Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sue12

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felejtsd el a fizetésemelést és a többi juttatást. Azok is fontosak, de az alábbi 8 dolog az, amire a munkavállalóid igazán vágynak. A fizetésemelés olyan, mint egy költözés egy nagyobb házba: kellemes, de nagyon gyorsan hozzászokunk. A magasabb fizetés nem fogja automatikusan…..
Ha anyád jó IT értékesítő akár 50 ezer forint is ütheti a markodat. Használd ki, hogy ismered, tedd fel az adatait erre az oldalra és kapcs 50 000 Forintot Megszületett az amire már nagyon várt az egész magyar állásközvetítő szakma - a www.verdij.hu oldal. A fejlesztők minden…..
1, Halász Halálesetek száma per 100,000 teljes munkaidőben foglalkoztatott fő: 200 Balesetek száma per 100,000 teljes munkaidőben foglalkoztatott fő: 800 2009-ben átlagosan ebben a munkakörben: 6,700 fő dolgozott Átlagfizetés: $22,160  2, Tűzoltó Halálesetek száma per…..
Poster Vickerse kiábrándult a felsőoktatási szektorból és a munkájával járó nagy nyomást sem bírja – itt az ideje, hogy váltson és keressen egy kevésbé stresszes munkakört? Vickerse azon töpreng, hogy ragaszkodjon-e a felsőoktatási szektor által nyújtott karrierjéhez.…..