Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chocho86

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Foxnak annyira bejött a 24-reboot, hogy a csatorna elnökének hirtelen eszébe jutott egy másik sikerfranchise, az X-Akták, és elkezdték megvizsgálni annak lehetőségét, hogy valamilyen formában visszahozzák a sorozatot a képernyőre. Gary Newman, a Fox TV társelnöke szerint a dolgok…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Chocho86 2014.10.21 07:18:51
Először csak egy szűk listát akartunk összeállítani, hogy onnan válasszuk ki a legjobb 10-et, de még így is összesen 63 (!) jött számításba a legjobbak felsorolásánál, szóval nyugodtan tessék megírni kommentben a legjobbakat! Előre szólunk, hogy igyekeztünk egyedi listát…..
Elisabeth Moss tuti befutónak tűnt az HBO idei sikersorozata, a True Detective második évadának beharangozott női főszerepére, de most úgy néz ki, kihívója akadt Rachel McAdams személyében, akit az HBO szeretne nagyon a sorozatban látni Colin Farrell, Taylor Kitsch és Vince Vaughn…..
Chocho86 2014.09.10 07:12:30
@szepi79, első ezen a néven: Mean Girls, Időről időre, A dolgok állása... csak pár a jobb szerepei közül.
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Van kérem itt két darab sörnyitós belépőkártya-tartó, meg egy, a játék vicces zenéit tartalmazó CD, illetve két darab speciális fémtok. Sajnos csak tok, játékot nem kaptunk, így kicsit törni kellett a fejünket, hogy mégis hogy tegyük ezt vonzóbbá, de aztán rájöttünk,…..
Én leszek az utolsó, akinek hiányzik majd az, hogy horogkeresztet rajzoljanak bármire is, de azért az mindig vicces, mikor az igazolható helyekről is hiányzik. Mármint a történelmileg igazolható helyekről, nem pártnagygyűlésekről, vagy ilyesmi. Szóval például szerintem attól nem…..
Lezárult a Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó közös, "Katonák a gátakon" című fotópályázata, amelyre két hét alatt 103 fotós közel 200 képet nevezett. A zsűri – melynek tagjai voltak Horváth Gábor dandártábornok, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia parancsnoka,…..
A jóisten mentse meg a jeles történelmi személyiségeket attól, hogy a Starz nevű amerikai csatorna sorozatban dolgozza fel az életútjukat. Nem kell messzire menni, Julius Caesar egy rosszindulatú, alattomos, gyáva pöcsfej lett a Spartacusban, akit ráadásul még jól meg is dugtak, hogy…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Nehéz dolog okosat írni az amerikai lövöldözések miatt aktuálissá váló témákról. Egyrészt azért, mert tetszik, nem tetszik, az ott egy olyan kultúra, ahol az emberek egy része nemcsak elfogadja a lőfegyverek létét, de helyesnek gondolja, hogy besétálhat a boltba, és vehet…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Chocho86 2013.01.08 19:52:32
@MaLiBu: Uram, ha lehetne lájkolni a háeszeket, az enyémet megkapná. :)
Egy Sonali Mukherjee nevű nő nyerte meg az indiai Legyen ön is milliomos! vetélkedő tízmillió forintos (kb. 45 000 dolláros) fődíját, és ha van valaki, akitől egy fillért nem sajnálunk, az ő. Kilenc évvel ezelőtt az akkor még egyetemista nő kollégiumi szobájába három…..
A két rivális rapper az RTL2-n futó Heti Hetesben csaphat össze - írja a Bors. Dopeman alias Pityinger László honlapján jelentette be a hírt. "Kényelmes a szék, adnak vizet az asztalra és ráadásul intelligens emberekkel lehet jókat vitázni. Aki ismer, az tudja, hogy engem mozgatnak…..
2005 után a Guitar Hero széria beindította a ritmusjátékok tündöklését, amit gyors kiégés követett. Nagyjából öt év alatt az érintett cégek – mindenekelőtt a Guitar Hero brandet toló Activision Blizzard és a Rock Bandért felelős Electronic Arts – elég jól megszedték…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
A Gangnam style vitán felül az év egyik legsikeresebb mémje: a koreai énekes, Psy eredeti videója a YouTube-on félmilliárd nézőnél tart, mutációit számon tartani lehetetlen. Aki mégsem tudná, miről van szó, olvassa el ezt a cikket és/vagy nézze meg a lenti videót. Csak idő…..
Június 14-én 22:00-tól a South Park 312. részét láthatják a Comedy Central műsorán. Előzetesünk következik. Itt is van. A South Park 312. epizódjában semmilyen rendkívüli esemény nem történik, azaz semmi olyasmi, ami a coloradói kisvárosban szokatlan lenne. Egy holttest (nem…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
IDDQD Fizikaóra, sokadik osztály 2012.05.30 10:35:10
A CryEngine 3-ból esett be egy fizikai szimulációt bemutató videó, a Rig of Rods című indie-freeware autós játék fejlesztőitől, szóval hipszterek is nyugodt szívvel bevallhatják hogy tetszik nekik. A játékfejlesztés egyik nagy kihívása már jó ideje, hogy a technológia, a…..
Frankó 28-as listát csinált a Den of Geek olyan filmekről, amikben látható egy-egy videojáték – hogy csak a háttérben vagy egy kulcsjelentben, az mellékes. Nekem már a címet olvasva beugrott a Háborús játékokból a Galaga, meg a Terminátor 2-ből a Missile Command és az…..