Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Syllbaba-

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Risztov Éva Sztori 2012.08.18 21:11:45
1 óra 57 perc 18 másodperc. Ennyi kellett hozzá, hogy egy ember élete gyökeresen megváltozzon, és a szakma nagy részének szemében leírt, bukott sportolóból olyan csillag váljon, ami fényesen ragyog, és akihez persze most a legnagyobb kritikusai is közel akarnak kerülni, hogy ők…..
-Syllbaba- 2012.08.27 11:00:44
@procyon: Miért? Abban igaza volt, hogy egész mondatokat vett át a megjelölt cikkből, csak bele kéne olvasni.
Boredom Művészetterápia 2012.07.01 18:23:00
Nem tudod melyik út hova vezet. Sosem fogod megtudni  mi lett volna ha. Semelyik út sem fogja mondani, hogy : erre gyere. A Művészetterápiás élményemet úgy tudnám összefoglalni, hogy egy lassan ható, hatását csak később éreztető gyógyszer. Olyan menstruációs…..
Boredom Élesztő! 2012.06.27 12:59:00
Bár az első két bejegyzés óta sok víz lefolyt a Bükkösön, nem halt meg a  blog, csak elfelejtődött. valahogy nem szállt meg az unalom érzése ez idáig. Köszönhetem ezt drága barátomnak, a vizsgaidőszaknak, és annak a pár embernek, aki körülöttem lézengett, és nem hagyott…..
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
-Syllbaba- 2012.06.08 22:36:24
@Callosum: Igen, ez a részlet valahogy elsikkadt... előbb mindennek elhordja a kritikus hangokat(de azért fontos, hogy kapjon negatív kritikát, mert az élteti, várjunkvárjunk...nem is, lesz.rja), majd egy mondattal rövidre zárja azt, hogy nem tartotta a programját. Nagy hatalom nagy felelősségel jár- csak hogy az elhunyt drága Ben bácsit idézzem a pókemberből.
Amikor épp nem Miss Marple regényeket olvasok Age of Mythologyval illetve újabban Pokoli szomszédokkal játszom. Nyilván a fiúknak a számítógépes játékok világa kicsivel ismerősebb terep,nekik talán mond is valamit a cím.  Ami éveken át visszatartott a pc játékoktól (sem…..
Boredom Már nagyon unom 2012.01.29 21:09:00
Unom az unalmat, hogy ilyen szabatosan fejezzem ki magam. Unom magam, és ez nem egyfajta kreatív unalom, hanem egy kényelmetlen érzés, ami valahol motoszkál az emberben, még azt sem lehet megmondani, hogy pontosan hol. Először csak csiklandoz, majd mocorog, aztán határozottan érzed, hogy…..
Andy Kehoe fantáziavilága mindenféle állatok és lények által lakott, egy olyan hely, ahol szinte soha véget nem érő ősz honol. Nevezhetnénk depressziósnak is akár, de a szürreális helyszín különleges figurái sosem félelmetesek, inkább csak furcsák, hozzájuk pedig pont…..
whole living Görög citromos süti 2011.12.11 06:24:42
Ez annyira egyszerű, hogy már gondolkodtam, leírjam-e, de végül azért döntöttem a megosztása mellett, mert én például hajlamos vagyok megfelejtkezni az egyszerű, gyors receptekről, s mikor hirtelen kellene egy, soha  nem jut eszembe semmi értelmes :-)Ez amolyan dzsoli dzsóker,…..
 OK, lehet ez sokaknak nagyon egyszerű és primitív feladat, de talán akad olyan kezdő is, mint mondjuk én (voltam :-) ), akiket érdekel, főleg ezek után, a kötés. Mivel tegnap 'halálomon' voltam, ezért gondoltam egy kis figyelemelterelés és terápia céljából belevágok a…..
Be kellett látnunk, hogy változnak az idők. Amikor mi még kislányok voltunk, galambposta hozta a gólyatábori meghívót, de vannak olyanok is, akiknek még a szomszéd faluból nyilazták át a nagyszerű programra invitáló sorokat (akiket eltaláltak, azok abban az évben nem táboroztak).…..