Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoldenApple

694 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alma meg a fája No kérem. 2011.09.26 15:50:48
 Csipeszkének csak ezen a hétvégén 4 pár cipőt vettünk (leárazás varázsa), de ahogy elnéztem, komoly véleménye van arról, hogy melyiket hajlandó felvenni és melyik az, ahol hosszas full kontakt birkózásra (értsd: ahol nemcsak mímelik, hanem valóban odabacnak) számíthatok.…..
 Még fel kell dolgoznom az élményt...
 Néha utálom ezt az egészet. Komolyan. Rossz anyák, alapítsunk klubot. Utálom, hogy nem tudom magamra csukni a vécé ajtaját, mert fél szemmel a gyereket kell néznem.  Hogy 5 percig nincs csönd körülöttem ÚGY, hogy emberi szót 10 órán át nem hallok (A…..
Alma meg a fája az 5 első szó 2011.08.11 08:45:03
- Düzü (Drazsé)- tüszü (tessék)- Apa (értelemszerűen Apa)- kaka (no comment)- Ana (Anya) Ez a sorrend. Kérlek, ne hívd fel a figyelmemet a kaka és az Anya sorrendjére feltűnt magamtól is. Köszi...
Alma meg a fája Pisi-kaki 2011.08.04 09:43:00
 jaj, én nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz. Elméletei annak vannak (és az a leghangosabb), akinek az ééééletben nem volt gyereke, de talán még közelről sem látott soha olyan állatot.Most a legújabb fejlesztésem, hogy kicsi bugyikat (alsónadrágokat, na) adok rá,…..
 Én inkább a Martha Stewart Livinget nézem, vagy a Barkács csajt, vagy a Mezzot, de nem, nem jutok el odáig, mert Barnabás szappanoperákat néz.Simán visszakapcsolja a tévét, eltol a képernyő elől, ha kitakarom, hogy Juan Antonio Fernando de la Cruz mi a retkes lószart csinál,…..
Minden, ami... Íme, 2011.07.05 19:55:42
 mostantól Veletek ugyanitt: www.goldenapplestudio.hu..
Minden, ami... 30 szösszenet 2011.06.26 07:38:00
 Szeretem a rózsaszínt, mindig szerettem a rózsaszínt és most vért izzadok, hogy ne legyen minden rózsaszín... a honlap, a névjegykártya,  a pénztárcám, a tollam, a bugyim, a felsőm, a gyerek babakocsija, a szoba, a...mindig sokat rajzoltam, talán ezért lettem sminkes.…..
 FB. Már 158. alkalommal mondtam le a sminktanfolyamot: hol takonykór, hol babysitter hiány, hogy egyéb dolgok miatt. - Jó a jövő szerda, semmi sem állhat az útba. Nobody puts baby in the corner.- Ok, akkor jövő szerda:)- Hm.- És utólag is boldog névnapot Barnabásnak.- Majd…..
 Már én is alig várom, hogy kész legyen...
 egy fagyis szakácskönyvet. Ez a 43. szakácskönyvem, és ó, mennyi de mennyi van még, ami rám vár!   ..
 Csak festeni fogják - kiderült, hogy főfalat szerettem volna lazán kicsapatni, azt meg ugye nem lehet. Tegnap fotózás (baba - mama, nem volt egyszerű!) ma pedig jön az unokatesóm és megyünk bevásárolni: ikeából kéne vennem dolgokat, de az lehet, hogy ma kimarad. Szusi-buli…..
Minden, ami... Erről-arról 2011.05.23 21:20:00
Medve elutazott, dolgozik, én pedig egyedül vagyok itthon a gyerekkel meg a kutyával. Ha egy kicsivel értelmesebben fogalmaztam volna, akkor mindjárt úgy is írhattam volna, hogy hármasban vagyunk itthon, a szék negyedik lába most épp dolgozik, és nem, ebben az esetben nem jobb a…..
Alma meg a fája Akció 2011.05.18 11:12:00
 Csapatokban, szervezetten indultunk. A "hajrá" vezényszó után 13 fős elit alakulat fésülte át a terep minden zegét-zugát. Csendben, hang nélkül haladtunk,  minden energiánkat a keresésre összpontosítottuk. Koncentrált figyelem, néha egy-egy bánatos…..
Minden, ami... 2011.05.13 08:02:00
  Csajok, vegyetek kozmetikumokat a háundemben. Isteniek a szájfények például, én eddig egyszer nyúltam csak mellé, akkor is a színe miatt, az meg ugye nem az ő hibájuk. Jó a kókuszos-zöld citromos testradír is! ..
GoldenApple 2011.05.16 14:24:17
Kényszerszünet, mert várakozom, de legalább hírt adok magamról: nos, sűrű hét lesz ez is. A múlt hét is az volt, ez sem lesz egyszerű menet, de nem baj, egyszerre mindig csak egy napot kell túlélni, és nem szabad belegondolni, hogy mi vár még rám az elkövetkező napokban.Jelentem,…..
Alma meg a fája Cukimukiságok 2011.05.11 11:53:00
együtt mostunk fogat. Az tetszett neki a legjobban, mikor kiköptük a fogkrémet.most, hogy betegek voltunk az apjával és folyamatosan fújtuk az orrunkat, ő is megtanult orrot fújni: az arca elé tesz egy zsebkendőt és azt mondja, hogy brrrrrrrrrr.gondterhelten járkál a lakásban és…..
 a szobájába besütött a Nap, ő meg napozott. Házi kalácsot uzsonnázott sárgabarack lekvárral: én tettem el és nyírfacukorral készült, ő meg szerette és nem érdekelte, hogy nyírfacukorral készült. Nem tudja, mi az a nyírfacukor. Viszont tudja, mi a nyomtató, hol kell…..
 A képet Székely Judit készítette a Sanoma Média Akadémia végzőseiről/végzőseinek. Mi jut eszembe a képről?Az az idei első, igazán napsütötte délután, amikor csak ténferegtünk a Dunánál és kerestük a megfelelő helyszínt.Amikor a lábujjunkkal a vízbe…..
 hogy anyák napjára egy ilyet kaptam. Szettben persze, van hozzá egy kis szemkörnyékápoló és egy lemosó, meg egy kis zöld neszi.Maga a spirál nem rossz, különösen a második réteg festéknél jó, hogy jól hajlik a spirálkefe, így az első rétegnél esetlegesen…..
Na jó, nem ezt, egy sokkal de sokkal nagyobbat, de Nektek most csak ennyit mutatok:Én már most nagyon szeretem, érdekes, izgalmas lesz, és bizony készüljetek, mert a blog is költözik hamarosan. ..
Minden, ami... Ilyen az, amikor 2011.05.03 13:06:00
  amikor az ember olyat sminkel, akit igazán kedvel. Pannikám, nem találok szavakat. El sem hiszem, ez már az esküvő-beharangozó videód!!!Külön egy nagy szájtátás magának a klipnek és a képeknek is, a zene meg: hangot rááááá!..
GoldenApple 2011.05.03 18:17:33
 dobol, csapkod, zörög - mikor mit kíván a helyzet. Belebújik a cipőnkbe, mindennel ügyesen megfésülködik (fésűvel, meggyszósszal, fogkefével, kutyacsonttal, épp mi akad a kezébe). Felül a laptop elé és tapsol ha zenét hall. Felmászik az ágyra ha álmos és ha a…..
ma és holnap fotózáson vagyok. Valahogy össze kell kaparnom magam és el kell mennem ezekre, nincs mese.A jó hír az, hogy szuperjó fotóssal fogok dolgozni, nagyon örülök neki, roppant lelkes vagyok.A mai fotózás után bemegyek dolgozni, sminkelek, arckezelek, testkezelek és…..
Három hónap Utolsó 2011.04.28 08:19:01
 Az, hogy mi költözünk, nos, az már majdnem 100%. Költözik a blog is, mostantól itt tudjátok követni, hogy milyen, amikor családi házat újítunk fel. Nem ígérek semmit: még én sem tudom, milyen is az:)haromhonap.blogspot.com/..