Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H A

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Sziasztok! Íme az első bejegyzés, ami a Sziget és annak minden következménye miatt most csak ilyen rövidke. Hamarosan indul a blog, mely blog hamarosan indul...
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
A hírek szerint jövő héten szerdán élesítik a MySpace új dizájnját. Épp ideje volt, hiszen a MySpace-oldalak körülbelül annyira voltak letisztultak, átláthatók, szépek, mint anno a Geocities-oldalak: semennyire. Zavaros, agyonpimpelt profiloldalakból állt eddig a közösségi…..
Mindenekelőtt örömteli hír, hogy immár a Firefox 3-at is támogatja a Google Gears. Egyelőre nem túl sok magyar jelentkezett a Firefox Guiness-rekordkísérletére. Pedig elvileg idehaza három böngészőből 1 Firefox. Úgyhogy legalábbis tízezreknek kellene sorban állniuk, az új…..
Bizonyára mindannyian találkozatok már korunk Graphisoftja, a Nav N Go plakáthirdetéseivel. Nos, az egyik magyar online marketingcégtől kaptam egy közleményt, melyben az áll, hogy a Windows Live Messengerre szerveztek reklámkampányt a Nav N Go-nak. Az együttműködés keretében a…..
A Webma konferencia szünetében kértem meg Dave White-ot, a Weboptimiser vezetőjét, hogy adjon egy-két tippet bloggereknek. Keresőoptimalizálás egyszeregy...   A kérdés persze adódik: ha odafigyelünk arra, hogy ne legyenek no-follow linkjeink, és kevés, de minőségi oldalról…..
Fény. Képező. Gép. Fényképezőgép. Akkor minek megyünk vele a sötétbe? Koncertfotózni! A koncertfotózás az egyik legérdekesebb, és ugyanakkor legnehezebb téma amit az ember kitalálhat magának. Folymatosan változó fények, gyorsan mozgó emberek, lehetetlen színű fények a…..
Ez a poszt leginkább egy felhívás egy beszélgetésre a kommentekben, amennyiben titeket is érdekel a téma:Sok webes projektben vettem részt, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy a hazai felhasználókat rettentő nehéz rávenni arra, hogy részt vegyenek az oldal tartalmának…..
Az idén is lesz Web 2.0 Symposium, ezúttal egy napos programmal készülnek a rendezők. Az idén Millenáris Teátrumban lesz a konferencia március 4-én, 35 előadót és vitaszereplőt várnak, 15 előadással és kerekasztal beszélgetéssel. Az előadók között lesz Balázs Csaba, az…..
A hányás, amely beborította a világsajtót. Így fog bevonulni a sajtótörténelembe Eva Nazemson rókázása. A műsorvezető hölgy egy telefonálgatós műsorban dobta ki oldalra a taccsot, persze élő adásban, hogy máshogy. Az eseményt megírta a svéd Metro újság, és több svéd…..