Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newzoli

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt itt van 1986, és a Black Celebration Tour záróállomása, Koppenhága. Az egész turnén rendkívül szigorú setlistet játszó zenekar az utolsó fellépésen merész lesz és változtat egyet: Martin a korábban minden egyes fellépésen felcsendülő It Doesn't Matter Two helyett…..
Tegnap hivatalosan is elkezdődött a szocsi téli olimpia, ahol a megnyitóünnepségen bevetették az orosz rendőrkórust is, akik a frenetikus tavaly őszi videójuk után itt is előadták a Get Luckyt. Nyilván az egyébként rettentő kínos és unalmas ünnepség legszórakoztatóbb része…..
Három hír az említett három sorozatról. Steven Moffat azt mondta a Mirrornak, hogy legalább két évadnyi Sherlock készül még, annak ellenére is, hogy Benedict Cumberbatch egyre elfoglaltabb. Azt is elspoilerezte (figyelem, spoiler), hogy a harmadik évad utolsó részében Sherlock…..
Pont a minap beszélgettünk a szerkesztőségben arról, hogy vajon mi lehet a Hegyalja fesztivállal, ilyenkor ugyanis már régen árulni szokták rá a jegyeket. Szombat este jött meg a kérdésre a válasz, idézzük a Facebookjukat: "A Jézuska a Hegyalja Fesztivál 15. és a Borsodi 40.…..
Ugyan Boy George ebben a klassz interjúban azt mondta nekünk 2010-ben, hogy 2012-re tervez egy nagy Culture Club-összeállást lemezzel, turnéval meg mindennel, ez elmaradt. Most viszont azt olvastuk az MTI-ben, hogy 2014-ben megvalósul az említett nagy összeborulás. "Újra összeáll és…..
A midseason sorozatokról egyre több infót csepegtetnek a csatornák, mutatunk pár plakátot, nekünk bejön mind.  ..
Na jó, ezek is csak teaserek, de legalább már látni a szereplőket. A Tovább mögött kétszer húsz másodperc, az egyik Vera Farmigával, a másik Freddie Highmore-ral. Mindkettő homályosan baljós, de a második már hozza a kötelező Psycho-utalást, nagyon helyesen egyébként. Az…..
Newzoli 2013.12.07 16:14:44
Az utóbbi időben mintha békésebbek lettek volna a Gallagher-testvérek, de lassan itt a karácsony, szóval illene már rendesen lehordaniuk valakit. Így tett most Noel Gallagher, aki a Rolling Stone-nak adott interjújában kritizálta az Arcade Fire-t, amiért duplalemezes…..
Hétfőn éjszaka 64 éves korában elhunyt Junior Murvin jamaicai énekes, aki fontos szerepet játszott a reggae elterjedésében a '70-es évek brit punkjai között. Murvin legnagyobb sikerét a Police and Thieves című dalnak köszönheti, ami sokáig listavezető volt Nagy-Britanniában. A…..
Hölgyeim, uraim, a találgatásnak vége. A BBC végre abbahagyta a misztifikálást, és bejelentette, hogy a Sherlock harmadik évadának első része, a The Empty Hearse 2014. január elsején, szerda este kerül a szigetországi tévéképernyőkre. Hogy a második és a…..
A Heaven után újabb videóval rukkolt ki a nemrég stúdióalbumot megjelentető Depeche Mode. A májusban a Puskás Ferenc Stadionban is fellépő zenekar a Soothe My Soul című dalhoz forgatott klipet Warren Fu rendezésében. A fekete-fehér kisfilmben láthatjuk a zenekar tagjait, egy…..
Depeche Mode – Delta Machine(Columbia/Sony Music) Nehéz feladat az új Depeche Mode-lemezről írni, hiszen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a basildoni electro pop úttörők pályafutásának legellentmondásosabb albuma. Az első, ami egy-két hallgatás után eszembe jutott róla, hogy…..
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
Magyar idő szerint hétfőre virradóra lezajlott az 2013-as Grammy-gála, amire vasárnap este azt jósoltuk, hogy a Black Keys és Frank Ocean sikerélről szól majd. Félig-meddig beváltak a tippjeink, hiszen a Black Keys tarolt, viszont Frank Ocean nem nyert meg minden kategóriát, amelyben…..
Mint ahogy azt korábban is jeleztük, a Disney nem azért perkált ki laza 4 milliárd dollárt George Lucasnak, hogy aztán üljön a (nem létező) babérjain, mint ahogy a Warner teszi azt a DC Comics-vagyonnal: a már bejelentett trilógia (melynek első része J.J. Abrams dirigálásában…..
Alighogy megérkezett a legújabb Depeche Mode-dal a márciusban megjelenő Delta Machine-ről, már itt is van a Heavenhöz készült videoklip. A Timothy Saccenti által rendezett videóban az együttes egy New Orleans-i templomban zenél, miközben különböző szuggesztív elemekkel egészítik…..
Nagyon szépen írja a sajtóanyag: "Akár tudatában vagyunk, akár nem, Richard Clayderman melódiái szép lassan életünk filmzenéjévé váltak." Na igen, Clayderman zongorafutamai kitörölhetetlenül bennünk maradnak, Clayderman a részünkké vált, még ha nem is akartuk, még…..
Nyolcvanöt éves korában meghalt Patti Page Grammy-díjas amerikai énekesnő. Az egy ideje szívproblémákkal küzdő Page egy dél-kaliforniai idősek otthonában hunyt el, de a gondozók szerint előző nap még semmi jel sem utalt arra, hogy állapota rosszabbodott volna. Az énekesnő több…..
Egy ausztrál esküvői zenekar így nyomta el a legendás Metallica-slágert egy bulin, és milyen jól tették. Nekünk meg marad Szintiboj és Ilonka. ..
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..
Geekblog Dredd (2012) 2012.12.23 09:21:21
Szar úgy kritikát írni az általam évek óta legjobban várt filmről, hogy előre tudom, a kritikai, nézői és rajongói sikerek ellenére is csúfos anyagi bukás lett a vége, ezért annak folytatására kisebb az esély, mint hogy Dredd bíró smici sapkára cserélje a bepállott…..
Amikor René Balcer (Law & Order) belevágott a Jo avagy Le Grand című európai krimisorozatba, fogalma nem volt arról, milyen vihart kavar majd a főszereplő, Jean Reno akcentusa. A jelen állás szerint a sorozat gyártója, az Atlantique Productions éppen négymillió dolláros perben áll a…..
Newzoli 2012.12.21 14:04:20
A Gyanú árnyékában Családi titkok után újabb scripted reality-be vágja kreatív fejszéjét a Tv2. A címe Bűnök és szerelmek lesz, és bűnözőkről, rendőrökről és szerelemről szól majd, bezony. A naponta jelentkező epizódokban három társaság kalandjait követhetjük majd,…..