Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muszmusz

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön, egy dél-kaliforniai kórházban elhunyt Jeff Hanneman, a Slayer egyik alapító-gitárosa és dalszerzője. A 49 éves zenész májelégtelenségben halt meg. Hanneman 2011 óta kénytelen volt szüneteltetni a turnézást, ugyanis egy pókcsípés miatt húsevő baktérium…..
muszmusz 2013.05.03 13:42:41
EU irányelv a kozmetikai termékeken végzett állatkísérletek betiltásárólA The Body Shop és a Cruelty Free International kampányúttörői 20 évi mozgalom után ünnepelnekTöbb mint 20 éves kampányharc után a The Body Shop kozmetikai világmárka és a Cruelty Free International non…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Karen McCluskey sok minden volt már ebben a sorozatban, gyilkossági nyomozó, babysitter, vén boszorkány, pletykafészek öregasszony. Bármit is játszott, mindig az egyik kedvenc karakterem volt. Sajnos így a sorozat vége felé ő már egy halálosan beteg nő, aki búcsúzik az…..
8 évad, 177 epizód és egyetlen 1 beteg, akinek valóban lupusa volt. A „tovább” mögött hogyvoltozzuk a House utolsó epizódját. House teljesen ki van ütve, lassan tér magához a padlón. Hol vagyunk, a börtönben? Nem, ez nem a börtön. Egy elhagyott gyártelep, raktár vagy…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Ikrei születtek a True Blood-szár Anna Paquinnak és férjének, az Inni és élni hagyniban szintén szereplő Stephen Moyer színésznek, írja az MTI. A sztárpár szóvivője kedden közleményben számolt be róla, hogy a gyerekek pár héttel ezelőtt jöttek világra. Az édesanya és…..
Amikor az ember elmegy egy castingra, azaz szereplőválogatásra, azt várja, amit általában ilyenkor szokott kapni, kis fejetlenséget, rengeteg jelentkezőt, skálázó és egymást méregető énekeseket és így tovább. A Voice azonban más típusú műsor, mint a többi hozzá hasonló,…..
Tisztelt Mt! Jelenleg még egy kereskedelmi cég alkalmazottja vagyok, a céget gazdasági helyzet fizetésképtelené tette, így nekem sem tud fizetést biztosítani, de még a szabijaimat sem tudom, csak fizetetlenbe kivenni. Jelenleg a cég még a bankkölcsönökre kapott felszámolási…..
muszmusz 2012.07.09 10:42:44
Én úgy tudom, hogy az állami bérgarancia alap egy bizonyos összeghatárig kifizeti az elmardt fizetéseket, ha a céget felszámolják.

www.afsz.hu/engine.aspx?page=ma_tamogatas&switch-content=ma_tamogatas_bergarancia&switch-zone=Zone1&switch-render-mode=full

Szerintem érdeklődj a munkaügyi központban, hogy milyen lehetőségeid vannak és amíg nem tudsz biztosat ne menj át az új cégbe, csak akkor, ha jogfolytonosan átvesznek, különben semmi remény hogy legalább egy részét megkapd a 23év után járó végkielégítésednek!
Egyébként lehet találni olyan ügyvédet aki ilyen esetben nem kér előre pénzt, hanem a megnyert összeg bizonyos %áért képvisel, így legalább ő is motiválva van.
Drukkolok neked, hogy sikerüljön valamennyi pénzt kiszedni a munkáltatódból!
A Bors úgy tudja, hogy az ősszel induló Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató egyik zsűritagjának Ákost szeretné megszerezni a TV2. Az énekes egy közeli munkatársa megerősítette, hogy már folynak a tárgyalások, s ezt asszisztense sem cáfolta, de Fiák Krisztina nem…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
A UPC úgy döntött, hogy kicsit érthetőbbé teszi a digitális televíziózás, azon belül is a DVR előnyeit azok számára, akiknek halvány lila fogalmuk sincs az egészről. Úgyhogy honlapot indított, amelyen minden kiderül a visszatekerésről, amit eddig soha nem mertél megkérdezni.…..
Van az úgy, hogy az ember megnéz egy pilotot, esetünkben egy félkész, újraforgatás előtti verziót, rosszul lesz tőle, és rá sem hajlandó nézni a sorozatra utána, csak hüledezik, hogy mi az istenért nézi négymillió amerikai a fizetős HBO-n, meg töltik ezerrel milliók Jack…..
Hooligan mit sem sejtve készült online pizzarendelésre, amikor megtudta, hogy lakóhelyén, a festői Dunaújvárosban fantasztikus nevű új utca nyílt. Kérjük szépen Hooligant, vagy bárki más olvasónkat Dunaújvárosból, hogy csináljanak nekünk pár fotót az utcáról. A pizza.hu…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.06 09:41:00
Hosszú hétvégéje volt az USA-nak, alig van hír, de összeszedtük, ami esetleg érdekes lehet.A TvSquad legújabb listája: a tévétörténelem hét legfaszább kézifegyvere.Július 7-én az amerikai tévék nagy többsége élőben közvetíti majd Michael Jackson temetését. Nekünk is…..
Az emberiség, a macskaság és a kutyaság ellen tömbösítve követett el bűnt a CostumeCraze, akik állatoknak való Darth Vader jelmezeket árulnak. Van Leia hercegnő is. Szerencsétlen állatokat legalább nem mindegyik jelmezbe kell hurkaként tölteni, mint a Katicabogárba, de így is…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
muszmusz 2009.04.30 12:12:12
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
comment:com Álmodozások kora 2009.03.25 15:00:00
Nagyon bátor lépés a Marquard Mediatól, hogy a gazdasági világválság kellős közepén (elején/végén?) új magazint jelentet meg. Amikor a lapok eladási példányszáma világszerte csökken, egy új stílusmagazinnal előrukkolni elég kockázatos vállalkozásnak tűnik. Annak…..
Bryan Fuller mindössze 39 éves, de máris a tévé világának egyik legkeresettebb írója. Az egyetemen ismerkedett meg a szakmával, majd a Star Trek-franchise Deep Space 9 és Voyager című sorozatainál lett belőle forgatókönyvíró. A Halottnak a csók című sorozatának második…..
Az utóbbi időben csak rossz híreket hallottunk a világ legbájosabb halottas sorozatáról, a Halottnak a csókról. Kezdődött ott, hogy miután a kritika és a nézők által is imádott első évad sikerét nem tudta hozni a második szezon, az ABC különösebb lelkizés nélkül…..
Teljesen elérzékenyültünk az InterCom jövő év eleji megjelenéseit látva. Elsősorban nem a januári felhozataltól, bár nyilván van, aki örül a 14-ére várható X-akták: Hinni akarok blue-ray verziójának, hanem például a Duchovny-életmű februárban megjelenő darabjától,…..
Az MTV tök jó fej, több menetben is fejet hajt Bálint Ágnes előtt. Ami persze, nekünk nézőknek is jó. Bálint Ágnes október 24-én hunyt el, a közszolgálati csatorna pedig amilyen gyorsan lehetett, november 1-én műsorára tűzött egy nem túl hosszú, de nem is rövid emlékfilmet.…..
Nem bírtuk ki, hogy ne nyúljuk le az E!Online szenzációhajhász címét, kurvák vagyunk, na. A címben emlegetett vérfürdő pedig az ABC tegnapi napjára vonatkozik, amikor is a csatorna illetékesei úgy döntöttek, hogy nem kérik be három tavalyi újoncsorozat több epizódját, azaz…..