Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ma Shin Chen 今天没有

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rezsicsökkentés megvédése érdekében nemzetközi támogatókat is próbál szerezni a Fidesz. Elsőként Phenjan jelezte, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez. "Így már Magyarország lakosságának több mint kétszerese, 23 millió ember állt az ügy mellé, reméljük ebből…..
Ma Shin Chen 今天没有 2013.04.23 14:50:20
A kormány eltörölné a nyári időszámítást, mert ezzel is csak az energiacégek járnak jól - jelentette be Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa. „Egy cikkben olvastam, hogy a nyári időszámítás 4 százalékos megtakarítást jelent a közüzemi…..
Ma Shin Chen 今天没有 2013.04.05 10:16:15
@Kínai cuccok tesztje: Huszonöt ólász kínai állami óla, néd dalab eccá! Ajándék alaptölvén bőlkötészbe!
„Azonnal le kell cserélni az elhasználódott alkatrészeket, mert baleset felé sodródunk” - figyelmeztetett a Budapesti Kerékpáros Szövetség. „Mindenkinek felhívjuk a figyelmét a kormányváltás előnyeire: sokkal jobban kezelhető gépezetet kapunk, ha meghozzuk ezt a döntést”…..
Megszavazta a parlament a fideszes Papcsák Ferenc és egy egyelőre ismeretlen képviselő módosító javaslatait. Több részlet azonban csak ezután került nyilvánosságra. Az új szabályozás szerint azok is ajánlhatnának, akik nem regisztrálták magukat a választásra. Sőt azok…..
A világ legdrágább cége a legújabb iPhone miatt fordult bírósághoz: a cég szerint az új telefon egésze feltűnően hasonlít az iPhone 4S-re. „Felháborítónak tartom a kollégáink magatartását, ugyanakkor meg is értem, hiszen mégiscsak a világ legszebb telefonját lopták le”…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.09.26 09:28:37
Négy zacskó gumicukrot, szélgépet és behűtött ásányvizet is kérne a Nemzetközi Valutaalap, a Kormány minden kérést elutasít. Megengedhetetlennek és abszurdnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök a nemrég a Buci Maci magazin legfrissebb számában megjelent, legújabb…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.09.10 09:34:59
@tobias2: 街头招牌 - kici, ócó, áfászámla, ajándék közgép!
Siri Ellen Sletner, Norvégia nagykövete gratulált Schmitt Pálnak a 2012-es Abel-díj elnyeréséért. „Igen sokoldalú tudósról van szó, akinek munkásságát ezer év múlva is ismerik majd” - jellemezte magát a köztársasági elnök, majd megköszönte az inspirációt és a…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.03.22 07:24:48
Most, hogy az új benzin ára elérte a 450 Ft-ot, eljött a second hand benzinkutak ideje. Ha drágállja a benzin 450 forintos literenkénti árát, számos úton csökkentheti kiadásait. Eddig bevett módszer volt az autósok számára az autópályán belső sávban diktált 70-es tempó - ha…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.03.22 07:20:53
Jó hír a magyar nemzeti légitársaságért aggódó polgároknak: mégis folytatja munkáját a MALÉV, méghozzá egy kínai-izraeli karitatív üzleti csoport, a Lao-Kohn Group segítségének köszönhetően.„Cépp occág, cokk víz, cokk levegő, olcó légitárcacág nagy…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.02.28 16:52:59
Orangeways néven indulhat újra a nemzeti légitársaság, amely olcsó szolgáltatásokkal és nem-ortodox módszerekkel szerezné vissza a számos versenytárs által támadott piacot. A név ellen egyelőre még tiltakozik az azonos nevet viselő busztársaság, de őket csütörtökön…..
Ha kell, soha nem látott demonstrációk lesznek - állítja a párt régi-új vezetése, akik állítólag már a helyszíneket is lefoglalták. Jávor Benedek, a párt új frakcióvezetője kijelentette: a jövő héttől akár keményen szövegezett pólóban is sétálhatnak a Váci utcán az…..
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.01.20 07:51:15
@Szabványok: Zebalaptölvén öcá, ajándék doktoli cím!
A támogatás hiányában torrenten rendezik meg az idei filmszemlét, közölte Tarr Béla, a szemle letöltés felelőse. A zsűri tagjai is így juthatnak majd hozzá a szemlére nevezett, illetve a véletlenül az abba a mappába feltöltött filmekhez. Külön nehézséget jelent, hogy már…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.01.18 09:50:40
Deutsch Tamás Twitteren követett el helyesírási hibákat, hogy kifejezze szolidaritását Schmitt Pállal, mivel maga sem könnyen államvizsgázott le.Orbán Viktor pedig kijelentette, hogy Simor András is jogosítvány nélkül vezeti a jegybankot, mégsincs belőle botrány.A Nők Lapja…..
Ma Shin Chen 今天没有 2012.01.13 08:32:50
A pénzügyi segítségnyújtásért cserébe a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését, valamint azonos neműek házasságának engedélyezését kéri Brüsszel  – írja a Magyar Nemzet. Mi azonban megszereztük az összes feltételt! Az EU által elvárt események…..
Megtörtént, amit már sokan vártak: Orbán Viktor ma azonnali hatállyal leváltotta Matolcsy Györgyöt a Nemzetgazdasági Minisztérium élőről.A miniszterelnök biztosra ment, hiszen egy igazán elismert szakembert sikerült találnia a tárca élére. A köztiszteletben álló televíziós…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.11.30 08:21:17
@Ma Shin Chen 今天没有: Olbán eze év, nem szolít, ajándék Matolci!
Használhatatlan állampapírokkal és eladhatatlan kincstárjegyekkel játszák, főleg bóvlinak minősített országokban. A bóvlingot egy 93 ezer négyzetkilométeres, többé-kevésbé sík pályán játszák. A támadó játékos először fülkeforradalmat (ejtsd: szabadságharc) hirdet,…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.11.26 10:00:50
@Chupacabra (Mexicanosz Kechkesz Vérszívusz): Szelmeci Gabi nem szá, ajándék barbi, de áfászámla ész nugdíjszámla ninc!
2012 elejétől a világ egyházainak nagy része Istent átnevezi IMF-re.   „Megváltoztak az erőviszonyok, el kell fogadnunk az őrségváltást” – mondta Eremlészy Fidél, a katolikus egyház ökomenikus törekvésekért felelős hazai szóvivője. A Biblia, a templomi…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.11.23 17:30:39
Tüntetést szervezett holnap délután 5 órára a Pilvax kávéházhoz a szervezet. "Elég volt abból, hogy minden tehetséges magyar külföldre menekül" - szól sajtóközleményük. Alexandra Diamond a minap jelentette be, hogy Norvégiába távozik, ugyanis elege van a magyar…..
Számos lakossági panasz után döntött úgy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH), hogy 2012 januárjától a Magyarországon futó X6-os BMW-kre is kell irányjelzőt szerelni.   „Faszkivan a sok hivatalnokkal! Egy részeg vak is látja merre megyek nem!? A jetskimen sincs…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.10.24 16:13:26
Egyre több ételre veti ki a kormány a chipsadót, így elképzelhető, hogy 2012. január 1-jétől már csak a paleolit szakácskönyvben szereplő fogások mentesülhetnek a közteher alól. Egyelőre versenyben van még Stahl Judit Gyorsan valami adómenteset szakácskönyve, valamint a Lajos…..
Még csak most nyitott, de már halálra van ítélve a magyar iTunes oldal. Kicsivel több öklözős állatpornó megmenthette volna. Nem látogatják a magyarok az iTunest, mert nincsen rajta ingyen pornó – derül ki az első napok tapasztalataiból. „Eleve elvetélt ötlet a…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.09.30 10:51:59
@ProvocatePeti: az ed cuki kiszmacka ami hiánzott eddig
Ez a taurinmegvonás világnapja. - A Creptomán vallásban ez a nap a royal flöss ünnepe.- 30 éve nyitotta meg kapuit az első kínai Pisnelyand.A nap bölcsessége: "I volo ut urinam pedum" -Titus Livius történetíró a pun háborúkról ..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.09.28 07:58:13
@tobias2: Vak mandalin kezébe vesz leszelő. Ujjával végigszimít ész kéldez: Ki ílta ezt a zagyvaszág?
Főleg Svájcban és Németországban egyre több szegényebb fiatal űzi ezt az új extrém sportot. A pszichológusok szerint csak átmeneti a hóbort. A kevésbé tehetős szülők gyerekei magyar forint alapú, több hónap lejáratú hitelből szórakoztató elektronikai cikkeket, autókat és…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.09.26 10:03:26
- Ez a globális foncsorkarakánizmus világnapja. - 1123-ban ezen a napon találták fel újra belga szerzetesek a botot. - Pontosan 3 éve nem tudjuk, ki volt Gyurcsány Ferenc kedvenc alkoholista bajai fogorvosa.A nap tanácsa: "Úgy vigyázz rá, mint a faszodra a Mekong vizében…..
Ma Shin Chen 今天没有 2011.09.23 10:41:55
@Aszongyaja Zanyósom: biztos Bécsben lámáztak tegnap a fiúk