Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Blau 2

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Peter Blau 2 2014.03.02 17:56:00
@kaukázusi: Fogalmam sincsen, hogy mit értesz a 2004-es fejed feletti pálcatörésen. Ha nem értem a kérdést nem tudok rá válaszolni. És ne üvöltözzél velem kaukázusi :-D
Peter Blau 2 2014.03.02 17:57:12
@István Petra: Szerintem nem is a nagy része utál, csak egy kisebbség akiknek nagy a hangja. Mondd már el miért utálnánk itt egyöntetűen azokat az embereket akik Erdélyben születtek? Mi okunk lenne rá? Teljes tévedésben élsz.
Peter Blau 2 2014.03.02 17:58:30
@István Petra: Az csak egy vicc volt, nem gúnyolódás, pálinka itt is van, miért gúnyolódnék vele? :-) És igen, tévedésben élsz, senki sem utál csak azért mert székely vagy. Ezt csak te képzeled be magadnak és ezen viszont már lehet nevetni :-)
Ma rátaláltam egy olyan hírre amely példaként kell szolgáljon mindenkinek.  Király Tamás 1972 és 1982 között Universal együttes dobosa volt, de dobosként feltűnt a Color nevű formációban is, egy ideje pedig az EMI lemezkiadó kreatív igazgatójaként tevékenykedik. Zenész…..
Peter Blau 2 2014.02.28 19:14:10
@gabcigirl: "A Parlament is csupa díszmagyarból áll"

Hehe :-)
Hehehe :-)
Hehe hehe hehe hehe :-D
Peter Blau 2 2014.02.28 19:17:22
@flamer: A hattyú sem érzi meg ha rászáll egy légy.
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Peter Blau 2 2014.02.25 22:02:29
@Peterpapo: De, már hibáztam sok mindenben, de nem a himnusz szövegében több tízezer ember előtt.
Peter Blau 2 2014.02.25 22:12:24
@Peterpapo: Nem, de ha kellene akkor készülnék rá és nem lennék részeg mint Gyula bácsi meg nem felejteném el mint Linduska. Úgy gondoltam ez mindenki számára evidens. Neked nem, ez van. Neked nem lenne ciki ha belesülnél vagy részegen állnál ki, te ilyen vagy én meg olyan, nekem ciki lenne :-)
Jó néhány nap eltelt Csatáry László nyilas tömeggyilkos elfogása óta. Érdekes fejleményre lettem figyelmes, mintha a szlovák sajtót jobban érdekelné Csatáry által elkövetett bűnök szemtanúinak vagy azok leszármazottainak felkutatása, történeteik feljegyzése. A magyar…..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
Magánrepülők, luxusautók, jachtok, pezsgőritkaságok és partizás minden mennyiségben – körülbelül ez a kép él a legtöbbünkben, ha az aranyifjak életére gondolunk. És nem is tévedünk nagyot. Persze mit ér a gazdagság, ha nem lehet villogni vele – gondolhatták a…..
Peter Blau 2 2012.07.20 10:52:12
„Feltettem a kérdést magamban: most miért gálánskodjak vele? Egyébként nem mondta, mire kell neki, én pedig nem kérdeztem” – ha az exed banknak néz és kamatmentesen próbál legombolni rólad nyolcvanat, ne kapkodd el a döntést. Mert miért pont most és miért pont a…..
Érdekes jelenséget fedezett fel Zoli, s meg is osztotta az Urbanistával. Szépen felújították a mostoha sorsú és kalandos történetű Kálvin téri áruházat, ami önmagában nem érdekes (legalábbis nem kellene, hogy az legyen). Viszont az íves sarokrész úgy ahogy van kimaradt. Egész…..
Peter Blau 2 2011.09.21 09:10:44
@phaszfej: Meg a lakhelyednek is ahol ilyesfélék teremnek.
Update! A lopott autót végül kiégve és teljesen tönkremenve találták meg egy szeméttelep mellett. Elvileg van már gyanúsított is az ügyben. Ekkora egy barmot!Kevés gusztustalanabb dolog van annál, mikor mentőből lopnak el ezt-azt, Skóciában is valami hasonló történt. Mit…..
Bámulom a zokniját, pontosabban a zoknis lábát, és azon mélázom, mi a frászt keres itt ez a csákó.Régi história. Nem is nevezném szakításnak, inkább hirtelen hátraarcnak. Akkor már 3 éve elvált státuszú voltam, kivérzett szíven helyén gigantikus kráterrel. Friss munkaerő…..
szirszarjaim Négyajtós 2011.08.03 09:00:00
Nem mindennapi típust mutatok a szirszarjaimon, Maserati ugyanis ritkán szerepel errefelé. Oké, volt már egy Bora, de mivel ennek a gyártónak a modelljei viszonylag alulreprezentáltak a Matchbox-közeli méretarányban, örülünk mindennek, ami jön. Nevezetesen egy Maserati Quattroporte,…..
Peter Blau 2 2011.08.09 18:58:40
Látom jó helyre került, örülök, hogy megbecsülik, nálam csak a sötétben volt évekig :-)
Új helyen van a blogom:
4smallwheels.blogspot.com/

Idegesített a blog.hu fotókezelése, ezért nem blogoltam vagy egy évet :-)
De most már lesznek posztok.
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Peter Blau 2 2011.08.08 20:25:26
@thetriggerhappy: "uennyiért vadiúj, belső medencés villát tudok a gellérthegyen, aminek a garázsában egy hajó is elfér. na, az kellene."

Azt a tulaj akarja megvenni, ezért árulja ennyiért ezt a lakást :-D
Érdekes élmény lehet a római egyetem gépészmérnöki karán előadást hallgatni. A gólyák, miközben az első egyetemi bulit beszélik meg, talán nem is sejtik, hogy az autó történelmének egyik legendája lép a pulpitusra, hogy előadást tartson nekik. Azután megigazítja a…..
Peter Blau 2 2011.08.08 15:39:00
@denieboy: "valamint az olasz nevekkel úgy dobálódzik, hogy zúg az ember feje tőle"

Ne evés közben olvasd :-D
Peter Blau 2 2011.08.08 15:41:21
@denieboy: "Nem fér a fejembe egy ember aki V12-eseket tervez, miért rak végül Chevy motorokat az autóiba???miéért?"

Biztosan olcsóbb megvenni egy kész, kiforrott, megbízható motort, mint a nulláról elkezdve tervezni, tesztelni, módosítgatni, megint tesztelni...
És biztos van amikor idő sincsen az ilyesmire egyéb dolgok mellett egy új autó építésekor, ha meg már a tesztmotorral jól megy akkor minek tervezzünk bele sajátot?
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..