Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attys-Agb

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 január 7-én, a G1 Kart Centerben újabb állomáshoz érkezik az Országos Amatőr Gokart Bajnokság, a Hobby Cart Kupa és az Endurance sorozat. Ezúttal nem egy versenyhétvégéről van szó, hanem egész másról. Egy remek, eseménydús szezont követően a bajnokság szervezői a…..
Hogyan értékeled az idei éved eddigi részét? Ilyen indulást vártál az elsõ teljes szezonod évében? Bence: Bíztam benne az év elején, hogy a legjobbak között leszek majd, ami végül össze is jött. Csak reménykedtem benne, hogy ilyen jó és szép eredményeim lesznek az első…..
A Hobby Cart Kupához hasonlóan az Országos Amatőr Gokart Bajnokság tabellájának jelenlegi állása alapján is készültem egy összegző, esélylatolgató cikkel. Az OAGB-ben mind a négy kategóriában teljesen nyitott a harc a végső trófeáért. Ezeket szeretném számokban…..
Matematikailag még szinte minden versenyzőnek van esélye a végső győzelemre. Szeretném mégis úgy értékelni a bajnokságot, hogy azokra a versenyzőkre fókuszálok, akiknek reális esélyük van megszerezni az év végi bajnoki trófeát. Természetesen próbálok szót ejteni azokról…..
A Hobby Cart Kupa idei bajnoksága elhagyta a fél távot. A hetedik futamot a Battaringen rendezték, a versenyzők most fordított irányban körözhettek a pályán. A felkészülést nehezítette, hogy a pálya reggel még nagyon csúszott, majd az edzések kétharmadánál leszakadt az ég.…..
Négy hetes szünet után újra összecsaptak az Országos Amatőr Gokart Bajnokság versenyzői. Az idei negyedik futamnak is otthont adó Battaring fogadta őket, de a pilóták ezúttal fordított menetirányban körözhettek az aszfalton. I-es kategória Időmérő: Szabó Károly nyerte a…..