, az az egyik legfontosabb Balaton-élményét kapja ajándékba.No, ha már leszúrtak bennünket a múltkor, hogy felfedtük a hévízi kifolyó titkát, és…..
Pici Bob a hangya 2011.08.17 16:46:36
Először is egy szolgálati közlemény: a Népszava mai számában beszélgetés jelent meg velem, on-line is elérhető, köszönet Bíró Marianna alapos munkájának! Amikor ezt írom, még nem ismert, hogy a kormány milyen új döntéseket hoz a devizahitelesek megsegítésére, viszont a…..
A világ 66 legjobb strandja közé választották a Gárdony Sport Beach fürdőhelyet! Ezzel a megtisztelő címmel a velencei-tavi strand dubaji, jamaikai és görög tengerpartokkal került azonos helyre. Ja, hogy ezt a listát egy magyar kormányzati cég állította össze…?A híradós…..
Minél többet tudok róla, annál inkább ki akarom zárni az életemből – ezt a mondatot egyetemista koromban hallottam valakitől, aki az édesapja révén elég közelről követhette a politika eseményeit. Máig emlékszem a reakciómra: kifejezetten idegesített a bennfentességbe…..
A Szigeten összemelegedtem egy francia fiúval, akit szokásommal ellentétben fel is rángattam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kell történnie. Sziasztok! Íme egy rövid szösszenet Sziget témakörben. Két éve voltam kint, éppen viharos időszakomat éltem, és a Szigeten…..
Fesztiváldepresszió és fájdalom sújtotta testemet alig tudtam rávenni, hogy megírjam a 2011-es Sziget fesztivállal kapcsolatos érzéseimet.Mondjuk egyáltalán van-e erre szükség? Hiszen nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy jól érezte-e magát, a nagyszínpados műsor…..
Még akkor is, ha kismama vagy. Akkor is ha 40 év feletti. Akkor is, ha nincsenek fogaid, és az összes hajad kihullott.Megmondom miért.Mert ez csak matek, és statisztika! Ha blogger vagy, esetleg van egy webáruházad, vagy egy Facebook oldalad, egyáltalán bármilyen internetes oldalad, semmi…..
Pici Bob a hangya 2011.08.16 07:38:33
Pici Bob a hangya 2011.08.16 10:32:02
@kovi1970: Sajnálom, hogy ez Téged ennyire zavar. Tudod ez bármennyire népszerűtlen a Ti köreitekben, nekem olvasókat, és látogatókat hoz az oldalamra ingyen. Ha olvastad a cikkem, akkor láthatod, egyébként ez az eredmény mennyibe kerülne. Szóval, ha Te vagy olyan szerencsés, hogy Index címlapra került a blogod, ezért gondolom nem kapsz pénzt senkitől (vagy igen?), akkor miért fáj, ha ezt mások is ki szeretnék használni? Persze meg van a lehetőséged, hogy moderálj, vagy letilts, de igazából ha ezt átgondolod, miért tennéd? Kit bántok én ezzel? Téged? Ne haragudj, nem állt szándékomban. Sok sikert a továbbiakban!
Pici Bob a hangya 2011.08.16 14:53:32
@majkul: Köszi, de nekem magyar látogatók kellenek! :)
Akár 70%-kal olcsóbban is beszerezheti az idei nyári Nanushka kollekció darabjait, aki szemfüles. Szerdán a Fashion Street-en nyílik egy ideiglenes üzlet, ahol a márka rajongói lecsaphatnak a leárazott darabokra. Az akció csupán augusztus 22-ig tart, úgyhogy érdemes sietni, ráadásul…..
Többen kérdezték már, hogyan lehetne kiirtani a kertjükben túlságosan elszaporodott gyíkokat. Nem nagyon értettem a kérdést: Magyarországon az összes kétéltű- és hüllőfaj védett, tehát nem pusztíthatjuk el őket.Hazánkban a következő fajok élnek:zöld gyík (Lacerta…..
Minél gyorsabban állunk neki svájci frankot nyomtatni, annál többért lehet majd eladni. „Szívünk szerint megvárnánk a 300 forintos svájci frank-árfolyamot, de még 275 forintnál is nagyot tudunk vele kaszálni” – mondták el a Pénzjegynyomda Zrt. szakemberei,…..
Hajcsatok Szepesi jelenti 2011.08.15 15:19:00
Szepesi Györggyel hirdeti magát egy elegáns sportmagazin, a címlapon a jövőre már 90 éves riporter legenda fotója alatt a Mr. Rádió felirat olvasható. Szepesi tényleg tökéletes választás, élő sporttörténelem. Az Aranycsapat tizenkettedik játékosa. És talán első beépített…..
  Csak úgy robog a rotakapából eszkábált járgány a kukoricaföldön. Zoltán, a terepszínbe öltöztetett, gumicsizmás mezőőr, a Tar Sándor-i értelemben vett káeurópai seriff röfögteti a masinát, amelyhez oda van láncolva Rex, a német juhász. A sofőrbe pedig egy lila…..