Regisztráció Blogot indítok
Adatok
states

0 bejegyzést írt és 1987 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2010-es választás számos tekintetben különleges lehet. Az előző bejegyzésben már említettem, hogy 1990 után minden bizonnyal most dől el a legtöbb egyéni mandátum már az első fordulóban. Miközben a 176 választókerületből 1990-ben 5, 1994-ben 2, 1998-ban pedig csak 1 helyen…..
VENDÉGPOSZT Kósa András, a Hírszerző rovatvezetőjének írása. A 168 óra online-on „Király Helga írása” megjelöléssel publikáltak egy cikket szerdán, amely az OECD szeptember 1-én közölt gyermekjóléti felméréséről szól. Ugyanebben a témában Tóth Vali, a Magyar…..
Szédületes lehetőségek előtt állunk, ebben az évben végre kimagaslót alkothat Gábor, csodálatos szakmai körülményeket biztosít neki új csapata ebben az érdekfeszítően izgalmas, adrenalinban gazdag sportágban – ezekkel a szavakkal kezdte mai online sajtótájékoztatóját…..
states 2009.09.02 12:59:48
@newnt55: Szávay már rég nem hullámvasutazik, kizárólag egy gödörben üldögél, és meg van sértődve mindenkire, mert pofozógép lett, s lassan el kell adja a montecarlói házat is, mert nincs miből fenntartani. Tán okosabb lett volna megnyomni a seggünket itthon, annál az edzőnél, akinek mindent köszönhet és nem eljátszani a top 10-es teniszezőt, mert az sohse lesz. Ugyanez vonatkozik Talmára is, sokat akar a szarka, de nem bírja a farka...
69 éve (1940) született meg a 2. bécsi döntés. A bécsi Belvedere-palotában ezen a napon került sor az úgynevezett második bécsi döntésre, amely szerint Észak-Erdély 43 541 négyzetkilométeres területe közel 2,2 millió lakossal (ebből csak kb. 1,1 millió, az 51,4 százalék volt…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
    A Reakció sokat megélt levelezőlistáján nagy vitát kavart Orbán Viktor tegnap esti, Polgárok Háza-beli beszéde, ahol a temetésről megérkezve egy lendülettel méltatta Cseh Tamást, egyúttal harcias metaforákkal írta le a művész lényegét. „Ő a mi katonánk, a…..
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Mandiner blog Loki! 2009.08.25 20:40:00
  Ebben a pillanatban értem haza besörözve a Népstadion mellől: a Reakció fele velem együtt intenzíven hangolt a meccsre, én viszont az utolsó két napon nem tudtam jegyet szerezni rá. Sebaj, marad a nagyképernyős tévé, legalább volt értelme megvenni. Robin Masters már…..
states 2009.08.26 00:15:53
@kispufi: Erre talán csak nem lesz már idejük, egyébként az is egy szégyen, ahogy a Népstadion kinéz, ezt a romhalmazt nem is tudom miért engedték, hogy szegény Puskásról nevezzék el...
Magyarországnak az Európai Unióból való kizárását, egyszersmind az ország és valamennyi magát magyarnak valló magyarországi lakos Európából való kitiltását kezdeményezi Szlovákia - jelentette be Jan Slotá szlovák miniszterelnök a Robert Fico államfővel és Vladimir Meciar…..
(Matlák Gábor vendégposztja.) Gyerekkoromban, amikor a történelem és a politika összefüggései nem alkottak egységes rendszert fejemben, Rudolf Hess-t leginkább Nelson Mandelához hasonlítottam. Két világszerte ismert politikus, akiket ádáz politikai ellenfeleik sok évvel…..
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
Ha nem gondolnám, hogy az Európai Uniónak már a töke tele van a magyar-szlovák diplomáciai konfliktusokkal, azt mondanám, ezt az ügyet most tényleg nemzetközi fórum elé kell vinni. Ficoék láthatóan már nem tekintenek minket tárgyalópartnernek, és visszakézből hülyét…..
states 2009.08.23 09:55:24
@lanyi: Ez van, ezek a kommentelők csináltak a retardált Gyurcsányból miniszterelnököt, meg Gönczovából külügyminisztert, aki ahol megjelent, kitört a röhögés, mert arra nem volt képes, hogy tisztességesen felöltözzön és megfésülködjön, vagy ha már Göncz papi nem tanította meg rá, legalább a protokollfőnökét megkérdezze, hogy kell kinéznie egy külügyminiszternek.
Ritkán fordul elő, hogy ennyire fázisban legyünk a történelemmel. Egy véletlen folytán a hosszú hétvégét éppen Komáromban töltjük, ahol az eredeti tervek szerint egy belvárosi, híd közeli panzióban nyugodt, kicsit elhajlós hétvégére készülődtünk. Nem sejthettük, hogy e…..
states 2009.08.22 19:28:32
@bz249: Ez a legkomolyabb, délután nyilatkozott Balázs, több csatornán is látható volt...
states 2009.08.23 07:28:54
@medve2: Ja de mit. Hogy összehívja a sóhivatali bizottságot. A legkevesebb az lett volna, hogy felszólítsák a kormányt, rendelje haza a nagykövetet, miután kiderült, hogy ezeknek eszük ágában sincs semmilyen komolyan vehető lépést tenni. És amit persze amúgy is tudtunk.
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
  Sólyom Lászlót szeretjük. Hiszterizált magyar közéletünkben ritka szerencse, hogy legalább az államfői székben egy olyan ember ül, akire nemzeti ünnepek vagy a demokráciát súlyosan sértő pillanatok (pl. az őszödi beszéd) alkalmából józan, megfontolt, államférfihoz…..
Azt ígértem, kormányozni fogok: kormányoztam. Így összegződik majd a Bajnai-kormány tevékenysége a szocialista, liberális közegben. És ez alapozza majd meg Bajnai Gordon szocialista politikusi karrierjét. A technokrata, szakértői allűrökkel játszó szocialista,…..
tvblog Minek nekünk tűzijáték? 2009.08.20 12:36:00
Úgy tűnik mostanában ez a divat: sok a csatorna, s egyes tévéadók szeretnek szakítani a hagyományokkal. Gondoljunk csak a Szilveszterre, ahol az RTL Klub rájött, hogy teljesen fölösleges a presztízzsel törődni és sok pénzt elszórni a szilveszteri népszórakoztatásra, amikor pár…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
states 2009.08.20 09:57:01
@BLovi: Tudják ezt Debrecenben is, ráadásul, valljuk be, a védelem csinált néhány hajmeresztő hibát is, kedden ez akár végzetes is lehet...
Birka nép A cigányok ideje? 2009.08.19 00:56:00
Eljött az idő. Falu végén vályogviskó, Gazsi cigány ott lakott. Népszava és Népszabadság fedett minden ablakot. Umbláv tupenye, nincsen neki melege. Umbláv tupenye, nincsen neki melege. Hogyha ránéz ablakára, ugyanazt látja hónapszámra. Olvassa a híreket, hogy szegények a…..
states 2009.08.20 09:03:58
@Strici: Hogy ki mit bizonyít, az szándék kérdése. A zsidóság hol kimondva, hol kimondatlanul hirdeti a saját felsőbbrendűségét, beszél a kiválasztott népről, gyárt ezeket alátámasztó statisztikákat. Elég csak belenézni bármelyik ilyen témájú honlapba. Már régóta túl vagyunk a hitleri Németország fajelméletén, helyét átvette Izrael Állam politikája. Egyébként pedig a magyar úgy általában nem rasszista néhány futóbolondot leszámítva, a kisember cigánysággal kapcsolatos előítéletei sajnos a mindennapok, a hétköznapok tapasztalatain alapszanak, a bűnőzésen kívül azon, hogy a cigányok döntő többsége képtelen az emberi együttélési normák legminimálisabb betartására is. A kevés számú asszimilálódott cigány pedig ugyanolyan megbecsülésnek örvend, mint bárki más...