Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RakshasaGirl

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztráliáról mindenkinek a kopár sivatagok, áthatolhatatlan bozótosok és végeláthatatlan szavannák jutnak az eszébe. Pedig ez nem mindig volt így. Egykor hatalmas erdőségek és élettől zöldellő szavannák borították ezt a vidéket. Hatalmas kenguruk és vombatfélék, óriási…..
Sokan mondták már, hogy írjak erről a témáról. Persze nekem sokszor eszembe jutott, de végül soha nem jutottam el odáig, hogy meg is valósítsam. Akkor kezdjünk is neki. 1997-ban a Csendes óceán egyenlítői autonóm hidrofonrendszer egy különös jelet vett. Ezt a hidrofonokból…..
A Kanadai Nahanni völgy. Egy völgy tele csodálatos kanyonokkal, káprázatos vízesésekkel és fekete gránittornyokkal. Számtalan ritka állat és növényfaj él ezen a vidéken, és tízezer éve lakják már a Deme indiánok. Az ő történeteikben tűnik fel egy lény, aminek a neve…..
RakshasaGirl 2012.06.11 22:07:08
Egy kicsit a vérfarkas-farkasemberről. Imádom a témát, bolondulok mindenért ami farkas, tehát egész komoly elméleteket alkottam már.
Van egy emberi betegség, amitől az ember egész testén szőr nő ugyebár. Ez eddig egy ok, amiért az ember hihet abban, hogy egyes emberek farkassá változnak. Vannak emberek, akik erdők mélyén élnek remeték módjára, és mondjuk egy férfi, aki már évek óta nem borotválkozott, egy sötét erdőben szintén vérfarkasszerű az elvadult kinézetével. Ez kettő. Vannak/voltak olyan emberek, akik más embereket, vagy nyers húst ettek, előszeretettel vadásztak le állatokat, hogy ott helyben megegyék őket(nem Bear Grylls-re gondolok.. :D). Általában köpenyt viseltek, távolról ez akár úgy is kinézhetett, mintha a humanoidnak farka lenne. Ez három.
A teliholdnak pedig egyszerű a magyarázata: egyrészt a farkasok, és majdnem az összes kutyaféle "megugatja a holdat". A telihold az összes élőlény bioritmusát megkutyulja, és ezt már akkor is tudták, mivel a nők általában ilyen tájékon menstruáltak, az állatok megbolondultak, stb. Elég volt azt látni hogy egy ember befut az erdőbe, elég pár eltűnés, és kész is a sztori. Az emberek hiszékenyek és fantáziadúsak. Olyan dolgokat látnak bizonyos helyekre, amik nem is lehetnének ott.
A telihold-elmélet másik pontja ahogy előttem is írták, az, hogy a lényt valószínűleg teliholdnál, amikor olyan világos van mint egy kivilágított utcán, jobban észrevették, többször rábukkantak.
Egyébként ha a normál esetben négylábon mászkáló majmokból és főemlősökből kifejlődött egy beszédre képes, (mondjuk) intelligens, két lábon járó lény, miért ne lenne elképzelhető ugyanez a kutyaféléknél? :) Lehet hogy csak én vagyok ilyen beteg, de szerintem lehetséges.
   A Primeval rajongók most ujjongani fognak a cím láttán. Az erdő, ahol a rész játszódik nagyon is létezik, és tényleg durva dolgok történtek ott, amiket egy hatalmas teremtményhez kötnek.A lényt más néven jávorszarvasdisznónak is nevezik. A leírások szerint…..
 A Daily Mail angol napilap értesülései alapján három brit laboratóriumban a londoni King College-ban, a Newcastle Egyetemen és a Warwick-i Egyetemen horrorisztikus kísérleteket folytatnak állati és emberi sejtek vegyítésével. Összesen 155 ember-állat hibrid – parahumán -…..
Kriptozoologia VILÁGHÍR!!! 2011.07.27 16:21:00
Üdvözlök mindenkit.Egy igazi világhírt szeretnék megosztani veletek, ami talán egyszer és mindenkorra lezárja az észak amerikai nagylábú rejtélyt. 2011 július 23-án, tehát egy szombati napon, Kanada határánál egy turista család kocsikázott a hegyekben, amikor állítólag…..
Na emberek, ez a nem semmi.A sziget országban nincsenek tudósok??? vagy mindegyik egy idióta? Ez a kép nagyon friss, arról az ismeretlen tengeri lényről van szó, amit nemrég mutattam be nektek. Ezek szerint még mindig ott rohad a tengerparton, és nemsokára semmi nem marad…..
RakshasaGirl 2011.07.26 00:43:46
Ebből a szögből nézve olyan mint egy hal.. Mondjuk egy cetcápa csontváza. Lapos, széles fej, hosszú test.. Lehet hogy ez csak nagy hűhó volt a semmiért.. :/ Ez esetben kénytelen leszek pesszimista lenni.. :D

Éééés, meg is van:
paranormal-mystery.com/sea-monster-carcass-washes-ashore-in-britain/
Az egyik mondatban azt írják hogy egy múzeumból rendeltek ki oda embereket, és ők megállapították hogy valószínűleg egy hosszúszárnyú-gömbölyűfejű delfin teteme, nem ritka hogy tetemeket sodor partra a víz..
 Üdvözlök mindenkit, egyenlőre a névtelenség homályába vesződnék, ha nem baj. Jó ismerőse vagyok az oldal régi és új szerkesztőjének.A fanyüvő nevű feltehetően emberszabású lényről lenne szó. Nem szeretnék kertelni szóval kezdjünk is bele:   A beszámolok…..
 Üdv mindenkinek, egy új cikksorozatot indítok a blogon, amiben megpróbálom kikövetkeztetni bizonyos kriptidek szokásait, viselkedését, táplálkozását. Tehát próbálom közelebb hozni hozzátok őket. Jó olvasást.Tantos Andrással tegnap beszéltük, hogy vajon milyen lehet a…..