Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabadSzellem

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy újabb olaszos hely – ezt is gondolhattam volna legyintve, amikor megláttam az első Bellozzot annak idején a városban. De komolyan, miért van ez? Oké Itália, Csáó Itália, Boungiorno Itália, Buona sera Itália, hagyjuk már. Mi ez az olaszmánia?..
Mivel a spanyol kupa közvetítési jogai egészen tegnapig sehol nem voltak, így joggal gondolhatta a fodballszerető jónép, hogy az idei El Classicók közül következő kettőből egyet sem látnak. Pedig de. A Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.…..
SzabadSzellem 2019.02.06 20:20:55
Az óraátállítás eltörlését tervezi az EU. A téli nyári időszámítás szvsz. nem kapott semmilyen figyelmet a döntés előtt, nem volt társadalmi egyeztetés. Helyette volt egy internetes "szavazás", aminek az eredménye erősen kérdőjeles. Magyarországon a téli időszámítás eltörlése azt jelentené, hogy…..
SzabadSzellem 2018.09.04 17:59:07
@csúti csüngőhasú tolvaj: Az nem mindegy, hogy az ébrenléted mekkora része esik egybe az "ablakkal". A jelenlegi életmódhoz jobban illeszkedik a mostani nyári időszámítás (leszámítva a hardcore földműveseket).
           ..
SzabadSzellem 2014.03.28 12:04:29
Hiába kapott milliárdokat Jáksó László holdudvara a köztévétől a Marslakók forgatására, a kamugép tokás tévés állítólag még mindig albérletben lakik, és olykor üres zsebbel várja a fizetés napját, írja róla szívszaggató tényfeltáró riportjában (értsd:…..
Gyula küldte Facebook-oldalunkra: Jogos lehet feltételezése, miszerint az order szó első jelentését vették... Végülis majdnem jó - a gombra kattintva lehet (sor)rendelni a szoftvert...
SzabadSzellem 2012.12.05 13:31:53
@hrgy: Hiába nézed vissza az appon a fordítást. Erről (is) szól bonus kommentje. A programozó ugyanazt a szöveget (pl. "Order") drótozza be arra a gombra, amivel sorba lehet rendezni elemeket, meg arra is, ahol meg lehet rendelni valamit, mondván, angolul ugyanaz. A programozóknak gyakran fingjuk sincs arról, hogy lesz lokalizáció, ők csak angolban gondolkodnak.
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
Jennifer Esposito, a Blue Bloods (Kékpróba Zsaruvér) egyik fontos szereplője, Jackie Curatola detektív megformálója (ő az egyik főszereplő, Danny Reagan társa) kiszáll a sorozatból, de nem saját jószántából. A 39 éves színésznő, akit korábban a Rescue Me-ben és a…..
SzabadSzellem 2012.10.25 14:11:31
Subba Subba Sport: Fradi 2012.10.08 15:09:55
..
SzabadSzellem 2012.10.08 16:42:06
@AdamWilson:
Ágnes > Ágika > Gika
Persze az sincs kizárva, hogy a Pameláé.
Vastagbőr Budai Gyula bevallotta 2012.08.13 13:01:00
Korábban már írtunk a teljesen véletlenül egységes dinnyeárról, ami ugye nem volt kartell, csupán az összes áruháznak ugyan a szám jutott az eszébe dinnyeárnak, egy kis kormányzati rávezetés után, természetesen.Most Budai Gyula államtitkár a Csongrád megyei gazdakörök…..
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
SzabadSzellem 2011.08.01 16:36:33
@Osiris_X: A Fidesz meg elvette a megmaradt 60%-odat is. Ennek örülsz?
SzabadSzellem 2011.08.01 16:39:21
@dedalon74: Akkor is tartod magadat ehhez, ha Feriék után téged csuknak le, mindegy milyen indokkal?
Kis lépés az emberiségnek, egy nagy vödör szar viszont a Tokaji Kereskedőháznak és a Magyar Bíróságnak, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint cégeket nem lehet erkölcsileg megtiporni egy kiadós foskolódással sem:Különbséget kell tenni egy személy és egy cég…..
SzabadSzellem 2011.07.20 19:11:25
@Pörög a lufi: Igen, lehet. És téged ezért az Index.hu Zrt. nem fog semmilyen címen beperelni, ugyanis ők tudják (vagy a jogászuk elmagyarázza nekik), hogy ez nem tényállítás, hanem vélemény. Ellentétben a balfasz T. Zrt.-vel.
SzabadSzellem 2011.07.20 19:16:18
@Leisle69: Nem azt mondták ki, hogy vállalkozásnak (jogi személynek) egyáltalán nincs erkölcsi dimenziója, hanem azt, hogy a méltóság tekintetében nem értelmezhető ez a dimenzió. A cselekedetei ettől még lehetnek erkölcstelenek, sőt, egy cég jó hírét is meg lehet sérteni, de a méltóságát nem. (Vagyis az a magyar bíró, aki a rágalmazást becsületsértésre minősítette át, balfasz módon járt el. Egyébként a rágalmazás sem állt volna meg, de a becsületsértés végképp.)
SzabadSzellem 2011.07.20 19:21:17
@sangria: Tudomásom szerint az EEJB előtt csak közhatalom ellen lehet pert indítani, pedig ezt a pénzt tényleg a T. Zrt.-n kéne bevasalni, mivel ők kezdték az egész cirkuszt.
Varánusz Hagyó Miklós beájulna 2011.05.23 06:07:00
Zakatol a vonat, utazik az állomás,Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek…..
SzabadSzellem 2011.05.23 12:04:37
@abrakadabra40: A pályázati kiírást kell úgy elkészíteni, hogy abban kellően sok "buktató" legyen a dörgést nem annyira ismerő / be nem avatott pályázók számára, majd erre hivatkozva kizárni az általad balfasznak nevezettet.
A magyar közbeszerzéseknél két szempont érvényesül:
- Csináltassuk meg szarért-húgyért, hadd lássák, hogy spórolunk, nem érdekes a minőség.
- Kell X forint a pártkasszába, nyeressük meg akárkiékkel, majd visszaosztják.
(Általában a második forgatókönyv előnyben.)
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
SzabadSzellem 2011.03.16 16:29:08
@Háló Őr: Lehetséges, hogy ennek a megmozdulásnak az értelme az idén szeptemberben vagy a jövő februárban mutatkozik majd meg. A kormány ugyanis önkorlátozást vállalt június 30-ig (figyeled a dátumot!). Vagyis ami most birkák bégetésének tűnik egy nem létező probléma miatt, az lehet akár aggódó előrelátás is.
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
SzabadSzellem 2011.01.03 22:36:11
@AnnaKarenina: @beste: Bolgárul van.
Ha a szavazópolgár nem nézheti, ahogyan az aktuális Frenki magáévá teszi Katkát, könnyen úgy gondolhatja, hogy a Fidesz-kormány nem engedte neki. (Fotó: Szécsi István/Velvet) A Véleményvezér izgatottan várja az új Való Világot. Nem azért, mert olthatatlan vágyat érzünk,…..
SzabadSzellem 2010.11.19 14:58:19
@willie69: Ne bántsd a kurvákat. Ők őszinték, megmondják, mi, mennyi, vállalják, megcsinálják. Azzal van baj, aki pénzért oda-/eladja magát, de közben úgy tesz, mintha az erkölcs szobra volna.
(Az esetleges áthallás nem a véletlen műve.)
Czy słaba opozycja i osłabiany trybunał konstytucyjny to nie jest powód do niepokoju? Każdemu rządowi ktoś musi patrzeć na ręce.- Prawie w każdym kraju są kwestie, których nie może regulować trybunał konstytucyjny. W krajach skandynawskich trybunał konstytucyjny w ogóle nie…..
SzabadSzellem 2010.11.05 22:42:25
@Rá Dios: Weapon of Mass Destruction, tömegpusztító fegyver
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Jó dolog az, ha egy politikus feltalálja magát a nehéz helyzetekben is. Az azonban már kevésbé, ha a farok csóválja a kutyát. (Fotó: napi.hu) Ahogy telnek-múlnak a napok, egyre radikálisabbnak tűnnek a kormánynak a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos javaslatai. Egészen…..
SzabadSzellem 2010.10.21 14:52:21
@hubble7: Szinte biztos vagyok abban, hogy a mnyp-ben maradva lesz annyi nyugdíjam, mint neked az államiban. Sokszor fogják még ide-oda huzogatni az állami nyugdíj feltételeit az elkövetkező 30 évben, csak nehogy pofára esve találd magad.
Miért olyan drága a benzin ma? És a gázolaj? Hiszen a kőolaj nem kerül többe, mint alig pár évvel ezelőtt… Vélemények az azonos című írásunkról...
Akkor most kotródjanak vagy maradjon minden a régiben? Mi, magyarok biztosan rajongunk az egyszerű megoldásokért, ennek megfelelően – vélhetően azért, hogy kedvünkre tegyenek − hatalmi helyzetben lévő politikusaink továbbra is rendre ügyesen választják azokat az…..
zoli voltam Búcsú a hetijegytől 2010.08.17 10:33:00
Nem csak fizikailag, az már megvolt egy gyors ollómozdulattal tegnap. Az a helyzet, hogy fölösleges lenne kínlódni meg pózolni: jövőre valószínűleg redukáljuk a Szigetet, kábé három nap lesz belőle. Nem arról van szó, hogy már nem tetszik (de lentebb majd írok egy kisebb…..