Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenardgabor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TEPIJOURNAL Take me away 2010.11.04 12:39:00
  (song and lyrics by Peter Fabok / Tangram) Take me away to a distant world Sing me a song that I haven't heard Show me the way that I haven't found Show me the way inside my mind Inside my mind and you see and you hear and you cry and you fear and you run and you stay and you shout and you…..
TEPIJOURNAL Új lemez készül 2010.06.02 13:59:00
Nem telt el két hónap és ismét zeneírásra adtam a fejem. Június elsején készült el az első 10 perc vázlata, mára már majdhogynem tökéletes lett. Az egész a "Sol y Mar" c. számom basszusdallamából alakult ki, hangulatában inkább relaxációs, elszállós, igazi ambient…..
TEPIJOURNAL Statusreport 2010.05.06 09:33:00
Az elmúlt pár hónap eléggé zűrös és fárasztó, sőt, mi több: stresszes volt. Az engem ismerők jelentős őszülést tapasztaltak és tettek szóvá rajtam, 5 kilótól szabadultam meg, de itt vagyok, élek és most már úgy tűnik minden rendben. A stressz okozója a kilátástalan…..
lenardgabor 2010.05.14 00:32:43
Lassan tényleg tele lesz a tököm a finely tuned best evör operációs rendszerrel. És nemcsak azzal, az engem körülvevő valamennyi kütyü összeesküdött ellenem, az egyetlen stabil társ a Mac minim Tigerrel, de azon meg Ancsa dolgozik napi tíz órát AutoCaddel.Azt ugye leírtam, hogy…..
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
Na jó, egyik esemény sem pontosan a mai napon van, az Apple Macintosh számítógépei tegnap voltak negyedszázadosak, az Appleblog pedig három napja volt századszázados, ugyanis a "Rózsaszín iPod nano, juhé!" című post január 22-én jelent meg.Nem tudnám eldönteni, melyik…..
Barátaim, ismerőseim sokszor kérdeznek a pedofil papokról. Meg egyáltalán, hogy mit gondolok róluk és mi lesz, ha egyszer itt is Európában, (Uram bocsá’) netán Magyarországon is napirenden lesz a téma.  Egyelőre abban a helyzetben vagyunk, hogy ilyenkről itt nálunk szó…..
Úgy tűnik, a Google tényleg meg akarja nyerni magának az iPhone-felhasználókra. Ha minden igaz, a következő MacWorldön be is jelentik, hogy webes szolgáltatásaik új iPhone-interfészt kapnak. A másik mobilos hír a Google háza tájáról, hogy valószínűleg megvan az első cég, mely…..
Webisztán A nagy Apple lufi 2007.09.26 13:53:00
Kezdjük mindjárt azzal a nem mellékes körülménnyel, hogy a Mac piaci részesedése friss adatok szerint 3, azaz három százalék. A cég, fénykorában, azaz 1984-ben 14 százalékos piaci részesedést tudott felmutatni. Nem hangzik túl jól, nemigaz? Azóta azonban a számtech piac…..