Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifjú padavan

4 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalább harminc éve visszatérő vád a magyar könnyűzenészekkel szemben, hogy előszeretettel nyúlnak le külföldi - főleg nyugati - kollégáiktól dallamokat, esetleg komplett nótákat is. Ez a probléma természetesen nemcsak Magyarországon áll fenn, hanem rendszeresen jelentkezik a legnagyobb sztárok…..
Október 15-én lépett életbe az a törvény, mely tiltja és szankcionálja a közterületen való életvitelszerű tartózkodást. A FlegmA zenekar elbeszélgetett néhány hajléktalannal, majd megszületett a dal: HUNtalanul...
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
Kínos, de egyben elképesztően vicces baki a NatGeón: a Morgan Freemannel készített, Isten nyomában Morgan Freemannel című sorozatuk első részének képe alá a technika ördöge egy másik epizód hangsávját keverte, ami olyan (gyerekes vagyok, tudom) vicces jeleneteket eredményezett, mint a fenti,…..
ifjú padavan 2016.04.04 12:12:26
@Frederick Zoller: A kábszi rossz :)
Till Attila és Ördög Nóra vezeti majd a TV2 induló Kismenők nevű tehetségkutató műsort gyerekeknek, a négytagú zsűriben Ábel Anita, Hajós András, Lajtai Kati énekesnő és Apáti Bence balettművész foglal majd helyet. Tilla és Ördög lesz a két csapatkapitány, ők osztják el egymás között a csapatokat.…..
ifjú padavan 2016.03.10 16:09:37
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
Az NBC több klasszikus sorozatának sztárjaihoz hasonlóan, februárban a Jóbarátok is visszatérnek, bár nem egészen úgy, ahogy bizonyára a legtöbben szeretnék: Jennifer Aniston és a többiek ugyanis nem a régi, sorozatból megismert karaktereiket alakítják, hanem a legendás tévés rendező, James Burrows…..
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
Véget ért a Hungary's Got Talent első évada, az, ami a Csillag születiket váltotta, avagy legitimizálta a lenyúlt formátumot, ugye, mert ugyan a műsor menetében vannak eltérések, de ránézésre is ugyanarról a tehetségkutatóról van szó (pont mint a Strictly Come Dancing - Szombat…..
ifjú padavan 2015.12.21 15:09:36
@Transylvanianmixedgrill: Áruld el kérlek ki volt az aki olyat csinált mint senki más előtte?
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
ifjú padavan 2015.12.20 11:44:26
@asdkasjbdaksjdbasd: Akkor nem írjanak semmiről, mert te csak három hét múlva akarod megnézni a híreket?
ifjú padavan 2015.12.20 18:06:39
@zsubiaba: Nem volt minden évben Ki mit tud. Pont az volt a lényege a mostani tehetségkutatókkal szemben, hogy nem minden évben rendezték meg, ezért volt idő mindig új tehetségeknek kitermelődni. Meg internet és 150 tv csatorna hiányában az emberek ingerküszöbe is alacsonyabban volt.
Szombat este lement a Hungary's Got Talent utolsó elődöntője - ami azt jelenti, hogy már csak a Star Wars-premier hétvégéjére eső élő show van hátra, és végre kiderül, hogy Horgas Eszter háttérdobos zenekara, a Talamba nyer-e. A korábbi adásokhoz képest tényleg több…..
Kocsmablog Az olasz Dreher 2015.11.16 21:00:00
Létezik egy olasz sörmárka, a neve Dreher. Címkéjén a felirat talán még hasonlít is annak magyar megfelelőjére, ám az olasz Dreher terméknek se jogilag, se összetevőit tekintve nincs köze a Dreher Sörgyárak Zrt. vezérmárkájához. De mégis mi van mögötte?..
ifjú padavan 2015.11.17 18:25:53
@Árpa Jankó: A a žateci és dalešicei sörgyárról van valami forrás? Ezt eddig nem olvastam sehol.
Amúgy a Polgári és a Fővárosi nem egyesült soha a Dreherrel. Illetve csak 1949 utána, amikor nem privatizáció, hanem államosítás történt.
A Dreher a Részvénnyel és a Haggenmacherrel egyesült (Dreher Haggemacher Első Magyar Részvényserfőzde). De akkor is csak egy gyárban főztek Kőbányán Dreher sört. A többi gyártelepen kakaót, csokit, textilt stb. gyártottak.
Az most már teljesen egyértelmű, hogy érdemes nézni az Összezárva Friderikusszalt, mert a legtöbb beszélgetős műsorhoz képest itt az ismertebb közszereplők látszólag tényleg megnyílnak. Hogy Friderikusz, vagy a 24 órás összezárás miatt az nem is igazán fontos. Most a…..
ifjú padavan 2015.11.17 15:15:54
@jet set: Az Árpa féle kivonulás marketing fogás volt. Emiatt sokkal többen nézték meg. Simán végig lehetett volna csinálni azt is. Árpa rendesen válaszolt a kérdésekre, utána meg bevágtak néhány mp. kínos csendet.
Amúgy én abban is kételkedek, hogy ezek a felvételek valóban 24 óra alatt készülnek. Szerintem simán lezavarják pár óra alatt. Pl. minden 24 órából annyira érdekes a főzés 1-2 órája?
A Blikknek nyilatkozott tegnap Los Angelesből lefekvés előtt Király Viktor, aki már javában készül a jövő heti élő adásra. mint elmondta, Mestere, Gwen Stefani (46) egyik kedvenc dalát adja majd elő a show-ban. Jelenleg húszan vannak versenyben, és az, hogy ki jut tovább, lehet…..
ifjú padavan 2015.11.05 13:12:48
@NastroAzzurro: Valóban nem Magyar. Hanem magyar.
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
ifjú padavan 2015.11.01 12:58:23
@Irgum76: Az a srác be volt drogozva, azért lázadt. Mind a kettő beszedett valamit előtte, csak másképp hatott rájuk.
ifjú padavan 2015.11.01 22:31:00
@sixx: Én csak Irgum76 szóhasználatával éltem.
Hát, minőségi cserének nem neveznénk az újabb RTL Klub-hoz köthető arc elcsábítását, de hát szegény ember vízzel főz, vagy mi, ugye. A lényeg: a Blikk infói szerint a múlt héten kirúgott/felmondott Hajós András helyére az X-Faktor nyertes Vastag Csaba ülne be a Sztárban…..
ifjú padavan 2015.07.28 19:54:07
Valahogy nyáron mindig kicsit több időt tudok szentelni a zenének, és mivel nem igazán vagyok elragadtatva a mostani felhozataltól, ezért mindig gyerekkorom kedvenceinél kötök ki. Nem mondom, van ma is pár jó szám, tulajdonképpen akármilyen műfajban, de kimagasló előadókat,…..
ifjú padavan 2015.07.14 14:20:46
A kerület egyik legmeghatározóbb és legnagyobb múltra visszatekintő gyára a Kőbányai Sörgyár. Bevallom, ez idáig nagyon keveset tudtam a több mint másfél évszázados történelméről. Szerencsére elképesztő mennyiségű információt és az index.hu fotósának köszönhetően…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
A köztévés dalverseny első blikkre pontosan olyan, mint egy kereskedelmi tévés tehetségkutató. Pont úgy néz ki, mint az X-Faktor (nem csoda, ugyanaz a főrendezője), vérprofi az egész produkció, minden takkra megy, nincsenek benne bakik, belógó mikrofonok, hanghiba is csak kevés…..