Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béemvés csávó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
béemvés csávó 2014.09.10 17:23:45
@bonifac:

Egyetertek....Pista megkergult mara:) A terkep zsenialais ha csavarogni akarsz...navi csak A-bol B-be visz el, 4colos kepernyon nem latod mi minden lehet a kornyeken amerre erdemes lehet kiterot tenni.

A masik...tobben irtak...jok az uj autok, csak nekunk nincs lovenk. Szegeneyk vagyunk mint a templom egere. Szerintem 1.0 Fapad Swift is elvisz barhova, es igaz, a 806-os Peugeot-mba 6 szemellyel csomagokkal keves a 90 lo, de az is csak kint a Karpatokban. A magyar ugaron boven eleg. Ertelmetlen szerintem ez a gyorsulas/teljesitmeny hajhaszas utcai verdakbol. 300as Mercim, Outback Subarum sosem volt kihasznalva. Bar igaz a megfelelo eszkozt a megfelelo munkahoz...van varosi verdam, es van hosszutavfuto...es volt viccesverdam is...Sajna nem lehe mindent amit en szeretnek 1 eszkozzel megoldani. A gyarak pedig mintha ilyesmiket akarnanank. Legyen fun, olcso, gyors, keveset fogyasszon, biztonsagos...nehez ez az all in one.
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..
béemvés csávó 2014.06.01 08:55:00
A pestiek már jól ismerik a budapesti közbicikli rendszert, a kedves nevű BUBI-t, ami ahogy a BKK honlapjáról megtudhatjuk, a 76 gyűjtőállomáson található mintegy 1.100 bringából álló flottájával szebbé, könnyebbé, egészségesebbé teszi mindennapjainkat. Az év elején tele…..
hacsaknem Szavazz, Magyarország! 2014.04.06 09:02:24
Nem kell már többet aludni. Elérkezett a nap, amikor Magyarország választópolgárain a sor, hogy oda járuljanak, ahova négyévente nagy előszeretettel szólítja a politika: az urnák elé, bele a szavazófülke magányába. Semmit nem szeretnék hozzátenni ehhez a történelmi…..
béemvés csávó 2014.04.06 12:16:54
@Mesterlövész: nem veletlen vagy mesterlovesz...nalad a pont!
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
Indulunk. Kezdődik az őrület, a Totalcar Karácsonyi Hiéna 2013, amire rengetegen vártak már. Talán egy kicsivel kevesebb konccal, mint legutóbb, de panaszra semmi ok, mert a Mohó Hiéna minőséggel kompenzálja a mennyiséget. Mostantól kezdve egészen december 30-ig jelennek meg itt a…..
béemvés csávó 2013.12.19 16:37:59
@ommm:
miert is nem Attila nyert? Csak erdeklodok.

Attila Vass 2013.12.19. 14:15:56
- '97 Gibson Custom Shop SG (black - 1st Iommi signature prototype SG)
- Fekete rövdnadrág, ldalán két fehér csíkkal

dirtydog87 2013.12.19. 14:16:07
Gibson SG Custom Tommy Iommi model,
fekete rövidnadrág 2 fehér csikkal
béemvés csávó 2013.12.19 17:33:32
@ommm:
En meg Attilatol...:)
Belsőség Belorusz spárga 2013.11.28 10:08:09
A Volvo teherautós részlegének legutóbbi, Jean-Claude Van Damme főszereplésével készült verziója órák alatt felszántotta a netet. Már készült mindenféle átirat, photoshoppolták az öreg van Damme-ot BKV buszra, született székely verzió. De csak a fehéroroszok voltak elég…..
Belsőség Kultúrsokk Kazanyban 2013.08.30 10:34:47
Ufából Tatárföldre érve sok minden megváltozott, és a változások többsége elég meglepő volt. Az első látható dolog, hogy a tatárok tényleg nem tévesztendők össze a mongolokkal - ha egy magyar városban látnánk ugyanezeket az arcokat, nem is tűnne fel a különbség. Jó, a…..
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...