Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogylehet

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
hogylehet 2012.03.22 13:46:48
@lunatic241:
Figyelj, egy csak egy riportfilm, azt mondják el benne a cigányok, amit a nem cigányok már úgyis tudtak.
De ez így hitelesebb.

Nem egy film oldja majd meg a cigányok problémáit, de elősegítheti, hogy legalább beszélni lehessen róla.

Na ezt nem akarják a gyökér liberálisok, ezért tiltatnák be a filmet.

A liberálkomcsik tulajdonképpen azt akarják, hogy a cigányság mindig maradjon ilyen alacsony helyzetben, mert akkor folyton hivatkozni lehet rá, és ráadásul a megoldást kereső "fehéreket" le lehet rasszistázni.
Varánusz Cigánykodjunk? 2012.03.22 05:29:00
Aki Magyarországon a cigánykérdéshez hozzányúl, azt abban a másodpercben szétszedik. A vita maga ott kezdődik, hogy van-e egyáltalán cigánykérdés, devan-denincs-devan, mennyire píszí ezt így kimondani, ezzel mennyire bélyegzünk meg és rekesztünk ki egy csoportot, és…..
Orbán Viktor lassan akkora aranyérgyökeret növeszt azon a két hónapja megült széken, hogy ha így haladunk nemzetközi orvoscsoport fogja róla leoperálni. Hiába no, koldulásban jók vagyunk, ettől jobbak talán csak a hitelezőcsalogatás megy. Lássa meg ország világ, a mi…..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
Varánusz Térdre imához, Viktor! 2012.01.07 05:39:00
Remélem egyszer Kedves Vezetőnk megírja a memoárját. Őszintén kíváncsi vagyok: milyen érzés lehet egyedül a világ ellen lenni? Milyen érzés, hogy nem tudod úgy kinyitni az ablakot, hogy a csulapermet ne hulljon az arcodba? Te vagy minden címlapon, veled foglalkozik a világ,…..
hogylehet 2012.01.07 15:05:52
@hogylehet:
Bocs, nem a kommentelő, hanem a posztoló bánatára
Egy anekdota szerint a szocializmus idején Rákosi Mátyás pártfőtitkár megbízta Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt egy másik, „szocialista” himnusz szerzésével, amely szerinte a címerhez hasonlóan, változtatásra szorult. Kodály Zoltán megjegyzése erre annyi volt: „Minek új?…..
hogylehet 2012.01.01 13:52:03
@SPYD3RM4N: Egyetlen mondattal sem értek egyet. Ha már hagyomány, a krumplileves legyen krumplileves.
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
A szépreményű Jobbiknak, a legnagyobb ellenzéki párt szerepében tetszelgő hazai szélsőjobbnak sikerült teljes hat és fél százalékos eredményt elérnie a Budapest II. kerületi időközi választáson. Ezzel a produkcióval gyakorlatilag minden várakozást alulmúlt a párt, messze…..
Egy jó színházi ember elengedhetetlen tartozéka a csavaros észjárás, a magas ívű fantázia. Fejében jelenetekké állnak össze a gondolatok, az ötletcsírák egésszé válnak, melyek majdan felemelő katarzis élményt okoznak az arra fogékonyaknak. Megszületik a mű. Természetesen…..
Érthető módon a görög válság történetének legújabb csavarját, a népszavazás-epizódot a legtöbb cikk a gazdasági hatása oldaláról elemzi. Nem csodálkozom azon, hogy mindenhol a világban most az euró jövője sokkal izgalmasabb kérdésnek tűnik, mint a görög belpolitikai…..
hogylehet 2011.11.03 06:47:46
@Lakis:
Sajnos nagyságrenddel okosabb a görög, mint pld. a miénk.
Egyszerűen nem nyalja tovább a bankárok talpát, és jót röhög a markába, a mohó bankárok mer sápítozhatnak
Egyszer volt, hol nem volt, az Üveghegyen az ánizslikőrös és Metaxás üvegeken is túl, élt egyszer egy miniszterelnök. Aki egyik reggel halántékán dagadó erekkel úgy ébredt, ő biza egy napig most Orbán Viktor lesz. Mert Zeusz szakállából hulló korpára legyen mondva, megélte…..
Mindennapi szmötyi A trójai faló 2011.10.27 08:40:00
Menjenek a picsába a görögök. Csak így, röviden. Ki kell írnom magamból. Reggel hallgattam a híreket a rádióban, hogy megmentették a görögöket, nagyságrendileg 100 milliárd euro (nagyjából 140 milliárd USD) értékben írnak le adósságokat jellemzően a bankok. Csak…..
A P+R parkolók létesítésére mindenki a budapesti közlekedés javításának eszközeként tekint. Ezt az első hallásra evidens alapvetést szeretném megkérdőjelezni költségbecslésemmel és következtetéseimmel. Egy P+R parkolót mindenki értékes budapesti közlekedési…..
hogylehet 2011.10.26 14:26:18
@Turbék:
Mi a baj Tarlós döntésével az Új színház kapcsán?
A Nemzetinél még pályázat sem volt, akkor nem kukorékoltak a libsik.
Jobb lesz, ha összekapják magukat az összevissza tilosban parkoló autósok, vagykülönben jövőre mehetnek majd az ócsai telepet építeni köz/börtönmunkában. Ja, hogy előző nap rakták ki a megállni tilos táblát, és másnap mentek körbe megbüntetni az ottfelejtett autókat? Ha…..
hogylehet 2011.10.21 07:51:38
@Idiofil:
Ha-ha, visszamenőleges intézkedés, büntetés.
Ezek szerint ha rámész az autópályára négy napos matricával, és a második napon emelik a díjat, akkor ki kell fizetni a különbséget?
hogylehet 2011.10.21 07:52:48
@az_igazi_trebitsch:
Éa azt próbálta már a nekivadult hatóság, hogy szabályosan intézkedik?
hogylehet 2011.10.21 07:54:54
@Manci néni, a szomszéd:
Ez semmi, október 23-án sem lehet az ünneplőkre lődözniük, pedig az volt ám a jó mulatság
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
hogylehet 2011.10.15 21:49:52
@Táskás Tóni:
Mécs zabálta meg a halálraitélt cellatársa utólsó vacsoráját, vagy a Göncz, már nem is emlékszem. Csak sajnos visszajött az elitélt, így lebukatak ezek a hulladékok.

Jó hír, hogy a büdös komcsiknak már csak Wittner gyalázására van erejük.
Rengeteg kérdés vetődött itt föl a blogon, kommentekben a Terminál épületével kapcsolatban, úgyhogy gondoltam egy nagyot és megkerestem a Terminál illetékesein keresztül az egész komplexum tervezőjét, Zepkó Ferenc építészmérnököt. És hogy pont a nyitásra időzítettem a…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
hogylehet 2011.09.26 15:05:03
@Behajtó70:
:-)))
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
Kievskaya, Moszkva, Oroszország   Drassanes, Barcelona, Spanyolország   Stockholm Tunnelbana, Svédország   City Hall, New York, Egyesült Államok   Dubaj, Egyesült Arab Emírségek   Toronto Museum, Kanada   Phenjan, Észak-Korea   Iridanos régészeti…..
Rájöttem! Részvények 2011.09.01 09:00:00
A tőzsdén bárki, akinek van egy kis sütnivalója szerencsét próbálhat. Elsőre bonyolultnak tűnik az értékpapírok vásárlása és eladása, de ha egy ideig figyeljük melyik részvények ára emelkedik illetve süllyed, gyorsan ráérezhetünk, hova is érdemes a pénzünket fektetni.…..
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
Stadler Mária egyelőre verbális ámokfutásában nem csak az a gyalázatos, amit mond, hanem az is, amit gondol. Ez a „világnézet” a Fidesz, ez az orbáni mentalitás. Tehát rögzítsük: egy Fidesz-taggal van dolgunk, aki lelövetné azt az embert, aki legyőzte Orbán Viktort.…..
Egy nap késéssel, de valóban megépült Budapest tömeges biciklis fejlesztéseinek első részlete. Ahogy Vitézy Dávid kedden bejelentette, a főváros a Thököly út és Hungária körút kereszteződését alakítja biciklizhetővé.   Eddig a Thököly úton, a Dózsa György…..
hogylehet 2011.08.18 23:25:56
@873ujr3rk:
A gyöngyöspata negatívok meg úgy látszik a biciklin élik ki agresszivitásukat
 A budapesti Toldi Mozi kávézójában találkoztunk Bodoky Tamással. A magyar WikiLeaksként ismert atlatszo.hu oknyomozó portál elindítója szerint a hazai médiavilágban pártkatonák, médiatulajdonosok és szövetségeseik dönthetik el, mi kerülhet napirendre. 1 milliárd forint…..