Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.Olga

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lett nekünk ez a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságunk, - rosszindulatú pletykák szerint a köznyelv csak Fákkjú ÁjszTí Emlékbizottságnak hívja őket - önmeghatározásuk szerint szigorúan nemfideszes, független tagokkal feltöltve. Jó is ez, mert legalább van aki…..
Sz.Olga 2011.12.18 12:07:25
@alapítói manifesztum:

"Akkor lenne itt média szigor ha a Kedves Vezetőt takarná ki valami jóérzésű vágó!"

Naponta kitakarják, betakarják. Attól ilyen egyoldalú a tájékoztatás.

Na de nekünk ez kell, ezért tud a fideszbanda minden következmény nélkül bármit megcsinálni.
Az utóbbi idők legnagyobb tömegrendezvényét hozta össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport és azok, akiknek "Nem tetszik a rendszer" ... Mivel még az LMP 18 résztvevővel dúsított megemlékezésről is szép…..
Sz.Olga 2011.10.23 18:21:25
@Steve the Great:

Mi van? Nem tetszik a rendszer? :)

A Hirado.hu - érezve mekkora gáz,- gyorsan kitett egy 5 soros hírecskét, és ettől most legyen a polgárnak orgazmusa?

Nem. Nem tetszik a rendszer. Nem tetszik, hogy a közszolgálati média a nemtetszik rendszer kritika nélküli kiszolgálója, közpénzből!
Varánusz Gyurcsány csőre töltve 2011.10.23 05:15:00
A 2010-es országgyűlési választásokon a választópolgárok nem csak forradalmat hajtottak végre a szavazófülkékben, hanem egyértelmű üzenetet küldtek az MSZP-nek is: ezt, ebben a formában nem kérik, 4 év kényszerpihenő minimum, gondolkodósarokban térdepelés a…..
Varánusz A nemzetmentés Gerébje 2011.10.15 05:32:00
Kedves Lacus!Ezt megcsináltad. Mondhatom. Fasza, és akkor finoman fogalmaztam, nem hallgattam a mögöttem álló Péterre, aki szerint ezt egyenesen elkúrtad. Igen, te. Nézz szembe ezzel, lásd meg mennyire reménytelen helyzetbe hoztad a NER-t, hogy lejárattál engem, Gyurit, Járait,…..
Sz.Olga 2011.10.15 08:28:30
@kormányzó:

"Mikorra fog összeomlani???"

Összeomlani? Tévedsz. Hétfőn megszavazzák az a már benyújtott Alkotmány módosítás, mely szerint az önkormányzati vagyont az állam elveheti ellentételezés nélkül. Az így einstandolt vagyon pénzé tétele ad még ennek a maffiabandának 2 évnyi laufot.
Kedves Honfitársaim az Autófülke Forradalomban, meg úgy egyáltalán, Zemberek!Egyenlőség, testvériség! Ezt üzeni nekünk pártunk és kormányunk Boldog István képviselőnk szájával! Isten, ember és Orbán Viktor előtt egyformák vagyunk, így nekünk is jár autóinkra a…..
Sz.Olga 2011.10.11 15:54:47
@spinat:

Nem a blokkolókat az ilyen autót használót kellene kitépkedni a parlamentből, egyenként.
Lassan úgy érzem Retorikai Téboly vezeti ezt az országot Kedves Vezetőnk helyett. Kedden sírfeliratot készítettek az egykulcsosnak, szerdán meg kisminkelték a halottat. Kár, hogy szellőztetni nem sikerült, és a pacsuli meg a balzsam kipárolgása sem képes elfedni a dögszagot.De…..
Varánusz Jobbik a Fidesz pincsije 2011.09.20 06:15:40
Hurráéljen, győzött A Nagy Végtörlesztő Forradalom. 277 igen, 9 nem és 30 húzódozás - akarom mondani tartózkodás - arányban tette lehetővé kormányunk többek között saját tagjainak, hogy devizahiteleiket jóárasítva végtörleszthessék. A tét nem volt kicsi, hisz csak a…..
Újabb fejezetekkel színesedett kormányunk Elő a Pénzt a Párnacihából! (!!!) programja. Eddig ugye ott tartottunk, hogy a fogyasztás felpörgetésére kiagyalt variációk elhasaltak, mire Szent Jobbja meggyőzte a Nagyfőnököt: ott van a lóvé, kisgazdám, csak megtakarít a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
Két napig nem vagyok itthon, és hazaérve vár a meglepetés: két dolog is növekedett az országban, az egyik a hiány, a másik Orbán pánikja. Időközben a KSH is megerősítette, igen, a nulla az nulla, nincs ezen mit szépíteni. Kerestem, milyen dakota közmondást csujogatott erre az…..
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
Sz.Olga 2011.09.07 18:58:38
@chipshop:

"Ez az ember beteg,amit csinal az pedig beteges."

Ha valaki Qrvának áll, ne csodálkozzon, ha megb.sszák.

A tákolmány asztalát PPP konstrukcióban (Pofátlan Pökhendi Provokáció) helyezték ki, tesztelve a közvéleményt. A közvélemény pedig megnyilvánult.

Kár, hogy a polgármesteri hivatalban nem volt egy tökös, aki közölte volna, hogy asztalt nem, de egy hirdetményt kitesz, melyben értesíti a lakosságot az igénylés lehetőségéről.
 Megszorítás nincs, helyette hurráoptimizmus van. Ez derült ki a tegnapi Orbán - Jobbkéz beszédből. Na meg az is, hogy szerintük az igazságos adórendszer az, mikor a többség együttesen finanszírozza az egykulcsossal igazán jól járó kisebbségnél maradó…..
Sz.Olga 2011.09.07 11:00:19
@sagia77:

"Tudom, nagyon visszatetsző, hogy most valamit félre is tudok tenni, botrányos, megengedhetetlen."

Nem kell a műfelháborodás. Tett el a pénzt amit a kormány nálad hagyott, és gondolkodj el ezen. Miért szükséges a 2011-es évre készített költségvetést már harmadszor módosítani?
Sz.Olga 2011.09.07 11:37:51
@Kivlov:

"a kamubéresekre gondolsz, akik lassan zsebbe többet keresnek, mint aki legálisan bejelentve dolgozik?"

Ezzel most az akarod mondani, hogy az APEH nem fingatja meg rendesen a kamubérekesek?

Rajta! Na de ez a kollektív bűnösség kikiáltása több, mint pofátlanság.
Sz.Olga 2011.09.07 12:00:26
@Kivlov:

"Ki beszél kollektív bűnösségről? a saját korosztályomból kb az ismerősem 50-60%-a kamubéren dolgozik, aztán megy zsebbe a lé. Van köztük könyvelő, ügyvéd, pék, CNC-s, pincér, építésvezető is. Vicc. csengessen csak mindenki SZJA-t is, akármennyit keres, ne írogassunk jóvá. "

Önmagadat cáfolod. 50-60%nyi csaló miatt háborogsz, de fogadjunk egyszer sem kértél számlát a fodrásznál, a piacon, és ha megkérdezték lehet-e 10%-al olcsóbban számla nélkül csapágyasra ment a nyakad a bólogatástól.
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
Varánusz A lényeg 2011.09.05 10:57:00
 Lényeg a sorok közt,  Orbán Viktor külföldi diplomaták előtt (WikiLeaks):'..pay no attention to what I say to get elected..'('ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok')..
Sz.Olga 2011.09.05 15:10:20
@nandras01:

Tegye fel a kezét, aki úgy gondolja, hogy ezt Orbánnak meg lehet bocsátani!
Sz.Olga 2011.09.05 20:04:13
@jenőke:

Naugye, hogy nincs ilyen!;)
Varánusz A sejttelep 2011.09.04 17:06:16
"Schmitt Pál köztársasági elnök arra biztatta a Semmelweis Egyetem elsőéves hallgatóit, hogy a várható nehézségek ellenére is tartsanak ki Magyarországon, és azzal hálálják meg taníttatásukat, hogy boldogságukat nem a "könnyebb élettel kecsegtető külföldön,…..
Háromhetes hezitálás után az Orbán kormány végre kimozdult a holtpontról. Bár a csendkirályság nem az a tipikus forradalmár mentalitás, mi mégis hihettük, hogy a már jobboldalról is egymás után érkező kritikák miatt is nagyon, de nagyon elgondolkodtak, és nem egy hétvége…..
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
Érdekes előadást tartott Kedves Vezetőnk tegnap magyar diplomaták előtt. Volt ebben minden: apró pici önkritika, kicsit nagyobb ködharapás, és olyan gyönyörű képzavarok, hogy diplomatáink is csak kapkodták a fejüket, mint Semjén szalonkája a nikkel sörét elől.Viktort…..
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
Egészen másról akartam írni eredetileg, de beleszaladtam egy képbe. Elméláztam fölötte, és nem értettem: hogyhogy nincs erről egy hangzatos bejelentés? Miért nem áll ki Kedves Vezetőnk, és mondja bele egyenest az arcunkba? Miért nincs megadva ennek a megfelelő nemzeti…..
Új fogás kerül a kormányzati kommunikáció turhától átázott étlapjára: a Narancsos Girosz. Információk szerint zavar keletkezett az erőben, a Nagy Annát helyettesítő Kovács Zoltán már csak a szájával tud hazudni, az arcával nem, úgyhogy itt az ideje egy centralizált…..
Sz.Olga 2011.08.27 09:24:57
@nu pagagyí:

Ha Giró-Szász aranytartalék, akkor kicsoda Áder János?

(Hamarosan őt is itthon köszönthetjük ismét. )
Varánusz Itt soha senki nem lop! 2011.08.24 05:38:00
Színházország nagyszínpadán javában zajlik A Nagy Elszámoltatás című tragikomédia. A darab változatos, a művészek teljes átéléssel játsszák el szerepeiket. A közönség egyik fele szájtátva izgul dramaturgiai fordulatokra és a végső katarzisra várva, a másik fele meg a…..
Varánusz Nicsak, ki beszél! 2011.08.23 05:45:00
Egy héttel a nullás negyedév bejelentése, és a matolcsyzmus kimúlása után mértékadó jobboldali gazdasági szakemberek is kongatni kezdik lassan a vészharangot. I. Orbán király gazdasági minisztere, Chikán Attila is elérkezettnek látta az időt a nyilvános beszólásra: a…..
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..