Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claymore

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önismerethez vezető út sokféle lehet, s ennél is több félét használnak. Csináltam egy kis szavazást, baloldalt található. Ti melyik módszert alkalmaztátok már a legtöbbet? Illetve melyiket alkalmaznátok legszívesebben?..
Tegnap este, gondoltam megnézem a "Szeszélyest". Régen az egyik kedvenc műsorom volt annó a Szeszélyes Évszakok sorozat. A frappáns humor és Antal Imre, nálam összekapcsolódott.Nem tegnap láttam ugyan először ezt az újfajta műsort, de eddig még reménykedtem.Most azonban…..
Manapság nagy divat az autó. "Nekem ilyen autóm van. Nekem meg ilyen". Persze ez nem csak az autókra igaz, hanem a hightech eszközökre is.Az emberek szeretnek dicsekedni. Szeretik megmutatni, hogy többek másoknál. Közhírré teszik, hogy sikeresek, jó üzletemberek.Valóban…..
Egyik legalkalmasabb hely az önbizalom elvesztésére az iskola. Mit is kaphat ott a tanuló a társaitól, a tanároktól? A társaságA gyerekek többsége, nem a "nagymenők" közé tartozik. Ennek igen egyszerű oka van, hogy a "nagymenők" kevesen vannak. Aki nem nagymenő,…..
A neten összevadásztam egy csomó érdekes hozzászólást. Hihetetlen, hogy mennyi önkéntés szakértő van. Készítek belőle egy közönség rovatot.Itt egy gyöngyszem:"Én nem hiszek a varázskütyükben.Zsírégetés a pulzusszám növelésével érhető el. Ilyen a testmozgás és a…..
A lélek tükre Az egészségről 2007.10.01 09:35:00
Tegnap eszembe jutott valami. Talán egy cikket olvastam a neten, már nem emlékszem. A lényeg viszont az, hogy úgy tűnik sok ember nem is sejti mi jelent az a szó, hogy "Egészség". Nos az én véleményem szerint az egészség három fontos tényezőből áll: Lelkesedés:…..
Az emberek elég nagy része lusta. Lusta ahhoz, hogy önmaga feleljen saját kérdéseire. Az önismereti tesztek ezt a lustaságot lovagolják meg. A magazinok, s különböző honlapok nem véletlenül raknak be ilyeneket. Igen keresett téma, s sokan szeretnek ilyeneket töltögetni.Valóban jó…..
Megesett már veled, hogy az utcán sétálva egy csinos lányt (vagy jóképű pasit) láttál és arra gondoltál: "Jé, ugyan úgy néz ki, mint két sarokkal arréb az a másik."Nekem már sokszor eszembe jutott.Divat.Elég egyszerű szónak tűnik, s mégis olyan összetett. Lássuk…..
Beszéljük meg:mi is az egészség valójában, és miért nem ez az elsődleges érdeke a "betegségügy" gépezeténekmi is a betegség valójában, és miért nem kell harcolni ellene, hogyan fordíthatod a javadra hogyan működik az ember valójában, és miért nem akarják hogy…..
Claymore 2007.09.27 15:23:20
Június végén egy kollégámmal szerveztünk egy egyhetes, úgymond, kreatív tánctábort 5-11 éves gyerekek számára. Terveink között volt néptáncoktatás, kézműves foglalkozás (rajzolás, festés, ragasztás, stb...), és a moderntánc. Egy-egy mese köré fűztük …..
A lélek tükre Fickó a tükörben 2007.09.26 13:15:00
Ha megkapod, amire vágytál, küzdve magadért, És a világ egy napra királlyá avat, Menj a tükörhöz és tekints magadra, És lásd, mit mond neked az a Fickó. Mert nem anyád, nem apád, s nem is hitvesed az, Kinek véleménye rólad mindennél fontosabb. Akinek az ítélete legfontosabb…..