Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezérigazgató elvtárs

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lombroso már írt egy villámposztot a Szegedi-sztoriról, de azóta sokkal pikánsabb részletek derültek ki, ami miatt úgy érzem érdemes egy kicsit mélyrehatóbban is foglalkozni az esettel.  Az még hagyján, hogy Zsanád zsidó felmenőket választott, és ezt galád módon eltitkolta, de…..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
A görögkatolikus egyház felhasználásával szabadul meg a hátrányos helyzetű gyerekek oktatásától az önkormányzat az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekekeknek Alapítvány képviselője szerint. Feltételezik, hogy a cigánytelepen élők beiskolázási segélyért és ingyen…..
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Mi legyen Budapest jelképe? A stilizált hajómalom! - említette az ötletet nem is olyan rég a Vízparti fejlesztések blog. Remek elképzelés. Olyannyira, hogy máshol - persze egészen máshogy - már meg is valósították. Természetesen Ráckevén, ahol az egyetlen működő magyar…..
Vezérigazgató elvtárs 2012.05.14 08:38:58
Vezérigazgató elvtárs 2012.05.14 08:44:46
@facsig: Tessék elolvasni a cikket. Villanymotorral.

Másrészt nem a végén van gát, hanem mellette. A két végén a Kvassay és a Tassi zsilipek vannak és azokkal szabályozzák a folyás erősségét és a vízmennyiséget a Dunaágban.
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Vezérigazgató elvtárs 2012.05.03 11:04:04
   A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Megadja Gábor (Konzervatórium) írását olvashatják.     Tíz év esztendő telt el a Fidesz 2002-es veresége óta. Azóta sok minden történt, olyannyira, hogy egyes…..
A múltkori, budaörsi villamosos bejegyzés után ma egy kicsit lazább tematikát választottam: egyvágányos kihúzóban végződő villamosvonalakat. Nem egyvágányosokat, nem egyvágányos hurokban végződőeket (ezekről majd talán később írok), és a teljesség igénye nélkül (mert…..
Vezérigazgató elvtárs 2012.04.10 16:37:01
Nem semmi: hampage.hu/trams/dozsakorutkoze/keletinyugati.html
Kodály körönd villamossal!
Ilyen képeket szívesen nézegetnék még. Akár szűk utcákban dübörgő villamosokról is.
Vezérigazgató elvtárs 2012.04.26 23:35:41
@Svald Cjelli: Főleg azért vagy szerencsés, mert tisztán emlékszel, hogy mik történtek veled három éves korod előtt. Ez több, mint zseniális, gratulálok! :))
A sokszoros törvénysértés megtörtént, a Fidesz és az MSZP elnökének közös akarata megvalósul: a Demokratikus Koalíciónak nincs frakciója. Ami történt, az gyalázat, és szégyene lesz a Magyar Szocialista Pártnak is.Nyilvánvaló, hogy ha Mesterházy Attila nem állítja a Kövér…..
Vezérigazgató elvtárs 2012.04.18 12:14:59
Vezérigazgató elvtárs 2012.04.18 12:15:39
Vezérigazgató elvtárs 2012.04.18 12:17:04
@pandacsökiboborján: Te mondd, és a belgákkal mi lenne?
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
Vezérigazgató elvtárs 2012.04.10 11:56:31
SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament…..
Tegnap megnéztük az első három hónapot, most jön a második negyedév, benne az új népi hőssel, Alekosszal, a műsorvezetéstől egy időre lemondó Bucival, és még sok hasonló nyalánksággal. Április Éden Levi addig birkózott a vodkásüvegekkel, míg sorozatrókavetővé nem…..
A fenti két képet Sadia fedezte fel a Fortepanon: az Erzsébet híd budai hídfőjénél készült mindkettő úgy 25 év eltéréssel. Talán az egyetlen közös pont rajtuk a platán, mely túlélte a világháborút, a régi híd lerombolását, romjainak eltakarítását és az új…..
A Városliget jelenkorában még mindig felfedezhető kétszáz évvel ezelőtti örökségünk lenyomata. Ezekből nézzünk meg egyet-mást.                             A fent bemutatott térkép 1827 körül készült A Városliget vízfolyásokkal szabdalt,…..
Vezérigazgató elvtárs 2011.12.17 22:10:58
@100holdas: Ami helyszínt említesz az azért kör alakú, mert pár éve még egy olyan épület állt ott, csak elbontották.
Hogy mi volt a funkciója azt magam sem tudom, de azt hiszem valami színház lehetett ami kiégett.
 Orbán Viktor a kampány előtt és azóta is folyamatosan az erős állam víziójában él. Ez a vízió kiterjed az élet szinte valamennyi területére, tehát a reálgazdaságra és az ideológiára egyaránt. Álma megvalósítása azonban folyamatosan korlátokba ütközik, a piac és…..
Ezt is megértük: a jelenlegi Fidesz és a KDNP lépten-nyomon felbukkanó úri nosztalgiájáról már írtunk mi is, de azt mi se gondoltuk volna, hogy 2011-ben valakinek a Parlamentben jut eszébe siratni a nemességet. Dr. Varga István képviselő úrnak eszébe jutott: a hétfői, az…..
Új pénzvisszaadási rekord született. Zsu számlájára külföldről utaltak 80 ezer forintot, amit véletlenül euróban könyvelt a bank, így hirtelen 23 milliója lett.A Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt posztot überelném! Hogy hülye vagyok, vagy sem, én 23…..
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..
Vezérigazgató elvtárs 2011.11.30 12:45:36
Ez is milyen tipikus:

index.hu/belfold/2011/11/30/nyomozas_a_budapesti_zsido_hitkozsegben/

Azért megnézném, hogy a zsidó családok gyermekeinek hány százaléka nem jár hittanra és mennyire propagálja ezt a sajtó.
Valami kimutatás?
December 4-ig még látható a Kiscelli Múzeumban a "Korszerű lakás, 1960: Az óbudai kísérlet" c. kiállítás. Pont a lakótelep szó maradt ki a kiállítás címéből, jelezve: itt nem egy dögunalmas panel lakótelepről van szó, hanem egy egyedi építészeti kísérletről. De mi teszi különlegessé ezt a néhány…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Vezérigazgató elvtárs 2011.11.16 14:09:06
@Terézágyú: Maris néni vegyen lőfegyvert és lője agyon a férget, amelyik bemegy lopni/gyilkolni a portájára.
Vezérigazgató elvtárs 2011.11.16 14:14:48
@Terézágyú: Édesanyád is tartott párat, látom.
Vezérigazgató elvtárs 2011.11.16 14:19:22
@Infomaker: Nem csak a kutyák ugatnak. Költözz cigányok mellé! :O