Regisztráció Blogot indítok
Adatok
33.vilmos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is nagyon köszönjük azoknak, akik már segítettek! Fantasztikus érzés volt látni, hogy milyen sokan, milyen sokat áldoztatok a tüntetésen a költségeinkre. A nehezén túl vagyunk, de még mindig hiányzik a költségek kb. harmada negyede. Segíts kérlek! Itt…..
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
33.vilmos 2012.02.29 06:13:22
@látjátok feleim szümtükkel: Pénzkövetelés (pénzbeni tartozás) soha nem évül el.
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
33.vilmos 2012.02.28 07:23:49
A hír egy kicsit régi ugyan, de a téma nem vesztett frissességéből. A poszt elsősorban nem politikáról fog szólni, bár egy politikai esemény apropóján indulunk el. Történt pedig, hogy az ellenzék idén január 2-ra tüntetést szervezett az alkotmány ellen az Opera elé, ahol bent…..
33.vilmos 2012.02.19 04:55:06
A mínuszok és a hóesés közepette ezen a héten Indiába látogatunk az IndiaPass blog segítségével. Ha kíváncsi vagy az indiai kultúrára, gasztronómiára és az "egyszerű" hétköznapokra, akkor neked ajánljuk ezt az interjút! Minek a hatására döntöttetek úgy, hogy…..
Másodfokon szigorította a Fővárosi Ítélőtábla Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász első fokon kiszabott büntetését, a két év fogházbüntetés mellett a korábbi öt helyett tíz évre tiltották el szakmájától. A szülész feltételes szabadságra sem bocsátható. Geréb Ágnes…..
Lehet egyetlen paraszttól mattot kapni? Gólvonalról léc fölé bombázni? A cél helyett a box utcába finiselni? Lehet egy olyan pártnak, amelyik „Lehet Más a Politika” néven került bejegyzésre, nekifutásból tökön rúgni saját magát ÉS a választóit, és „Elvben…..
33.vilmos 2012.02.02 06:46:37
@bierkamp: Te szeretnéd azt, meg max 10%. Én nem szeretném. Én inkább egy békés boldog Magyarországot szeretnék, minimum a maradék 90%-nyi nem acsarkodónak.
 És már megint Népszavazás, 2001 után ismét. Ahol megszűnsz Ember lenni, ahol csak egy azonosító leszel adatokkal, egy rekord a hatalmas adatbázisban. Ahol csak egy sor jut neked, ahol számok, előre meghatározott feltételek, választható jelzők szerepelnek majd csak. Nem lesz…..
Hajcsatok Sousa háborúja 2011.09.15 16:49:00
A Videoton edzője felrúgott, majd lefejelt egy újságírót. Felbérelték a firkászt? A klub PR-ost keres.  Szerda este Felcsúton a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a FourFourTwo magazin vegyescsapata sörmeccset játszott a Nemzeti Sport együttesével. A hírek szerint a…..
hogyvolt VV5 - 1x01 2011.09.13 12:20:00
Nohát nem tudom, mennyire jó ómen, hogy az első posztot 13-án írom, mindenesetre megragadom az alkalmat, hogy szívem összes szeretetével köszöntsem azokat az elvetemülteket, akik – velem együtt – alig feleszmélvén a VV4 okozta sokkból újra a tévéképernyő előtt…..
Mind az autósok, mind a biciklisek között vannak szép számmal renitensek. Ebből rendre vannak itt viták a blogon egy-egy ilyen tárgyú poszt kapcsán. Milyen az amikor összetalálkozik egy szabályokra fittyet hányó kerékpáros és egy "önkéntes rendőr" autóval? Tamás…..
33.vilmos 2011.09.02 04:56:56
@Grg76: A benézek balra, nem csak agyarországban hülyeség, hanem máshol is. A KRESz a bizalmi elvre épül minehol a világon. Tehát arra, hogy bízhatsz benne, mások is ismerik és betartják a szabályokat. Jól nézne ki a közlekedés, ha mindig arra számítanánk, hogy nem így lesz.
A Puskás-stadion utolsó kettős rangadója vasárnap egyesek szerint több nézőt érdemelt volna. Szerintem meg több futballistát. Mert abból keservesen keveset láttunk, sajnos már az öregfiúk meccsén is. A magyar labdarúgás mostanában érkezett el abba az időszakába, amikor már az…..
33.vilmos 2011.08.31 05:57:25
@v.b.1990: Nyilván a Vasasra a kutya sem kíváncsi. Még ellenfélként sem. Pedig annyi marketingmunkát fektetnek bele, hogy ha ezt egy közepes üdítőitalba fektetnék, akár nyereséget is hozhatna. Így meg csak költenek. Nem is értem, hogyan érheti meg egy ilyen "vonzó" csapatot fenntartani. Sem a helyszínen, sem a tv-ben nincs nézőjük. Minek az ilyenre pénzt költeni? És láthatóan hiába nyomulnak marketingeszközökkel is, évek óta. Az ezres hazai (vasas-drukker) átlag is csak az álmaikban van.

Valóban egy Újpest-Fradi lett volna a méltó búcsúzás. Az sem a gyönyör ma, de azok legalább még kiváltanak némi érdeklődést.