Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liliom08

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András diszkriminálva érzi magát, amiért "nem megfelelő életkora" miatt nem válthat kártyásról számlás előfizetéser a Telenornál: Ezt sikerült ma a Telenor online ügyfélszolgálatán ügyintéznem. Külföldi tartózkodás miatt áttértem kártyás üzemmódra, és most…..
Lassan azért kitalálhatna valamit a Vodafone a volt ügyfelei vélt vagy valós tartozásainak kezelésére. Elég béna, hogy nekik is meg kell adniuk nemlétező biztonsági kódjukat, hogy szóba álljanak velük. Ez külföldön is így megy? Szeretném ha az esetünk nyilvánosságra…..
Naiv ügyfél merészet gondolt, és csaltakozott az elérhetetlen oldalú Optimal Management Kft. flottájához. Ehhez egy MLM-nyugdíjpénztárba is be kellett lépni, ha jól értjük, azóta viszont az alap telefonszolgáltatást sem lehet lemondani: Azért fordulok Önökhöz, mert tavaly…..
Liliom08 2012.08.16 10:42:23
@CID: A Telenornál tulajdonos van a számla bal felső részén, míg a számla jobb oldalán a számlafizető van. A számlafizetőnek semmi köze a tulajdonossághoz, eljárni is csak meghatalmazással vagy jelszóval lehet. Az én véleményem, hogy a telenorral semmiféle szerződése nincs, mivel a flottás csomagot, csak a cég indíthatta. Szerződést az adataival max az MLM céggel írhatott alá, de azt csak ők tudják megmondani, mihez adta ki annó az adatait, mit írattak vele alá. Én a helyében egy fillért sem utalgatnék nekik az tuti.
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
Liliom08 2012.03.29 12:07:02
@Gratis hírek: Tudom mire gondolsz, ezek a kéretlen emelt díjas SMS-ek. Ezekben az a gáz, hogy sokszor nem is tudják az emberek, hogy más is regisztrálhatja az ő számát, és ha kap valamit az 1600Ft/SMS áron az ő számláján jelenik meg. Ami azonban nem a szolgáltatóhoz tartozik, ő csak továbbít, vagyis én így tudom.
Liliom08 2012.03.29 15:00:00
@vazsmegyeigerdezsház: Abba a marha nagy pozitív államháztartásba beleszámoltad a Manyup közel 3000 Mrd-jét, amiből a gyors értékesítések miatt január elsején már csak közel 680Mrd volt, úgy, hogy közel 200Mrd veszteséggel értékesítette a részvényeket és a többi kötvényt? Ez csak egy aprócska kiigazítás, mert azt tudjuk hogy statisztikailag elmondható, amit írtál, de a statisztika bármivel módosítható :)
Liliom08 2012.03.30 12:30:23
@vazsmegyeigerdezsház: most Te mi a frászról beszélsz? Ja hogy nem azért vették gyorsan be mert kellett nekik??? Mégis mit vársz? Hogy a 2,4 Mrd felhasználást, elkótyavetyélést majd jó szemmel nézik az emberek? Jesszusom, mekkora vakmadár vagy... És ha kérhetlek, nem ilyen "f**z-ós" stílusban írtam le a véleményem. A bunkó stílus remélem elég fájdalmas...
És igen, figyelemmel kísérem, mint ahogy azt is, hogy 1,3 Mrd az adósságcsökkentésre ment elvileg, utána mégis egyre csak nőtt az adósság.... Ennek is szabadon utána lehet nézni...
Tisztelt Mt!   A következő problémám lenne. Jelenleg Közfoglalkoztatás keretében közmunkán dolgozom raktárosként egy megyei jogú város városgondnokságánál, mint munkáltatónál.A munkáltató nem biztosít részemre munkaruhát, rendszeresen megsérti jogaimat. Olyan munkát…..
Kriszta telefonjáról 3 hónap szervizbe rohangálás után megvonta a szerviz a garanciát, mert a sok javítgatás közben fizikailag is megsérült a készülék. A Vodafone eddig azért nem cserélte, mert a szerviz szerint rendben volt a Sony Xperia X10, azóta meg a garancia hiánya miatt.…..
Liliom08 2012.03.21 09:26:29
@Kenderice: Miért is én keressem? Engem nem érdekel ennyire a jogi szempont, ahogy Te fogalmazol, de a saját cégemnél is vannak garanciális javítások. Ha ezzel jössz akkor talán neked kéne kikeresned nem gondolod? A véleményedet írod mindössze :) Na a másik része, hogy nem közlekedési példával jöttem, mint te, ami teljesen más, mint ez a téma. Ja és ha minden cégnél van garancia megvonás, akkor mindenki szabálytalan? Talán nézz utána mielőtt megvádolsz cégeket, mert ezek szerint a sony-tól kezdve minden ilyen céget megvádolsz, hogy törvénytelenül csinálják.
Liliom08 2012.03.21 09:31:12
@asdf: Nem-nem! Egyetlen mondatomban nem írtam, hogy a jogszabály mit tartalmaz és mit nem, illetve a műszaki vagy más cégek felülírnák a jogszabályokat. DE: Szerintem egyikőtök sem tudja ezeket a szabályokat kívülről, kivételekkel és megjegyzésekkel, kikötésekkel és cégek lehetőségeivel kapcsolatban. NEM, ismétlem Nem hiszem, hogy ezeket a cégeket, például a telefongyártókat, ha jogtalanul vonnak meg garanciát, akkor ahány telefonra ezt ráírták, akkor abból nem lett volna precedens per és hírverés? Ennyire nem gondolom hülyének az embereket :)
Liliom08 2012.03.21 09:51:55
@asdf: Na de nem csak 20-30 ezres telefonokról van csak szó. Egyébként ezt a fogyasztóvédelmis honlapot már én is megtaláltam. És sok esetben egész használhatónak tűnő leírásokat, és tanácsokat is találtam már :) Nem precedensjogot írtam, csak egy pert, ami alapján lehet másnak is kezdeményezni... Tudom, hogy precedensjog nincs Mo-n.
Két hónappal ezelőtt ugyan még nem volt teljesen tiszta a kép, de már akkor is világosan látszott: 2.8 millió megzsarolt manyup-tag szívhatja majd a fogát, illetve verheti fejét a falba, amiért hülyére vették. Mégis 100 százalékban megmarad a nyugdíjjogosultsága annak a…..
Liliom08 2012.03.20 15:45:03
@determ: Én teljesen biztos már, hogy maradok. Neked is ezt ajánlom. Még ha most negatív is a hozam, akkor is jobban járok úgy érzem, mint azzal a csodás állami nyugdíjjal, ami addig úgysem tartható fent, amíg én oda jutnék... Azzal már nem számolok... Nekem még 36 évem van a nyugdíjig, addig ki tudja mi lesz még :)
Liliom08 2012.03.20 15:58:33
@KovA: Szerintem inkább hagyjuk egymást békén... Ilyen baromságot! És miért kéne bármit is rám terhelni bármit, amikor egyszer már ők erőszakoltak rám valamit???? Betojtál és visszaléptél, most meg véded a nagy lótúró rendszert. Egyik rendszer sem jó, de hogy azért az lenyűgöző, hogy milyen jól példázod a sok hülye felfogást: Dögöljön meg a szomszéd lova...
Liliom08 2012.03.20 16:34:17
@KovA: Fejezd be a baromságodat! Igenis, mikor munkába álltam nem volt választásom, manyup tagnak kellett lennem, akkor ez mi is volt, ha nem ezt a rendszert nyomták le a torkomon? Nagyon okos vagy, gratulálok hozzá...
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
Liliom08 2012.03.19 16:23:13
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Na igen, ez is benne van, de én nem arról az oldalról beszéltem :) A másikat sajnálom inkább :(
Liliom08 2012.03.19 16:56:40
@Nick the nick: Nem hiszem, hogy a kocsmáros dolga, megítélni, hogy ki ihat és ki nem - kivéve kiskorúakat. Ha valakiben elveszik az önkontroll és vedel, azt megteszi otthon, sutyiban, munkahelyen és bárhol, nem kell kocsmába mennie. De a kocsmáros mondhatja, hogy nem szolgálja ki, ha olyan agresszív lesz, viszont a koccintós löttyöt a tecsó el fogja adni számára akkor is. Míg én és a párom egy cigi mellett megittunk a kocsmában egy kávét és egy üdítőt ismerősökkel beszélgetve, addig tudtam, hogy füstös leszek. Akik ide mennek, azoknak vagy nincs pénzük puccos helyekre menni, de társasági életük nekik is van, vagy csak ez van közel, vagy itt vannak ismerősök... Mi is csak be-be szaladtunk, ha már ott volt ismerős. Ettől most ki lesz a rossz? Én mert odajárok? Vagy a szegény bácsi, aki egy sör-cigi mellett beszélget, mert olyan egyedül van mint a kisujjam? Azért az özvegy bácsi nem fog ahogy Te fogalmazol - minőségi műintézménybe menni, hogy beszélgessen, megjegyzem be sem engednék és nem is lenne kivel beszélgetnie. Én sajnálom, akik bezárnak. Ha Te nem így érzed, akkor gond lehet, mert nem a kocsma a hibás, hanem az ember. Akkor az embereket kéne inkább bezárni nem??? Nem értelek... De komolyan, voltál már vidéki kis füstös kocsmában? :) Megvan a hangulata és nekem ahhoz kell a füstös szag is :)De ez megint csak egy vélemény :)
Liliom08 2012.03.20 08:51:32
@Perillustris: Akkor olyan helyre menjen, aki nem akar dohányfüstös lenni, ahol nincs dohányzás. Előtte is volt ilyen hely, ezután pedig még több lesz... És nem lesz annyival több bevétele a nemdohányosokból, főleg a kiskocsmákban, amennyivel kevesebb dohányos jár. Nincs átgondolva és ez a lényeg szerintem. Ha alternatívát adnának a dohányosoknak nem lenne ennyi konfliktus. Az már a másik része, hogy a dohányosok és a nemdohányzók közötti konfliktusokat sokszor a vagy túl hülye dohányos adja, vagy a túl agresszív nemdohányzó. Ha a dohányosok kulturáltan dohányoznának, illetve lenne egy elfogadott kultúrája mindkét fél részéről, akkor valószínűsítem, hogy kevesebb gond lenne...
Bende Adrienn a kifutók után a szezonnyitó futamtól fogva Schumiék mellől a képernyőn domborít.Vasárnaptól már nem Palik László, illetve a gyenge Palik-klón Czollner Gyula kommentálásában láthatjuk a Forma-1-es szezont, a száguldó cirkusz ugyanis visszatér a köztévére. Nem…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
Liliom08 2012.03.12 17:08:34
@Brother Love: Szerinted ezzel hány embert bánthatsz meg? Párom 110 kg és nem vagyok mellette hájas sertésszalonna, de remélem egyszer nagyon pofára fogsz ezzel a szövegeddel esni, meg az összes hasonló gondolkodású is. Valaki szerinted a súlya alapján már nem is lehet normális??? Nem mindenki olyan nagyképű mint egyesek :( Sajnálom, hogy ilyen emberek is vannak.
A köztévé második évadra is berendelt sorozatát a teljes népesség körében már a Maradj talpon! ismétlése is megveri az m2-n - derült ki a közmédia hétfői statisztikáiból. A sorozat legutóbbi részét a 18-49-es korosztályban mindössze 59,6 ezren nézték (3,1 százalékos…..
Az amerikai Phil Galfond napjaink egyik legsikeresebb pókerese. A Full Tilt Poker magas tétes cash game asztalain közel 8 millió dollárt kártyázott össze, a PokerStarson egymilliót, de élő versenyeken is rendkívül sikeres, itt szintén körülbelül egymillió dollár nyereménnyel…..
Liliom08 2012.03.01 10:47:29
@altimus: Ez tejesen jogos, persze, hogy az az első a lakásnál, hogy hol van! Én is azt nézem, de itt a belső részre irányult és saját szempontok szerint a véleményem. És ez azért lehet, mert neki nem azok a fontosak egy lakásban mint nekem, nem azok a dolgok adják az otthonos érzést számára, mint nekem. A másik pedig, hogy azért nem pókerezek, mert ad1, nem értek úgy hozzá, ad2 nem nyújt akkora élményt. Fda szempontját osztom: ez a világ nem rendesen működik, mivel aki egész életében keményen dolgozik, az alig keres valamit, más pedig, mint ő is, rengeteget keres, pedig a munka hagyományos értelmében nem dolgozik. Ebben egyetértek sokakkal.
Az Index oknyomozásba kezdett, vajon hányan járhattak úgy, mint GN, aki külföldről hazatérve azt tapasztalta, hogy tudta nélkül gázszolgáltatót váltott. Kiderült, hogy a Tigáz masszív ügyfélszerző kampánya épp most jár le, és tényleg voltak máshol is panaszok:A Főgáz…..
Liliom08 2012.02.01 21:36:43
@Xezs: Tőlem nem tudják, mivel főgázos vagyok, de nem tudom elhinni, hogy ennyi gáztolvaj lenne... De ami bosszant az a szóvivő pökhendisége. Sajnálom, akik ezzel a céggel pereskedhetnek.
Liliom08 2012.02.02 07:32:41
@Xezs: Értelek és tudom is, hogy miről beszélsz! Teljesen egyetértek, hogy sok fogyasztó nagyon dinka és úgy gondolja, hogy neki mindig igaza van. Azonban azt ahogy a gáz helyzeteket a Tigáz kezeli, szerintem rettenetesen undorító! Ha valóban valaki lopta a gázt, akkor 600e kötbér semmi, mert 3 év alatt ellophatta ennek többszörösét is, de ha nem akkor miért terheli? Na meg a másik, hogy lesz reklamációra a 600e ft 300? Akkor már mégis kevesebbet lopott? Mi alapján számolnak? Na szóval itt szerintem rengeteg kérdés merül fel, amit nem igazán tisztáznak. Ja és a szaki, akit beidéztek egy perre részeg volt, aki alkesz volt, szóval többször is ittasan szakértett... Mint egy szaki írta egy másik szakiról, hogy lepaktált a céggel amelyik a vizsgálatot kérte, amikor viszont feldobta, ellene indult eljárás... szóval ilyen is van. És azért hiszem el, mert ebben a korrupt országban, ilyen ember mindig akad szép számmal sajnos!
Tisztelt Praxis!   Hogy érthetőbb legyek, leírnám egy pár sorban a történteket. Gyermekünk Kecskeméten jár iskolában, de vidéken lakunk (kb. 20 km Kecskemétről). Reggel a gyereket bevittük iskolába, ahol rosszul lett, hasi és alhasi fájdalmakra panaszkodva. Mivel nagy…..
Liliom08 2012.01.31 10:01:03
@Dr.laikus PhD: Ha valaki, aki a betegségéig nagyon jól érzi magát, akkor heccből hívogatja a dokikat, ügyeletet? Nem értek egyet veled. Ha valaki rosszul van, amit a hozzá közelálló is lát, akkor ne egy olyan ember mondjon ránézésre véleményt róla, aki életében nem látta 2nél többször, hogy színlel vagy hogy épp nem komoly!
Liliom08 2012.01.31 10:32:51
@Dr.laikus PhD: Sem a fenti eset, sem amit én írtam, nem ilyen eset! Persze, hogy nem normális, amit írtál, ebben egyetértek velük. Gondoltam, hogy vannak ilyenek is sajnos. De amit karcsibácsi erőltet, hogy ránézett és minden rendben, na azzal nagyon nem értek egyet! Nálunk vidéken ügyelet van, akiket nagyikhoz hívtunk anno. Sajnos nem mindegy ki ügyel, aki pont ilyen ránézéssel vizsgálja a stroke-s nagymamimat, az agyvérzéses nagypapámat, vagy lelkiismeretesen megpróbálja rendelő nélkül is megvizsgálni! Nagypapámnál ugye részegséget állapított meg, nagymaminál meg hívta a mentőt és azonnali infúzió! Nem mindegy hogy áll a beteghez az orvos sem. Akik leterheltek elhiszem, és nem is jó a munkakörülményük, de ezen nem az a szerencsétlen szenvedő beteg fog segíteni. Ha már most egy kórházban nem látnak el valakit, akkor szerinted később mi lesz, mit fognak csinálni? Remélem a büdös életbe nem kerülök kórházba, inkább aludjak el otthon, még fájdalmak között is. De nehogy már a betegnek kelljen még gondolkodnia mikor vacakul van, hogy jajj, most zaklassam az ügyeletet, vagy mentőt, vagy a fene egye meg, inkább itt maradok hátha jobb lesz. Aztán meg reggel nem hogy jobban van, hanem... Egy olyan ember mint én is, aki 2 évente jár dokihoz, mit kéne tudnom? Hogy van mentő és ügyelet, meg egy doki száma. Ha tudok menni és nincs dokim, mennék ügyeletre vagy ambulanciára, ha nagyon szarul lennék kórház, kész ez jut eszembe. Ez pont olyan, hogy aki benne van eligazodik a szabályaikon, mint ahogy én a telefonszolgáltatói szabályainkon, de Te vagy aki nincs így benne, lila gőze sincs a folyamatokról...
Liliom08 2012.01.31 10:40:08
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Teljesen egyetértek veled! Fogalmam sincs nekem miből kéne tudnom, hogy mitől fáj a tudom én micsodája. A mája vagy a gyomra, vagy az epéje, a méhe a prosztatája vagy a rekeszizma... Az meg a másik, ha valaki ezt úgy véli, hogy tudja, kezelgeti és full más a baja, na akkor mit mondana egy orvos? Mindegy a véleményem az, hogy mindenkit lássanak el, főleg, ha fájdalmai vannak küldözgetés helyett!
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
Liliom08 2012.01.30 15:14:17
@sunblind: Pedig olcsóbb lett volna :)
Hát én Máv törzsutas vagyok, de kaptya be az összes bumburnyák, hasát süttető naplopó tetűrágta lusta görény, bár most a görényekre nézve ez nagyon sértő volt... Elnézést kérek tőlük! Tényleg már nem tudnak mit kitalálni... Szörnyű ez a rakás megszorítás, csak annak nem fáj, aki más gatyamadzagját rángatja és nem a magáét :(
Liliom08 2012.01.30 15:29:12
@Kutchek: És ez még csak az autósokra terhelt rész! A többit másba csomagolták narancs masnival...
Az önkéntes kasszáknak áll majd a zászló? A kormány nem ismertette még nyugdíjterveit, de az origo által legutóbb kiszivárogtatott ötlethalmazból azért kihámozható egyfajta irány. Főként, ha hozzá kombináljuk azokat a gondolatokat, amelyeket a kormányfő osztott meg a sajtó…..
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
Liliom08 2012.01.25 22:11:42
@önző dohányosok: azért mert dohányzom még nem vagyok szerintem abnormális ember... Csak Te vagy velem ilyen "kedves"! Hát köszönöm, de az ilyen megnyilvánulás miatt inkább te nem vagy normális. Ja, mert te nem dohányzol, rögtön senki ne tegye és mindenki más akkor hülye és bunkó is? Had döntsem el én! Lehet úgy is dohányozni, hogy kevésbé zavarjon mást és lehet úgy is, hogy nem napi két dobozzal szív el valaki, azt pedig nem hiszem, hogy például az én mennyiségem sokkal ártalmasabb mint egy forgalmas pesti út mellett lakni :( sajnos.
Az elmúlt 21 évben a BKV kifizetőhellyé vált a várost uraló maffiakörök számára, talán ebben lett némi változás, egyelőre kínos korrupciós ügyek nem merültek fel, de jobbára úgy tűnik, hogy a BKV csupán játékszer a főpolgármester, a kerületi vezetők és Simicska emberei…..
Liliom08 2012.01.18 12:38:20
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Maguk a BKV-sok mondták, hogy náluk a gázolajat nem úgy számolják, mint a normál fogyasztóknak. Mindig kb harmadannyit sikerül megtakarítaniuk mert, saját kutakat tartanak fenn és ha jól emlékszem ÁFÁ-t vagy nem kell fizetniük, vagy 100%-ban visszaigényelhetik, de hogy sokkal olcsóbb nekik, az tuti. Tehát 5 Mrd nem jöhet ki.
Liliom08 2012.01.18 12:49:59
@sfi: Ez úgy ahogy van csak a politika miatt van! A túrót lenne ez a tendencia, ha nem Bp központúvá tették volna a vasút és minden közlekedési hálózatot... A mg. igenis ma is húzóágazat lenne, ha nem vágták volna taccsra és nem lehetetlenítik el az összes mg-i ágazatot. Százszor többet lenne képes befizetni a mg. A Bp-i szolgáltatás szektort nem nevezném termelőnek. A különböző szolgáltatások piacai vannak itt, mivel Magyarország minden téren centralizált, ezért esély sincs kikerülni Budapestet. Na ezen lehetne változtatni... Szerintem.
Hány G-re van még szükségünk, hogy stabilan működő mobilnetünk legyen? A Telenor Hipernetről eddig csak rosszat hallottunk. Most a lefedettségi térkép szerint egy belső kerületből kaptunk jelentést, hogy szakadozik a 21 helyett 7 Mbps sebességű hálózat.Ez év szeptemberében…..
Liliom08 2011.12.13 17:36:50
@thisisnotsound: Miért a másik kettő mit ígér? :S Valamelyik nap néztem a vodát, hát dettó ezek a számok voltak, így gyanítom nem összebeszélés miatt jött a T-nél is ez a szám ... Mind 8 és 160 kbit sebességet garantál. Forrás: NMHH
Liliom08 2011.12.14 08:24:14
@kocsonya: Igen megnéztem és azt is látom, hogy a másik kettőnél a 3g mellett ott a hspa garantált míg a telenornál csak a 3g, mivel a két technológia között hatalmas sebességbeli különbség. Mivel a másik két technológiánál, mint a 2g és az edge-nél ugyanazt adták meg, így a 3g esetében ugyanazt garantálja a T és a Voda is valószínűleg! Hspa pedig nekik sincs mindenhol, és nincs a Telenornál sem megadva, így azzal itt érdemben nem lehet számolni. Ezért néztem a edge-t például, főként, hogy többeknek ezzel van gondja, merthogy vidék jó részén nincs vagy nem elérhető a hspa... Szóval ne a legnagyobbat nézd...
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Liliom08 2011.12.08 14:44:26
@Kusztovszki Kevin: Te vagy az igénytelen, meg a sok idióta irigy társad. Szitkozódjatok :) Nekik milliós nagyságrendű hallgatottságuk van, neked meg a nagy semmid ilyen tekintetben :) Sok mindenben én sem értek velük egyet, de ettől még sokaknak segítenek. De szidjátok csak, a sok okos itt szájkaratézik, de semmit nem csinál :)A stílusuk meg olyan, amilyen. Nem kell, hogy mindenki szeresse.