Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xxlprofit

30 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ScienNet Most ezt kibuliztam neked. 2012.04.24 05:58:00
NYITÁSI AKCIÓ ŐRÜLET A KUPONBUTIKBAN! ..
 EGY IGAZI, JÓL JÖVEDELMEZŐ BEVÉTELSZERZŐ FORRÁS MELLÉ TOVÁBBI PÉNZTERMELŐ WEBLAPOKAT ADUNK AJÁNDÉKBA!+GOOGLE ADWORDS RÉSZESEDÉS 2 ÉVEN KERESZTÜL, ÉVI 100 EZER FORINT ÉRTÉKBEN! Mivel nagyon jelképes az ellenérték, erről az ajánlatról nem szabad…..
  Mi ez a Magyar Összefogás Program?Először is, NEM politikai tömörülés, és semmiféle egyéb "megosztó" jellegű törekvés. Éppen ellenkezőleg!A Magyar Összefogás Programban olyan emberek vesznek részt, akik együtt, vállvetve akarnak tenni azért, hogy…..
 Két és fél éve jött létre egy törzsvásárlói közösség ami mára meghaladta a 257.000-s törzsvásárlói létszámot.  Egy összefogás. Egy mindenkiért, mindenki egyért alapon.  Ha erősíted ezt a szövetséget, akkor a szövetség is erősít téged. Hogyan? Annál…..
Gratulálunk és köszönjük mindazoknak az eredményes munkáját, akik hozzájárultak ahhoz, hogy kb.: 2 év alatt elérje a törzsvásárlói létszám a 100.000 főt! Ez a szám méltán bizonyítja, hogy mire képes egy olyan közösség, amely más embereknek kíván segíteni egy könnyebb,…..
Még nem telt el 2 év a ScienNet® magyar nyelvű weboldalának bevezetése óta és pár nap múlva 60.000 elégedett Törzsvásárlóval büszkélkedhet a Rendszer! A termékpartneri üzletek megtalálhatóak szinte minden kereskedelmi és szolgáltatási ágazatban és számuk meghaladja a…..
ScienNet Ez így korrekt! 2008.07.04 12:22:12
Termékpartner kizárása.  Regisztrációs név: ACN Kft. Üzlet címe(k) 4033 Debrecen Kőrösi Cs. S. u. 2.Termék/Szolgáltatás/Tevékenységi kör: Építőanyag Honlap: Indoklás: Az ÁSZF -ből eredő kötelezettségét súlyosan megszegte, 58.740 Ft jutalékfizetési…..
 Bizonyára szivesen fogad minden olyan üzleti ajánlatot, amely reklámköltségek nélküli, plusz bevételt hozhat üzleti vállalkozásának. Örömmel vennénk, ha Webáruháza teljesen ingyenesen kedvezményadó partnerünk lenne, hogy minél színvonalasabban és szélesebb körben…..
A már meglévő termékpartnerek listáját megtalálod az interneten. Ha ott vásárolsz, akkor kifizeted a termék vételárát 100% -ban, mint eddig. A termékpartner átutalja a ScienNetnek az előre megállapodott jutalékot pl.: 10% -ot. A ScienNet azonnal visszautalja a vásárlási…..
ScienNet ScienNet JOG-ok! 2008.01.31 07:52:00
Annyira hihetetlen, de csak annak aki nem próbálta még ki,mi is az a ScienNet!A vásárlásokból, vagy a foglalózásokból szerzett jogok rendkívüli jövedelmet biztosítanak. Minden JOG kifut idővel, de több mindent érdemes figyelembe venni. A legfontosabb, hogy a Foglalózásból…..
function koszontes() { alert("Légy üdvözölve a weblapomon!"); } function el() { alert("Köszönöm a látogatást, ha regisztráltál a sciennet-be csak gratulálni tudok.!"); } Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, a Termékpartnereink köre egy…..
ScienNet Ne habozz,gazdagodj! 2008.01.16 17:48:00
                                      Ne habozz,gazdagodj! Igaz, hogy a ScienNet rendszere a vásárlásról…..
ScienNet Sokan szkeptikusak. 2008.01.14 11:51:00
És miért szuper ez a rendszer? Hamarosan nagyobb üzletláncok kerülnek a rendszerbe,már most is van Kika,Coop,DonPepe. Mindenki szokott vásárolni, ha mást nem, tejet, kenyeret, tankolni is el-el járogatnak az emberek, és Te ezek után a vásárlások után pénzt kapsz! Ha van autód…..
 Ha nem is tudsz most elővásárlást megtenni, egy idő után akkor is lesz Jogod! Egy példa,bármennyi idő alatt elköltesz 155.000 Ft-ot olyan Termékpartnereinknél, ahol 10% az árengedmény, elköltött pénzed 1%-át visszakapod, amely ebben az esetben 1.550 Ft. 3 x 0,5%-ot…..
Sajnálattal közöljük Önnel, hogy az alábbi Termékpartnert a mai nappal a ScienNet®, az ÁSZF ide vonatkozó pontja alapján, kizárta a Termékpartnerek köréből. Regisztrációs név: Nem-Csor Kft. Üzlet címe(k) 6500 Baja Török u. 1/B. C/2.Telefonszám(ok):…..
Sajnálattal közöljük Önnel, hogy az alábbi Termékpartnert a mai nappal a ScienNet®, az ÁSZF ide vonatkozó pontja alapján, kizárta a Termékpartnerek köréből. Regisztrációs név: Husi- Dekra 98 Bt. Üzlet címe(k) 4033 Debrecen Veres Péter u. 108.Telefonszám(ok):…..
ScienNet Sikertörténetek. 2007.11.19 09:31:00
Sikertörténetek ITT..
Elgondolkodott már azon, milyen jó lenne, ha a reklámköltségeket a töredékére csökkenthetné, miközben a forgalma a többszörösére növekedne? Elgondolkodott már azon, hogy miközben ugyan azt, vagy lehet, hogy többet is tud nyújtani, mint konkurensei, mégis miért Őket…..
Örömmel tájékoztatjuk a legfrissebb híreinkről, melyek nagy mértékbe hozzásegítik a ScienNet-Rendszer© -ben a sikereihez és a gazdagodásához. Minden regisztrált Törzsvásárlónk, aki a megfelelő minőségű gépjárművel rendelkezik, lehetőséget kap arra, hogy a…..
Örömmel tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb újdonságunkról, miszerint a ScienNet-Rendszer© -ben Európában elsőként bevezetésre kerültek a munkáltatók által a munkavállalók javára rendelhető online munkáltatói utalványok. A munkáltatói utalványok, más ismertebb…..
Akit nem érdekel, hogy naponta minimum (1%) 15 Ft-ot kidob a szemétbe blokk formájában, ahelyett, hogy ráírja az ID számát, és akkor még nem szoktam megemlíteni azt a bizonyos árengedmény számlát, ahová a lentebb olvasható példa szerint egy ember napi 1.500 Ft-ot költ, ebből…..
Egy új lehetőség a Sciennet-nél!   Lehetőség van saját autón reklámozni a Sciennetet /előírt módon /, amely az első két ajtón egy nagyméretű Sciennet logót, és a „Gazdagodjon meg költekezéseiből!" feliratot tartalmazhat.   Ennek fejében a Sciennet…..
Továbbra is felajánlom a segítséget, amennyiben van olyan Törzsvásárlótok, akivel nem tudtok személyesen találkozni, hogy Budapesten találkozom vele egy közösen, előre egyeztetett időpontban, mert a tapasztalat az, hogy kizárólag a személyes találkozó tudja nyújtani a teljes…..