Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IGAZ MAGYAR

0 bejegyzést írt és 791 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap híre: Hummerrel jégre 2012.02.07 12:19:00
Nincs itt válság! Báromkodj a Hummereddel a befagyott Balatonon! A balatonakarattyai strandnál ráment a Balaton jegére két Hummer típusú amerikai terepjáró, majd beszakadt alattuk jég hétfő este - tudta meg az [origo] a balatonkenesei rendőrségtől. A két, egyenként…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
IGAZ MAGYAR 2012.02.06 18:07:57
@kitiltottakmindenhonnan: Te úgy@Csigafattyú: látom nem kikeresztelkedtél hanem valami csodarabbi vissza műtötte a csonkolásodat!
Töprengésre késztető közlemény olvasható a Gój Motorosok Egyesületének honlapján. Az önmagát a magyar nemzeti és keresztény eszmék és értékek megőrzőjeként és a nemzeti hagyományok ápolójaként definiáló szervezet a következő szöveggel hívja meg tagjait és…..
 Rendkívüli hidegeket mértek országszerte - Abádszalókon pedig nem mindennapi felfedezést tettek illegális lékhalászok. „Nem is emlékszünk ilyenre, hogy az iPhone-ok lefagytak volna” - nyilatkozta a nagy hidegről egy helyi lakos, majd hozzátette: már akkor tudták,…..
IGAZ MAGYAR 2012.02.01 20:13:11
@halál megdöglessz kinyírunk ®: nem is! Hanem , hogy hideg nagyon hideg és egyáltalán nem fasza!
Ezentúl a busz, villamos és metró vezetők is csak érvényes jeggyel vezethetik a járműveiket. És ez még csak a megszorítások kezdete. A BKV anyagi helyzetének javítása érdekében átfogó reformokat sürget Tarlós István: a családtagok után már a járművezetők sem utazhatnak…..
IGAZ MAGYAR 2012.01.27 11:10:52
@Lendvai Ildi néni: ...de a gyalogosoknak nem kell buszjegyet venni"
Hát még jó! Ezt csak az ellenség terjeszti. A pártunk is kormányunk igenis gondol a gyalogosokra, de természetesen nem megszorítás az hogy bevezetik a gyalogos járda jegyet. A létlábon közlekedők ezt a jegyet 50% kedvezménnyel vehetik majd igénybe. Kormányunk igenis foglalkozik azzal hogy mindenki jól járjon, ezért van az 50% kedvezmény azokhoz képest akik 3 vagy 5 lábon járnának.
Mert a magyar ember járjon jól és mi nem emelünk adókat, vevőket és nehéz követ, ...csak a Sarkadi Tescoból adatforgalmi információs technológiai herkentyűt de azt is csak magán célra és hogy probára tegyük a gaz cocikomcsik éberségét!
Hajrá Magyarország hajrá magyarok! A békemenetbe hol lehet jelentkezni?
IGAZ MAGYAR 2012.01.27 13:10:20
@Dour ®: ..... esetleg zártosztályon". ???? Miért??
De én békemeneten akarok részt venni!!! Zárt osztályon hogy lehet békemenetelni? Én szabadon akarok békemenetelni! ...mert békét Vietnamnak, szabadságot Matolcsy Györgynek!!!
Veled vagyunk ....X ....Y ...! Aki másnak vermet ás az nem útépítő!
Előre az aszfaltozott járdán! ...meg a lenini vagy orbáni úton! ...de hol az a járda és merre az az előre?
  Manapság nem bír túl nagy sportértékkel, hogy külföldi politikusok Magyarországba töröljék a lábukat. Igazándiból a mi ingerküszöbünket sem igazán érik el az ilyen események. A bennünk lakozó Tenkes kapitánya most mégis a gép elé ültetett, hogy elmondjuk…..
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
IGAZ MAGYAR 2012.01.23 20:16:24
@fifibá55: akkor mi a fszért szólsz bele? Lehet hogy ott nyalni kell a kormány seggét , de itt még nem! Igenis hajrá diákok most ha hagyjátok magatokat ez a gerinctelen banda elveszi a jövőtöket! Ne hagyjátok magatokat!
IGAZ MAGYAR 2012.01.24 14:35:06
@aha, persze: Nooo!! Szerintem az buta ember aki a mai Magyarországon az oktatáson akar spórolni! Az mégis csak aljas dolog hogy például a vállalkozó a miniszterelnök hobbiját támogatja azt leírhatja az adójából, az meg ami a köz javát szolgálná azt központosítja vagy nem engedi mint pl az oktatás támogatása! Ki a fszomnak kell pl állami pénzből Fradi pálya vagy debreceni stadion? Csak pénz ellopására jó! A footbal pl ott ahol magas szintű nincs állami támogatás pl. Anglia, Spanyolország vagy Németország! Ha M.o-on nem képes fejlődni "dögöljön" meg de azért hogy 2-3 "profi milliárdokat kereshessen s ehhez az állam adja a pénzt az pazarlás és meglopása a nemzetnek!
A TV2 -t meg le kell szarni, ha ennyire segget nyalnak. Azurák meg a Keszeg az mindig is egy seggcleaner volt
Ismét megrázta magát a kétharmad: évek óta nem látott méretű tömeg vonult fel, hogy kiálljon a nemzetközi támadások kereszttüzébe került kormány politikája mellett. Békésen, énekelgetve vonult a sok százezresre duzzadt tömeg egészen a Parlamentig, hogy kifejezze…..
IGAZ MAGYAR 2012.01.23 11:27:26
@Humperdickk: ...látod, látod dicsérlek és ez a hála! Ha visszanézed írásaid, nagy részét átszövi valami beteges Gyurcsány fóbia Én csak erre akartam felhívni a figyelmedet! Most meg csak azért akartalak dicsérni, mert úgy tűnt kezdesz kigyógyulni! Tüntetni nem voltam, az elmúlt napokban!
Ma kisfalunkban, Jászkispöcsömben járt Gyurcsány Ferenc, hazánk volt miniszterelnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az helyi alkoholistákkal a Kispipacsban.Bár nem szokásom baloldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit gáz párttársaimat dicsérni), de ezúttal,…..
IGAZ MAGYAR 2012.01.22 04:55:44
@Humperdickk: Te tudod! Én csak szemlélem a küzdelmet. Ha úgy érzed Te vagy közelebb az aktuális ánuszhoz Én hiszek neked! De szerintem Gréczy más pályán küzd. No de mindegy , s neked is szól HAJRÁ! ... lesz még lágy kenyér, de előbb ott van előtted-előttetek a SEGG!
IGAZ MAGYAR 2012.01.22 13:23:14
@Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház: ...valójában kedvelem. Mostanában görög drámákat olvasok pl: Aiszkhülosz Perzsák címűjét. No az olyan, hogy a perzsákkal mondatja el mennyire okosak a görögök. (A szalamiszi ütközet után játszódik)
Persze Én nem akarom egy gyenge, terjengős görög drámához hasonlítani eme frappánsan rövid remekművet, de azért már lehetett H is valami olyan kultúr-termék közelében, (talán akaratlanul is) ami a emberi értéket rejt!
IGAZ MAGYAR 2012.01.22 18:21:17
@egyfejű: Orojánt én egy szarevő, seggnyaló pojácának tartom!
Össze sem lehet mérni H.-val!
Sőt még azon is elmélkedtem ez az Oroján féle takonygerincűség mennyire sajátja a betelepült, otthonát elhagyó magyar nemzetiségű román állampolgároknak. Nem-e csupán csak arról van szó, hogy ezt fizetik meg! Ezt a magyarkodást. Láttuk Tőkés "úr" vagy Szőcs államtitkár, Szász Jenő és társaik pénzért magyarkodását, akár még az erdélyi helybéli magyar szervezetek szétverését is pénzért felvállalók hadát.
Talán egy négysoros Kányádi Sándortól ami velük kapcsolatban indulat nélkül eszembe jut:

Cigány ne magyarkodj!
Magyar ne cigánykodj!
Cigány ne cigánykodj!
Magyar ne magyarkodj!
Miközben az Európai Parlamentben a miniszterelnöknek szerencsére csupán technikai vitái vannak alkotmányos kérdésben, idehaza ízelítők kapunk az alkotmányos jogok gyakorlati alkalmazásából.A kormány március 15-ére lefoglalta a saját rendezvényeire a Belváros néhány kisebb…..
Kimenni ugyanis azért kell, hogy megmutassuk, nem nézzük tétlenül ezeket az állapotokat. Kimenni azért kell, hogy javítsunk a helyzeten. Kimenni azért kell, hogy jelt adjunk, nem szeretjük mi ezt a szelavit. Kimenni azért kell, hogy erősítsük azon emberekkel kötelezettségét,…..
IGAZ MAGYAR 2012.01.18 23:24:47
@házelnök: Tisztelt Házelnök úr! Javaslom Mekk Elek urat a Köztársaság , akarom írni Magyarország elnökének!
Tisztelt Házelnök úr egyúttal javasolom Dr Schmitt Pál urat a Köztársaság Mekkelekének
A fent nevezettek cseréljenek helyet ! Javaslatom indokául Dr Schmitt Pál úr azon erős szándékát hozom fel ,hogy eddigi ténykedése során tökéletes átéléssel és akarattal és tettel hitette el velünk hogy Ő egy született Mekkelek!
Háromszoros HURRRÁ az új Mekkeleknek! Hurrá! Hurrá! Hurrá!
A Lövőház utcai tüntetésen az Unió zászlaja mellett véletlenül lángra kapott Dörner György és egy forma 1-es rajtzászló is. A rajtzászló véletlenül kapott lángra: Gyevi Etelka (37) ugyanis nem talált otthon árpádsávos zászlót, csak olyat, ami csíkos helyett kockás, és…..
IGAZ MAGYAR 2012.01.15 16:26:14
@gavidu: Veled vagy nélküled? Ez itt a kérdés válasszatok! Ha veled akkor is csak pórázon! No gyere kutyám ugass meg engem is, de harapnod csak fűbe szabad!
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
A HírCsárda és a Méltánytalanság Elemzőközpont elkészítette hazánk legbefolyásoltabb embereinek listáját. A listára csak azok kerülhettek fel, akinek évente legfeljebb 10 önálló gondolatuk van. 5. Varga Elvira Villő (32) - műkörmös, amatőr táncdalénekes 4. Jaczkovicsy…..
Ha ez így megy tovább, hazánkat megszüntetheti az EU és a helyén egy Koszovó-szerű, de legalább annyira korrupt államot hozna létre az ENSZ közreműködésével. "Ha kell, katonai erővel is megvédjük az Alaptörvényt. Vagy musicallel" - nyilatkozta Kerényi Imre, akit az…..