Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicaprocc

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztünk, lassan vége. Kicsengetés előtti utolsó óra, vagy záróra előtti utolsó kör. Kinek hogy szimpatikusabb a megfogalmazás, a lényeg azonban nem változik : a pályán ez lesz az utolsó forduló. Eldőlt, hogy bajnok a DVSC, mögötte a Vidi és az ETO jön, de a 4. helyért…..
A bajnokság kilencven százaléka lefutott, a Loki gyakorlatilag bajnok, a veretlenségük megőrzése kérdéses csupán. Az ezüstért harcol még a Győr és a Vidi, a negyedik helyért reálisan a Honvéd és a Kecsó megy. Alul a Zetének már nem kell görcsölnie az első győzelemért, a…..
Csöndes forduló elé nézünk a hosszú hétvégén, a dél-dunántúlit és a kelet-magyart leszámítva igazi rangadók nélkül, ám még izgalmas üldözési versennyel mind a kiesőzónában, mind a bajnoki serlegig vezető bársonyszőnyegen. Sok a nyitott kérdés, és ha a színvonal nem…..
Hála istennek az idei szezon is olyan szezon, amely a végsőkig kínál majd izgalmakat a kitartó szurkoló számára. A bajnoki cím még nem dőlt el, a mezőny közepén is folyik a helyek (f)elosztása, a kiesés vs. bennmaradás kérdés sem lefutott, mindössze két csapat szurkolói…..
Hill Valley, valahol az Egyesült Államok nyugati részén. Miután Dr. Brown és az időgép a tér-idő kontinuum valamely más pontjában jár már, Marty McFly és Jennifer családot alapítottak. Marty leszokott a gitározásról, kevéske szabadidejében új hobbit talált magának:…..
Eseménytelen hét után várhatjuk a bohócliga húsvéti fordulóját. Baranyában és Borsodban az elköszöntek az edzőtől szigorúan az érdemek elismerése mellett. Újpesten is villant a sárga lap az ultrák kezében, a csapat szerencséjére nem náluk, hanem Kecskeméten bugáztak meg 30…..
A börtönválogatott örökös kapitánya, Góré (polgári nevén Orsós István) a vasárnapi ebéd utáni pihenőn ijedt arccal fordult oda Sámlihoz (Balogh Antal), a csapat megtermett centerhalfjához: - Te Sámli! Még egy-kettő bejön ezek közül a kajmánok közül és soha…..
A 21. fordulójához érkezett kis hazánk legmagasabban jegyzett labdarúgó-bajnoksága, és ez akár szerencseszám is lehetne néhány csapat életében. Jó idő is van, így az egyszeri szurkerek reménykedhetnek benne, hogy végre tartalmas szórakozással telik a hétvégi meccsnézés, és…..
Gyanítom, a tapasztalt magyarfoci-fogyasztóknak (és a kapcsolódó médiumok nyomon követőinek) nem ismeretlen az ún. zanzanyilatkozat fogalma. A sportnapilapot (legalább pályájuk kezdetén, évekkel ezelőtt) rutinszerűen forgató bohócliger drukkerek között az ínyenceknek mindig is…..
Rég volt már, hogy mennyiségi alapú táblázatokkal bombáztunk titeket, mert tudjuk, a számok, statisztikák itthon épp annyit érnek, mint egy közepes keresztlabda a kispesti Tchamitól. Valószínűtlen, hogy Urbánfloresz valaha adatsorokat ordítson Mehmedagic (haveroknak csak Harisz)…..
Itt a tavasz, itt van itt, tippelgessünk valamit! Miután lassan Aczél Zoltán összes korábbi játékosa hűvösre került, reméljük, hogy a hirtelen jött jó időben végre a bunda is szögre kerül és a nagybetűs LABDARÚGÁSRÓL szól majd a tavasz. Az erőviszonyokban voltak komoly…..
Ahogy azt kell, a bohócligában és a labdabiztoson még november végén is mindenki teszi a dolgát. Az olvasó epedve várja a csütörtöki posztot, hogy leadhassa tippjeit a megjósolhatatlan kimenetelű mérkőzésekre. A heti felelős jó előre megírja a beharangozót, hogy már csak ki…..
Ilyenkor, amikor az órákat már visszaállítottuk a normális téli időszámításra, amikor a sálakat már nem csak a szurkolói önazonosság, hanem a réteges öltözködés miatt is a nyakunkba csavarjuk, amikor a stadion büféjében a vizezett sör helyett már inkább egy forralt bort…..
Mikor egy kocsmai asztalnál azt mertem mondani, én bizony teszek a lecsóba fokhagymát, nem is keveset, akkor nem gondoltam volna, hogy egy kibírhatatlan barátommal lecsóügyben még hajnalban is a sötét utcán folytatunk heves vitát, miszerint ő nem tágít az őrölt pirospaprika…..
Talán a közelgő nemzeti ünnep, talán az időjárás-változás hatásának tudható be, de viszonylag csendesen telt a hét a Kárpát-medence labdakergetőinek körében. Senki nem nyilatkozta le, hogy a Hold is az ő szerény személye miatt forog a Nap körül, az edzőképzés sem ért el…..
Beköszöntött az ősz és az időjárás változásával párhuzamosan csökkent a szlovákiai fogadóirodák forgalma is. Hiába, na, ilyenkor már nem lehet napszemüvegben parádézni a kabrióban a csajok előtt Érsekújváron sem...Így hát marad az internetes fogadás, már ha sikerül…..
Napóleon francia császár, miután Mezey doktor edzőképző tanfolyamán elsajátította a legmodernebb hadrendeket, egész Európát térdre kényszerítette, figyelmét pedig lassan Oroszország felé fordítja. Moszkva háborúra készül, de miközben Kutuzov herceg kétségbeesetten…..
JESTER barátunk lógó orral sétált haza a 148-as buszról leszállva a wekerlei megállóból. SZTK élményről hazafele ballagni sose jó. Prosztatavizsgálat után se, MK mérkőzés után se, főleg ha az utóbbin egy másodosztályú csapat egy láthatóan mozgászavaros csóka góljával…..
Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett! Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy,…..
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Az időjárás szeszélyei folytán a nyár utolsó hete egyben a legmelegebb hétnek bizonyul, de kedvenceinket a rekkenő hőség sem tántoríthatja el szakmájuk magas szintű művelésétől. Miután kupacsapataink már kipihenték a fáradalmaikat, a válogatottban pedig elvétve jut szóhoz…..
 Már nem azok az idők járnak a fejünk felett, gondolta K. Dezső. Persze ekkor nem valami romantikus dologra gondolt, valami fura képzett társításra, nem. K. Dezső az apja kezében látott Szalon sörökre gondolt, Horn Gyula válltámaszos koronájára, a még kívánatos Mariah…..
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..
Múlt szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-csoportjait, ismertté váltak, hogy mely riválisok ellen bőghetnek le fitogtathatják képességeiket aranylábúink. A sorsolásról adott közvetítés kapcsán már megismerhettük állandó szakértőnk, Vegyi…..
Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket…..