Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miro132

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MKK-blog Merre tovább Dél-Pesten? 2017.03.17 09:40:00
Előzmények A sokszínű, vagy ha úgy tetszik, zavaros dél-pesti vasúthálózat jövője régóta vita tárgya. Az olimpiai tervek kapcsán ismét előtérbe került ez a térség, sőt a NIF Zrt. egy komplex megvalósíthatósági tanulmányt is rendelt a témával kapcsolatban. Mostani bejegyzésünkben ehhez a munkához…..
Az 1660-1740-es évek marhakereskedelmének hasznából 1745-47 között vásárolt nagybócsai birtok társadalmi presztízst adó, családfenntartó értéke a XVIII. sz. végére sokat romlott. Egyrészt a két generáció alatt jelentősen tagolódott (Magyarországon valamennyi fiúörökös…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Málló vakolat, félig összeomlott lépcsők, kosz és por mindenütt – régvolt dicsőségük utolsó maradékát őrizgetik azok az olasz villák, melyeket egy francia fotós, Thomas Jorion örökített meg Olaszország északi részén. A por és az elmúlás alatt azért felsejlenek…..
miro132 2012.08.02 12:26:34
Naiv ügyfél évek óta rendületlenül kapja a leveleket a szcientológusoktól, mert egyszer véletlenül elvégzett náluk egy kommunikációs tanfolyamot: Elkövettem egyszer, még régen 20 évesként azt a hibát, hogy egy ismerősöm nógatására elvégeztem egy kommunikációs…..
Kedves Urbanista!Naponta a Palota úton sétálok a kutyámmal és feltűnt, hogy 1-2 hete napról napra el-el tűnik a öntöttvas kerítés egy darabja. Elsőre még lehetett volna véletlen, de ma este már  tizenegy hiányzó darabot számoltam meg. Mentsük meg, mielőtt az egészet elhordja…..
Igazi jövőbemutató bravúrral egy chatbotot állított munkába az Ikea a honlapján érdeklődők segítségére. A jobb helyeken alkalmazott élő ügyfélszolgálatosoktól tényleg lehet hasznosat kérdezni, míg az amúgy az összes külföldi Ikea-oldalon is megtalálható Anna a…..
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..