Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öltönyös (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátságos kiszolgálással találkozott Dani a Westendben. 400 forint felárat fizetett egy thai csirkéért, csak mert elvitelre kérte. Nem fordítva kellett volna? Egészen friss élményt osztok meg Veletek, kb 15 perce történ, hogy a Westendben az egyik Thai gyorsbüfében vásároltam…..
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..
Zsi nem szereti a Creamilk tejet. Mondhatni gyűlöli. Mi még nem találkoztunk ilyennel, mármint nem anyai gyűlölettel, hanem tejjel, így fingunk sincs, hogy tényleg ilyen rossz, vagy a zsi szomszédjában lévő boltban rohasztják meg. Írja meg, akinek van Creamilk-élménye. Alant a…..
Öltönyös (törölt) 2007.11.05 10:19:18
Nemrég Dugódíj a Sugár parkolójában címmel írtunk arról, hogyan szívatják a moziba érkezőket a mélygarázsban. Megírtuk, azonnal le is égett a Flórián üzletközpont. Kíváncsian várjuk, ez után a poszt után elsöpri-e egy lávafolyam valamelyik plázát. Ezúttal Tamás…..
Újabb termékkapcsolási trükkre lett figyelmes Lillalány mindannyiunk kedvenc termékkapcsoló vállalatánál, a T-birodalomban. Utolsó számlája mellé ugyanis az Union Biztosító kötelezős reklámpakkja is becsusszant. Kitalálták ugyanis, hogy a T-ügyfél kedvezményt kap, ha náluk…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
Öltönyös (törölt) 2007.10.16 16:18:43
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Tékozló Homár Helyi képviselet 2007.10.16 09:47:00
Egyszer már posztoltunk egy gyanúsan kicsi bankfiókot, amiről kiderült, hogy csak mobilbankáriroda, most pedig Pietroo talált egy hasonlóan bizalomgerjesztő K&H Biztosító képviseletet Nagymaroson: 7végén Nagymaroson jártunk és ott találkoztunk ezzel a bizalomkeltő,…..
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..
A hülye cégnevek tragikusan elfelejtett versenye próbál visszaszivárogni a képernyőre. Tamás Erdélyben találkozott ezzel a született bajnokkal:Ezt a fotót erdélyben Madarasi Hargitán sikerült készítenem. Az üzletbe sajnos nem volt szerencsém bemenni, de azért kíváncsi lettem…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Öltönyös (törölt) 2007.10.10 09:27:26
Gyerekek gyerekek.

Nekem is volt egy hasonló történetem a 79es trolin, akkor már tudtam, hogy igazolványt ki nem adunk a kezünkből, de ő rutinosan kikapta, mert én csak 2 ujjal fogtam. Kicsit dulakodtunk az igazolványomért, végül csak meghajlott.
Meglepően bátor voltam a 62 kilómmal a tohonya ORK ellen. Legalább 120 kiló.

Tehát tanulságok:

Ellenőrt el nem engedni, és ha nem csenget le ott helyben fájdalomdíjjul egy új diák költségét meg egy sört, akkor követni, megrugdalni. Amig mozog. Ha meg rugdalod, akkor mozog.

Diákot kiadni a kezedből SOHA. Mutiból készült, marokban fogod. NEM adod oda. ha hepciáskodik, kioktatod, illedelmesen. Nem tehet semmit. Az utasok veled vannak.

Azoknak akik azt írják, rá kellett volna írni a számot. Igazuk van. Üssön meg mind, aki még sosem felejtett el semmi ilyesmi apró baromságszabályt. Hogy azt állítod összcsaládi összvonalas bérlet? Hát kérlek, milyen család az, aki egy bérlettel el van? Amig Sanyika az oskolában, addig többiek otthon? Nannee... az ilyen jellegű csalás nagyon ritka, mert általában MINDENKI egyszerre dolgozik/van suliban. Persze igazuk van a kioktatóknak, csak az ilyenekből nagy eséllyel válik ellenőr. vagy adóellenőr. Alacsonyabb IQsoknak Security.

Hogy a lógósok miatt veszteséges a sok tömegközlekedés? Előszöris az összes lógós ha fizetne, az max 5% a bevételből, merthogy ezek a cégek is irdatlan állami szubvenciókkal üzemelnek. A jegypénz mondhatni jelképes. lehetne inkább racionalizálni azon, hogy motivált legyen as sofőr a benyaspórolással (nem légkondin!) vagy ne kapjon aba botond 20 millás bónuszt évvégéken, kevesebb bürokrata, 80 liter gázolajat fogyasztó buszok kuka, 40 litert fogyasztók csatarendbe állít. szebb is jobb is és még meg is térül kb 10 éven belül.
De visza a sok "köcsög" lógósra. Tényleg nem szép amit tesznek, de ilyen az emberi természet. Meg a játékelmélet. Mindenki maximalizálja a saját hasznát. Namost ha a játékos fizet, ha nem, a metró akkoris elindul. (rövidtávon, mert ha túl sok az egyezmény megszegője, akkor nem lesz pénz a metróra) tehát mi neki a jobb? természetesen ha nem fizet. Alapvető közgadaságtan. Tehát a kedves játékost kultúráltan rá kell venni, hogy fizessen. például kapus rendszer. 1. nem kell fizetni az ORKokat, 2, nem inzultálják a kedves utasokat, 3. a kaput már csak az igazán hardcore játékosok játsszák ki.(kevesebb, mint fél%) Tapasztalat Londonból. G*ci nehéz kijátszani. Inkább megveszed a hetijegyet 25 fontért. Pedig igazán próbáltam, de komoly informatikai mágneskártyanyomtató nélkül nehéz csalni. átugrani, átslisszolni valaki után... És ha jól van megcsinálva a kapu, nem lassít, sőt, gyorsabb mint amikor az ellenőr úgy nézegeti, mintha bűnöző lennél.

Uff. na most megmondtam jól.

oltonyosrabszolga.freeblog.hu

A Homárral évekkel ezelőtt hasonló esett meg a K and H Banknál: az embernek lejár a régi kártyája, jön az új, vagyis nem jön, aztán mégis, de az átkozott PIN mindent megkever. A lényeg, hogy sokat kell rohangálni, és hetekig nem lehet automatából pénzt felvenni. Andi kalandjai…..
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
Van ugye a szomorú tény, hogy az a balfácán, aki Magyarországra született a XX. század hetvenes évei óta, az az életben többet nem fog minőségi focit látni élőben. Hasonló helyspecifikus átok, hogy aki itt él, annak soha nem fogják rendesen kivinni a csomagját. Még az jár…..
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
Az eddigi leghülyébb ÁSZF-fel örvendeztette meg a Homárt joci, amikor elküldte a "mobil tartalomszolgálgató" Celldorado linkjét. A korábbi ászf-bajnokkal szemben itt arra próbálják kötelezni az egy ingyenes háttérkép után velük "szerződőtt" fogyasztót, hogy…..
Ezt a lekenyerezően őszinte blokkot küldte nekünk vakond, mi nem vagyunk ennyire szélsőségesek, a meggyes Cerbonát például direkte szeretjük, bár lehet, hogy csak a módosult szájszervünk miatt...