Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jhaasz

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két helyen változik a lengyel kezdő tizenegy a görögök elleni meccshez képest. A csapat várhatóan defenzívebb játékot játszik majd, mint a görögök ellen; a felállás: Tyton – Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch – Polanski, Dudka, Murawski – Blaszczykowski, Obraniak –…..
jhaasz 2012.06.12 14:46:32
@matyaskir: köszönjük, javítottuk
A lengyel nők kifogyhatatlanok a meglepetésekből. Kezdődött az Eb lenge öltözetű háziasszonyával, a bájos, bár sokak szerint erősen túlfotosopolt Monikával, aztán jöttek a vodkás fehérbornál is agyzsibbasztóbb éneklő menyecskék. És most itt van Karolina, teljes nevén…..
jhaasz 2012.06.07 15:00:10
@O'Murchadha: hű, tényleg, most nézem, hogy szlovák, örmény, macedón és andorrai ellenfél testén kellett áthámozni magatokat. Kemény volt?
Nagy meglepetéseket nem okozott Francziszek Smuda, amikor a hétvégén, a szlovákok elleni meccs után megnevezte azt a huszonhárom játékost, akikkel Európa-bajnokságot akar nyerni. Vagy legalább továbbjutni a csoportkörből. Vagy legalább megszerezni a lengyel foci Eb-történelmének…..
jhaasz 2012.05.29 22:53:23
@trist: igyekszünk mindenhol a lengyel karakterekkel írni, de tényleg nem mindig sikerül, hol bénaság/figyelmetlenség miatt, hol azért, mert ahonnan idézünk, ott sincs úgy írva. megpróbálunk következetesek lenni valahogy. a rigmust kösz, átírom
polskifoci Egy perc lengyel edzés 2012.05.18 11:57:00
Megkezdődött a lienzi edzőtábor, az első napról többek között Tomasz Frankowski, az egykor az angol élvonalban is megfordult, 22 válogatott meccsen tíz gólt szerző csatár, a válogatott jelenlegi edzője beszél. Az edzésen főleg a játékosok állóképességét és sebességét…..
Ötven nap múlva kezdődik az első kelet-európai közös rendezésű, lengyel-ukrán Európa-bajnokság. Az Euro2012 nyitómeccset Varsóban játsszák, a házigazda lengyelek a csoport leginkább verhetőnek tűnő csapata, Görögország ellen kezdenek. Az esélylatolgatásra persze még bőven…..
jhaasz 2012.04.19 16:02:09
@Ovecskin: jogos, elnézést. Ha jól értjük, akkor a Gerkan, Marg and Partners, de lehet, hogy nem értjük jól.
jhaasz 2012.04.19 16:06:21
@kaamir: Nem, fejleszteni tervezik a környezetét is újabb sport- és turisztikai létesítményekkel (húszezres sportcsarnok, uszoda, aquapark, stb). És magában a stadionban lesz Madonna- és Coldplay-koncert (www.stadionnarodowy.org.pl/additional-pages/events) a közeljövőben, illetve úgy tudom, itt játsszák ezentúl a válogatott meccseket, kupadöntőket. Az, hogy csapat ideköltözne, nem rémlik.
A lengyel futballvezetők megunván a híres osztrák konyha kínálatát elugrottak az egyik rönöki csárdába, ahol gulyás és hortobágyi palacsinta mellé cigányzenét is rendeltek. A Székely Tanyán falatozott a 74-es világbajnokság gólkirálya, Lato és a vb-bronzérmes lengyel…..