Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shakeit

150 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Itt az idei első posztom, remélem nem kellett sokat várnotok, nem izgultatok nagyon, hogy mikor jön már :D Most csak egy kis érdekességet szeretnék veletek megosztani, azaz inkább tapasztalást, ugyanis rájöttem valamire. Persze ezt már tudhattam volna régóta. Vagyis "persze hogy tudtam,…..
Szevasztok huligánok! Azt hittétek, hogy idén már nem jelentkezem ugye? Hááát nagyon tévedtetek!Most kicsit több időm vagy így ünnepek alatt magamra és a dolgaimra, szóval írok pár sort. Igazából nem sok kedvem van körmölni, szóval rövid leszek, de azért igyekszem…..
Mindenki nyugodjon le a picsába! Szándékosan nem nőket és férfiakat írtam a címben. De most hogy megírtam a címet, valami beugrott. Mintha valahol (talán fb-n) olvastam volna már hasonló című írást. Nem vagyok benne biztos.Bassza meg, akárhogy is volt vagy nem volt, most én (is)…..
  Milyen okokból lép egy férfi kizárólag szexuális kapcsolatba egy nővel? A kérdés triviális, mégis több válasz létezhet rá. A férfi nem akar párkapcsolatot, mert annak fenntartásához szükséges idővel, energiával és pénzzel nem rendelkezik. Elfoglalt, napi 12-14 órát…..
shakeit 2015.11.30 20:27:04
@icipicicsipa: a számból vetted ki a szót.
Nem az első olyan nőt fogom ki, aki jól néz ki, tetszik, kedves, jó vele a szex, de közben lelkileg gyerek... akar komoly kapcsolatot (tőlem) de közben minimális kompromisszumokra sem képes, sőt hallani sem akar ilyenekről, mert ő úgy tökéletes ahogy van, és csakis az a jó amit ő gondol. 2-3 hónapig elvagyunk, hetente többször találkozunk, nagyokat kefélünk, de egy idő után már nem tudok tovább tolerálni bizonyos dolgokat nekik. Ha szóvá teszem megy a hiszti és semmi sem változik. Aztán még várok picit, hogy hátha, de nem... utána kimondom: game over, és persze én vagyok a szemét köcsög, aki csak kihasználta őket...
Sziasztok, megint itt vagyok, megint lepörgött egy hónap. Rohadt gyorsan telik az idő...Mindjárt itt van karácsony-szilveszter is és vele együtt 2016, basszameg. Na mindegy nem az idő múlásáról akarok írni. Előző posztomban ugye beszéltem (pardon, írtam) a csajról, aki egy kis…..
Sziasztok! Jó ideje nem posztoltam semmit, de most megint itt az idő, hogy írjak pár sort. Nem lesz hosszú, de most van egy kis időm, és történés is volt.Összejött egy csaj, de elég gyorsan, tulajdon képen pár óra beszélgetés/chatelés után már le is feküdtünk. Igaz nem is…..
Mindenki nyugodjon le a picsába! Élek még, semmi bajom :) Az utóbbi időben még kevesebb szabadidőm volt, mint eddig, ugyanis belekeztem valami teljesen új dologba (nem csajozással kapcsolatos) és arra sok időt rászántam. És még sok időt is rá kell fordítanom, hogy legyen belőle…..
Sziasztok, megint úgy elrepült egy hónap, mint a picsa. Vasárnap este 11 múlt és épp mentem volna lefeküdni, mikor eszembe jutott, hogy kellene már valami életjelet adnom magamról. De miről is írjak? Nos sok dolog történt 1 hónap alatt, de kisebb dolgok, csajozgattam lájtosan, de…..
Sziasztok, biztos furcsa nektek - nekem legalábbis igen - hogy most ilyen gyorsan jelentkezem a következő poszttal :)Ennek az az oka, hogy több időt akarok szánni a csajozásra. Nem, ez a mondat így nem igaz. Így helyes:Ennek az az oka, hogy időt akarok szánni a csajozásra. Eddig ugyanis…..
Sziasztok! A mai poszt kicsit negatív lesz de közben azért pozitív is.Ja mostanában ilyen érzelmi hullámvasúton ülök... Kicsit kezd a tököm tele lenni mindennel, mármint főleg csajozás terén.Ezt már azt hiszem írtam múltkor is, és még mindig így érzem. Emiatt kedvem sincs…..
Csá pajtik, pajtilányok! (Bár nem vágom, egyáltalán olvassák-e csajok a blogomat, szerintem nem :D ) Nos ismét eltelt majd' 1 hónap, de megint itt vagyok és papírra vetek (ja nem az 15 évvel ezelőtt volt) írok pár sort ide a blogra.Semmi konkrétumról nem lesz szó, vagyis egy…..
Sziasztok pajtik! A mai poszt aránylag rövid lesz, de legalább most nem kellett rá 1+ hónapot várnotok :D Nos mint a címből is kiderült, elküldtem a fuckbuddymat, avagy úgy is mondhatnám, hogy "szakítottam" vele.Ennek ugye több oka is van: 1. már untam egy kicsit 2. sosem tetszett…..
Hello lányok, fiúk, hermafroditák.. újra itt vagyok. Tudom ezer éve nem jelentkeztem.... de ez így megy egy ideje, már megszokhattátok. Nyilván írnom kellene egy ilyen bocsánatkérős mintaszöveget, amit minden posztom elejére bemásolok :D és nem megy azzal az idő, hogy…..
Helló megint! Az utóbbi időben ritkán jelentkeztem, most próbálom bepótolni a lemaradást. A mai téma kicsit más lesz, nem csajozós vagy beszámolós vagy mittudomén. Persze köze lesz a nőkhöz... nagyonis :) Megcsalás. Honnan az aktualitás mikor nincs is komoly kapcsolatom? Nos,…..
Na mi van pajtik, azt hittétek hogy elvesztem? Dehoooogy!Engem az ufók sem vinnének el, mert őket is megkúrnám szárazon seggbe :D és ezt ők sem akarhatják! Na viccet félretéve, itt vagyok és írok pár sort. De miről is? Nos nem beszámoló lesz ez a mai, hanem egy kis…..
Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter, jót buliztatok, jókat ettetek - ittatok és persze az sem árt, ha sikerült az év utolsó/első buliján valami csajt megfektetni :) Én sajnos nem voltam ilyen "szerencsés", mert a házibuli amiben voltam, most eléggé szűkkörű…..
Na hello, már azt hittétek hogy leléptem mi? Jó is lenne hawai-on süttetni a golyóimat... vagy a szesell szigeteken. Tudom tudom nem így írják de most lusta vagyok meg fáradt. Este 11kor jóhogy agyilag zokni vagyok már. Na mindegy lényegre térek. Múltkor ugye kidobtam a csajt akivel…..
shakeit 2015.01.01 18:41:56
@becsajozok.hu: logikus, kipróbálom :D
Hát basszátok meg... olyan buliban voltam, hogy beszartok :D Én nem hittem a szememnek... Haverokkal elmentünk szombat este partyzni egy kicsit, megjött az éves prémium is és ezt is meg kellett ünnepelni :D Na meg azt hogy végre normális buliban vagyunk, és nem csak otthoni szűk körű…..
Sziasztok, azt hiszem ilyen is régen volt, hogy ennyire ráértem volna mint most hétvégén, de ennek köszönhetően tudok írni megint egy bejegyzést. Hiába na, itt a szar idő, és ... kint már nem lehet annyi mindent csinálni. Szóval a mai írásom nem másról fog szólni, mint arról,…..
Sziasztok, megint régóta nem firkantottam ide semmit, sok dolog történt azóta...De egy valami változatlan: nincs kedvem csajozni. Van ugyebár egy fuckbuddy-m (dugópartnerem), és ez gondolom megakadályoz abban, hogy új csajokat ismerjek meg. Kényelmes dolog az, ha ráírsz a csajra fb-n…..
Sziasztok komák, láttátok a szmoktor doktort? Nemsemmi egy figura, meg is nyerte a kimityúbóót.Bár azért elgondolkodtam, hogy nem csak a produkciót díjazták a népek, hanem azt, hogy minden 2. mondata a szmokizásról (füvezésről) szól és ez hűdelaza és menő. Fene tudja.. Nade…..
Sziasztok! Most jöttem a Főzdefesztről (Budapest, "A Nagymező utca sarkától a Bajcsy-Zsilinszky út sarkáig nyolcvannál is több kitelepülés mutatja be a legjobb magyar kézműves söröket és a főváros legizgalmasabb street foodjait!")Szóval ittam pár "kézműves" sört, volt finom,…..
Sziasztok, most gyors leszek, mint a székely szarás közben, mikor rárontott a medve. Szombaton utaztam vonattal, felszálltam elég sokan voltak. Felszállás közben még segítettem is egy idős néninek felpakolni a csomagokat, mert ugye a máv-nál még mindig ezek a 40 éves…..
Hello, mint írtam az előbbi posztban, most éppen olvasok és pedig az Attraction Code-ot. (továbbiakban AC) Nekem nagyon tetszik. Nem rutinokat akar tanítani és megmondani milyen legyél, hogy sikeres legyél. Nem! Sőt pont azt mondja, hogy ezeknek a dolgoknak nincs értelme. Csakis az a…..