Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBSTi

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
BBSTi 2014.08.17 17:43:42
Szabad az út az ittas kerékpárosok előtt. A rendőr nem büntethet, de döntöd el, alkalmas vagy-e. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
BBSTi 2014.07.23 11:40:20
@Shaidarhun: Így igaz :)
A munkatársaimmal szerencsére olyan a viszonyom, hogy cégen kívül összejárunk kicsit kikapcsolni és ezt kerékpárral tesszük. 110-170 km-es túrákat tervezünk, eddig egy naposak voltak, most már gondolkodunk 2 vagy 3 naposban is. Ilyenkor lecsúszik egy-két pohár sör, de nem több, mert úgy érezzük, annyira van igény, előtte-utána ásványvíz, nem inni jöttünk, hanem kerékpározni. Egyébként sem szeret egyikünk sem masszívan alkoholizálni, nem olyanok a génjeink, ez van :D
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
Az Alfa, amelyik megosztja az embereket, a fényárban úszó új Mercedes és egy meglepően jó Volvo   ..
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
1984-ben járunk, a hidegháború már enyhül, de Gorbacsov peresztrojkájára még két évet várni kell. Ugyan a szovjet gazdaság már gyengélkedik, de a hadiipartól sosem kértek számlát, így kezdhettek bele olyan monumentális ötletek megvalósításába, mint a Cellina-2…..
Előre is elnézést kérünk a képek - alkalmankénti - minőségéért, de elsődleges feladatunk nem a lányok tökéletes leképezése, hanem a hírszolgáltatás volt. Így nem csoda, hogy sokszor csak kutyafuttában lőttük a csajokat csípőből. Amelyeket nem, azoknál észre fogják…..
BBSTi 2013.09.17 16:16:24
@ommm: Konszern mi? :D Azóta jó a Renault és nincs a Nissan-nak Ford Mondeo méretű szedánja Európában....
Két hónap telt el a két TC pályanap közt. Ez jó sok idő, de a versenyautó-építés munka. A munka pedig, mint az nyilvánvaló, légnemű, amennyiben állandóan kitölti a rendelkezésére álló teret. És ott nyomást képez. Lássuk, hogyan. Először is a motor: Powered Áki…..
Belsőség KGST-kemping 2013.08.09 07:30:42
Péntek este még  Totalcar autósmoziban voltunk, éjjel egyig beszélgettünk a többiekkel. Közben Prokeeval megegyeztünk, szombaton letrabantozunk Balatonakaliba, ahol a vízparti kempingben családias hangulatú szocialista autós találkozót rendeznek. Rézmányiról, aki az elején még…..
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
BBSTi 2013.04.20 01:51:12
@bestpixel: "Azzal biztosan elment volna bárhová. Sőt, ma még a tenger fenekéről is kijönne! ;)"
Nem lánctalp kell ide, hanem lóerő, 130 már elég :D
www.youtube.com/watch?v=htnaah0Xe8U
2:10-től :D
Jajj,de csúnya! Nagyon egyedi 2013.03.05 13:39:09
Helo.Eladó sorba került szeretett kis suzukim.Nagyon egyedi,ilyet nem látsz az utakon közlekedni még egyet.Amit alakítottam rajta: -60/-60 H&R ültető rugók,egyedi festésű acélfelni(elöl 70% michelin téli,hátul 80%-os barum téli gumikkal)löklapba rácsok,hűtőmaszk csere,löklap…..
Ilyenbe ülteted a gyerekeidet... Ennyire régi autóval öngyilkosság járni, az első kátyúban kettétörik... Hát, még ilyet, ezeknél előbb megy péppé az utastér, mint hogy elgörbülne volna az ütköző... Ilyen, és ehhez hasonló feddésekből nem keveset kap a…..
BBSTi 2013.02.17 22:58:02
@Csikós Zsolt: Ki vagytok tiltva az OT expóról? Miért?
Lemaradtam valamiről?
Aki egy kicsit jobban figyelt volna, nem dől be a címnek, mert te nem pontonozol, mikor a sajátodról beszélsz, hanem Dezsőzöl :) A cikkjeidre mindig kattintok, most is megtettem és most sem bántam meg. Zsolti, kérlek szépen B45524D N3K1 ezután is!
TComment Felmegy, átmegy, elakad? 2013.02.14 13:50:33
A vajon a Dacia Duster, vagy a húszmilliós VW Touareg jobb terepen? Vagy más? Kipróbáltunk 9 SUV-ot, és meglepődtünk az eredményen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
BBSTi 2012.12.31 11:52:41
@Rocko-: suttogta a legkedvesebb mosolya mögé bújtatott leggyilkosabb hangján."
Zsolt! mindenképpen becsüld meg ezt a hangot, a múltkori Trabantos írást kerestem, erre egy Katival készült interjút találtam, és hangja alapján egy tizest letagadhatna a korából. na jó, ne legyünk szőrös szívűek, huszast.
Adsz nekem egy linket erről az interjúról?
BBSTi 2012.12.31 14:58:54
@Rocko-: Ehh, köszi a linket :) 20 év lesz az, nagyon simán, még ha 2009-es is az interjú... :D
A Toyota TRD-útról frissiben megérkezett Csikós éppen csak berohant a szerkesztőségbe, hogy letöltse képeit a megtelt memóriakártyáról és máris indult tovább. Futtában szólt csak oda, hogy aki akar Renault Twizyt próbálni, az menjen vele, mert időben vissza kell vinnie az autót…..
BBSTi 2012.11.10 15:29:31
@mortalwombat: "Ezekbe a gyöszökbe az a jó, hogy ha kilibbensz egy platós kamaz elé, akkor egy közepesen púpos fekvőrendőrnek fogja annak vezetője aposztrofálni, miután áthajtott rajta."
-Fekvőrendőrnek??? Úthibának apám, mert az megszokott :DD
"Közlekedési kuttúra is kéne, nem csak villanyhajtás. Addig meg marad a kinek a SUV-ja feketébb és nagyobb verseny."
-Ja, mint a ruszkiknál, látszik, hogy a 90-es évekig itt voltak, volt honnan elszokni ezt a stílust :D
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
BBSTi 2012.09.30 19:02:25
@Infomaker: Szerintem az lesz, hogy amikor készen van a Ponton, Zsolti a Hiénán belül fel fogja tenni ezt a kérdést. :D Aki végig olvassa az összes posztot 2010 február 28-tól napjainkig tudni fogja a megközelítőleges választ, mert Zsolti mindenhová leírta, hogy X ojró meg Y ojró, meg X százezer, stb :D Aki helyesen vagy megközelítőleg jól tippel, megnézheti a Pontont.
Fényképről :D
Mert ezt az autót még jobban fogja félteni Zsolti, mint a Zöld Állólámpást. Ennek ha valaki nekimegy, az halott. Ezt ha valaki megkarcolja, még akár csak alig láthatóan is, az halott. Ha jön egy bunkómercis/BMW-s és csak rondán néz, halott.
Az én tippem vételárral, minden fillért beszámítva (munkadíjak) verdesi az 5 milliót (ötmillió).
U.i.: abba belegondoltatok, hogy ha most ekkora a szívás, mi lett volna, ha Zsolti először ilyen "VMaxZsoltiHangyászAdorján"-féle kóklerekhez viszi a Pontont? :D :D
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..