Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mendemonda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
mendemonda 2011.11.21 21:36:33
oh, fakkk.....remélem ez a sok okos hozzászóló csak mind képmutató macskajancsi, s azért az életben egy kicsit normálisabban tolja, mert ha tényleg úgy élnek, ahogy beszélnek, akkor kiqrt szánalmas emberek....
"kutyavédő üléshuzat": muhahhahahaha........ ember, Te tényleg megvetted ÉS a kutya nem b@szta szerte-szét 2 perc alatt???!!! Ugye nem kell elhinnem, kivéve, ha TÉNYLEG egy qrva nagy dog volt egy kispolszkiban, és megmozdulni sem tudott:):)
"igényes beltér, újságírónak mitszabad, kutya, stb": nem mindenki azért tart kutyát (állatot), hogy legyen valaki otthon, aki még nála is nyomorultabb, hanem, mert örömöt okoz neki, s akkor érzi jól magát, ha a kutya is bolDOG:)Igen-igen, most jön a kamingaut: nekem is van két kutyám, és én is beleteszem őket a civic 15 év után sem megnyúlt, kiszakadt, megkopott, ellenben fekete plüss belsejébe, mert jó érzés, hogy kidugja a fejét az ablakon és élvezi, hogy fúj a szájába a szél.... persze az ülés szőrös, és a hátsó ablak csupa dzsuva, de néha kitakarítom, s annyi.
S ha már takarítás: az jöjjön a csodálatos beltérrel, aki napi szinten használja az autót, MINDENHOVA azzal megy (nem-nem végtelen pénz, város szélén, vidéken reális alternatíva, mi az asszonnyal nem veszünk bérletet, mindenhova autóval megyünk, s havi 50-60e-ből megállunk benzinben [itt az szóljon közbe, aki már próbálta elhagyni a Liszt Ferenc tér környékét 50 m-nél jobban, és tudja, mennyi egy távolsági HÉV/Volán bérlet]), az ne edukáljon, aki a teljes vasárnapját autómosásra szánja, majd beáll vele a garázsba és kirántja a gyönyörtől a lenyugvó nap fényében a csomagtartó mögött, aztán hetekig felé sem néz, csak amikor eljön a nagyi szülinapja, akkor legurul vele vidékre... Az ilyeneknek lehet aztán beadni, hogy az igazán lényeges a háromkomponensű műszerfaltisztító, de a kétliteres, 180 lóerős tádéba nyugodtan cseréljen húszezrenként olajat, mert az olyan drága. Autóról gondoskodni NEM a takarítást jelenti.
Szétqrt motor: igen, biztos megint magam felé hajlik a kezem, de igen is el lehet felejteni az olajat egy hondában, és akkor bizony csapágyasra hajtod... EGYSZER!! Mert utána megtanulod, hogy erre figyelned kell, és nem követed el mégegyszer ezt a hibát.
Mivel járjon az újságíró: egyrészt, amivel akar, másrészt napi szinten van alatta új autó, minek vegyen saját magának. Sőt, külön szimpatikus, hogy nem játszák a bazári majmot, hogy nekik mindenre mennyire futja, hanem elvállalják, hogy nekik sincs kolbászból a kerítés. Harmadrészt nek kötelező TC-t olvasni, akinek nem tetszik, az ne olvassa.
...azt hiszem, hiányozni fog 80 évesen az az emlék, hogy mekkorát döngettem a gyári állapotú, 26 éves fordorionomban, miközben a kutya bezárva vonított a lakásban.:):)
mendemonda 2011.11.21 22:02:44
@malenykij polgar:
"Hondában vagy másban, tökmindegy. Hogy lehet elfelejteni? Pláne akinek foglalkozása meg a szabadideje is az autó. Hogy? "

Gondolom Te naponta nézed az olajpálcát...
1000 km-en 1 liter az nagyon sok, pláne egy olyan autóban ahol a teljesen feltöltött motor 3-4 liter olajat jelent.... Megnézed, oké, van benne olaj, kened neki, egy-két hét alatt eltolod az 1000 kilcsit, hopp, már meg is ette az olajat. Igen, igyéntelenek vagyunk, de azért onnan, hogy kinyulladt az olajlámpa az első benzinkútig (5 km) már kerregett nekem, mert teljesen elette az olajat.... Igen, hülye voltam, olaj sem volt nálam, de megtanultam egy életre.... Nyílván, aki okos, az sosem hibázik, csak mindig a más kárából tanul...
mendemonda 2011.11.21 22:12:50
@röhhencs:
kibújt a szög a zsákból: túlárazott... ah!
ez a baj, hogy Gyulavitéz nem sorsolta ki a nagyérdemű között két gombért!!! Ej-ej Gyula!!!
A fekete szélű ülés meg külön bónusz: ugye TE (meg a többi okos) úgy képzeled, hogy van a piros bőrű állat, aminek a bőréből varrja a Recaro a sportülést, és az az átlukadásig mindig piros lesz.... (elárulom: nem)
Nézzetek már szét a HaHu-n, 12 évesen milyen beltereket találtok??? Ez egy egyáltalán nem lelakott beltér, teljesen egyben van.
Az 500e Ft-os futóműjavításra: szerintem oda ne menj vissza, nem tudom, milyen kilencévesjapánt vettél, de bontottan ebből az évjáratból tutira kapsz egy sérülésmentes felet bármelyik bontóban "B" oszloptól hátrafelé, abban ott a futómű is negyedennyiért...
Morzsa kutyám januárban tölti be a tizenhatot. Elképesztő, hogy olyan idők tanúja volt, amikre már magam is csak ködösen emlékszem. Például még hosszú és barna volt a hajam, Morzsa a színpad szélére volt kikötve, és Siófokon játszottunk a Moby Dick előzenekaraként, mint…..