Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvakond

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
kisvakond 2013.07.08 14:51:45
Ha alulértékelt vígjáték, akkor ez a kettő:
Ó azok az angolok / Stiff upper lip
www.imdb.com/title/tt0120210/?ref_=fn_al_tt_4
és
Csináljátok,de nélkülem / Start the Revolution without me
www.imdb.com/title/tt0066402/

Mindkettő sírvaröhögős, és az ismerőseim jelentős hányada a létezésükről se tud..
Színházas félrefordítás eddig egyetlen egy akadt a blogon, de Ági jóvoltából most a másodiknak is eljött az ideje. Az Urániában ma este (miszerint április 2. - a szerk) tartott National Theatre Live közvetítésről hazacsattogva ragadtam klaviatúrát, hogy a színvonalasnak…..
 Az augusztus 20-i tűzijátékot mindig milyen szomorúan néztük végig: természetesen soha nem a tömeggel - a Belvárosba meg a hidakra csak a vidékiek, a turisták meg a zsebesek, fluoreszkáló ajándéktárgyak árusai járnak. Egy igazi hegylakónak megvannak a bejáratott…..
kisvakond 2011.08.30 11:14:35
@Frengi: Ha a kávés Katica akkor is a Vácin volt a Lehel térnél, akkor az még megvan.
A képen a Tik Tak Presszó az még van, valóban budai oldal, a Böszörményi úton - elég sokat lógtunk ott.

Viszont ha a klasszikus presszó / kiskocsma hangulatot vágyja vissza valaki, akkor külkerületi talponállók (részemről a harmadik kerületiekre esküszöm), vagy faluhely. Nagy részén konkrétan megállt az idő, szerintem; vagy alkoholmérgezésben meghalt évekkel ezelőtt...
Star Wars forever!A szereplők már többször felbukkantak itt, a Cukiságon, Yoda mester pl. itt és itt, ewokok pedig itt és itt. Attila most felfedezte nekünk Csubakka (p)reinkarnációját, aki briard testben született le ebbe a galaxisba, és  Reno névre hallgat, de…..