Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bányász Péter

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sandra Bullock helyett a hadviselés legújabb frontjáról, a kibertérben zajló küzdelemről beszélgettünk és szokásunktól eltérően, hazai témákat is érintettünk. Tovább... Beszélgetőpartnerek:CN, Marton Péter, Keleti Arthur, Huszár Viktor, Szöllősi Gábor, Benicsák…..
Bányász Péter 2012.08.02 20:26:44
Ajánlott olvasmány a Nemzet és Biztonságból ( www.nemzetesbiztonsag.hu/ ), ha már szóba jött Kína és az Anonymus:

Kovács László- Informatikai hadviselés kínai módra

Rácz Lajos- Információs hadviselés nem csak kínai módra

Kovács László- Kiberháború- Internetes támadások a Wikileaks ellen és mellett
Bányász Péter 2012.08.04 09:38:42
@Marton Péter: Azért érthető ez szerintem. A kartellek nem szarral gurugáznak. Ott azért teljesen más a helyet, hogy mondjuk ellehetetlenítik a Pay Palt, mert ők nagy valószínűséggel nem brutális kivégzéssel vágnak vissza. Az Anonymus tagok, bár nem ismerek egyet sem, feltételezem, nem olyan körben szocializálódtak, hogy mondjuk rájuk törő, tíz állig felfegyverzett halálbrigádossal védekezzenek. Már pedig, a kartellek mindenkit elhallgattatnak, akik bírálják őket, legyen szó újságíróról, politikusról, rendvédelmi szerv tagjáról, és oly módon, hogy elrettentse az ellene fellépni szándékozókat. Egy helyi, mezei hekker itt nem tehet sok mindent.
Bányász Péter Az alábbi poszttal régi adósságot törlesztek: hónapokkal korábban, Marton Péter írt egy bejegyzést "Hírszerzési trükkök: iraki gerillák vs Apache helikopterek" címmel, melynek megjelenése után ígértem egy összefoglalót az U.S. Army Közösségi média…..
Bányász Péter 2012.05.29 21:11:58
@Thaddeus Griffin: No fene, ez másik nicken ment ki :)
Augusztus 20 óta nagyon felpörögtek az események Líbiában. Íme, amit akkor tudtunk és gondoltunk a helyzetről. Beszélgetőpartnerek: Benicsák Péter, Marton Péter, Rammjaeger83, SchA, Wagner Péter. A fájlokat nyiszálta és ragasztotta: Bányász Péter Amennyiben a fenti lejátszó…..
Bányász Péter 2011.08.23 16:06:01
@DeeJay(HUN): Összesen kettő, azaz kettő szó került kivágásra, amik pár másodpercet öleltek fel. Sajnos az események felgyorsulása miatt sürgetett az idő, de többszöri meghallgatásra nekem nem tűnt úgy, hogy fél mondatok hiányoztak volna.

Mindenesetre a következőre sokkal jobban figyelek, hogy ne fordulhassanak elő ilyenek :)