Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lita

56 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csönded vagyok Írni 2021.01.06 01:17:20
Hajnali köd húzódott a városka felé, a lámpák kitartóan pislogtak, tompán világították be az alvó utcákat. Dermesztő hideg volt és homályos csend. A házak között a félelem lehelete kúszott sebesen, felkapva egy-egy falevelet maga mögé. Az egyik romos kapualj alól egy kislány lépett ki, különös volt…..
Mert van abból is persze, és természetesen ezekben a pillanatokban jönnek egyéb történések is. Nyilván felmerülnek azok a kérdések, hogy vajon jó helyen vagyok e és jó időben, de a konklúzió, az hogy, nem mindegy? Akkor is ez van. Holnap meg holnap lesz...
Csönded vagyok Hát így... 2015.12.04 22:33:45
Mindig jönnek a szavak és a mondatok, mindig, de amikor leírnád, akkor már megvan a konklúzió is. Hát így. Nincsenek kérdések és válaszok, csak okozott történések. Meglévőek. Ez van szindróma. Nem kell, nyilván, de a nemkellről nem akarsz írni, mert szar. De tényleg Zsé vajon…..
Csönded vagyok Nem 2015.11.28 02:27:40
  Nem beszélünk róla, vajon ez a mondat hányszor jön még elő, milyen kontextusokban, kivel, milyen témában? ..
Naiv vagy, ennyi. Mindenhez. Barátokhoz, bizniszhez, családhoz. Vicc, hogy barátokkal kezded, és azáltal leginkább durván vagy KIBASZOTT NAIV. É majd megváltoztat, próbálod ezt hinni, és hinni is neki, de basszus mi van van ha nem vagy zsigerből vállalkozó, mi van ha csak szimplán…..
Nem kell terror, és nem kell fenyegetettség. Ahhoz, hogy az ember lepattanjon vidékre, rendszerességgel és egyen családi körben egy házigazda szerint szétesett fantasztikus brassóit, meg előtte levest és utána palacsintát. Nem vagy fenyegetve, mégis mész, és olyan, de olyan jó…..
Csönded vagyok Mélyen ül 2015.11.18 23:44:44
Mert Te hülye kis állatka, mindent elolvasol és mindent megnézel, ami Párizzsal kapcsolatos, pedig nem kellene, mert már erről szólnak az álmaid, a gondolataid is. Mint a minap amikor az Egyiptomi-Arab Nagykövetségről hívtak fel Téged, Te meg csak hápogni tudtál és azonnal azt…..
Csönded vagyok Félteni 2015.11.15 00:00:00
Zimka ír vasárnap reggel hétkor egy ilyet a fészbukon, hogy Te figyelj biztos ébren vagy, és lenne valami, amit meg kellene beszéljünk, konkrétan, kurvára nem örülök, hogy szilveszterkor elutazol, Barcelonába, de mindegy hova, ne menj. Imádod a féltést, az ilyetén féltést, de…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Két héttel ezelőtt megünnepeltük a spanokkal a születésnapomat. A rengeteg kokain, kurvák és alkohol miatt, amit egyébként a Gyula küldött ajiba, most keltem csak fel, elnézéseteket kérem de hát, egyszer egy évben megérdemlem.Naszóval ma egy felettébb kényes témáról fogunk beszélgetni, ami nem más…..
Fekszem az ágyban, a fájdalom és az égető érzéstől nem tudok levegőt venni, a kibaszott szénsavas vízben a bubik tüske módjára, karcolják szét a torkomat. Egy hajtásra egy feles tabasco szerintem a fald fel amerikás srácnak is becsületére válna, de nekem aki még az erős…..
Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz! "Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..) "Ma már a…..
Lita 2012.03.10 01:25:36
Csönded vagyok Moziünnep 2006.09.05 22:14:00
Nem hagyott nyugodni ez a moziünnepes dolog, idén úgy döntöttem (majdnem az utsó pillanatban), hogy igenis meg kell néznem egy filmet ennek keretében. Aztán a választás, tekintve hogy az idő rövidsége miatt már csak egy alkotás fért bele, egy magyar filmre esett, Egyetleneim. Jó,…..
Csönded vagyok A38 2006.08.25 02:04:00
 És igaza van annak az információs-pultban dolgozó srácnak, aki azt mondja, bocs, de megtelt a hajó, a rakomány pedig többszáz Zagar és Bootsie rajongó, bejutni lehetetlenség. Persze a béna én vagyok, mert az A38 sikeres ingyenes koncertsorozatára ugyan lehet jegyet foglalni előre,…..
Csönded vagyok Gratuláció 2006.08.24 02:00:00
A blogot csak szenvedélyből lehet, másképp sehogy - mondta a győztes egy pár héttel ezelőtt... Igaza is van. A végeredmény olyan amilyen, persze kicsit szomorú vagyok, mert vonzott már a megmérettetés, de aztán a gyenge felhozatal miatt is, meg némi papírforma-szag miatt is…..
Csönded vagyok Első szerelem 2006.08.23 01:32:00
Aztat írta Exit nevű újság ottan, a horoszkópos oldalon, hogy katasztrófa lesz a hétvégém, én persze nem hisz neki, mert milyen már az aki horoszkópban hisz, én lenni jópofa királylány, küldök T-nek sms, hogy lehet, hogy találkozni fogunk jóslat miatt, én nevetek, ő nem tudom,…..
Csönded vagyok Tüzes játék 2006.08.22 01:31:00
Tele vagyok ezzel a tűzijátékkal mindenhogyan, tele ambivalens érzelemmel, próbálok nem agresszív lenni, de az indulat eléggé tombol bennem. Már amikor elhagytuk az Astorián lévő krimónkat uszkve tizen, hogy lássuk a nagy nagy fényeket, már akkor éreztem, hogy valami baj lesz... Az…..
Csönded vagyok Elinnen! 2006.08.21 01:27:00
Menjetek tova olvasók, vége a közszereplésnek, már csak magamét, magamnak írnám, hussanjatok…   Hiba, hiba hátán bizony, én barom állatka olyan helyet keresek szombat éjszaka lazulásul, ami úgy egyébként emlékügyileg nem jó minden szempontból, de hiányzott, hát elmentem,…..
Csönded vagyok Nem, nem 2006.08.19 01:26:00
 ...mégis leírtam a Dunába-ugrást! "nem figyeltem, bocs Te meg csak mentél tévéé"..
Csönded vagyok Relax 2006.08.19 01:24:00
Ki kell ezt még kérem pihenni, mind idegileg, mind fizikálisan, bár túl sokat nem teszek érte, azért lassan kezdek rendeződni. Környezetem ráadásul beteg is, Ron, Szilvi, Hocsi, Andris legyetek jobban, kívánom... Én meg cserébe megígérem, hogy visszatérek a falumhoz, amit…..
Úgy kelek fel reggel, hogy ünnepnap van, mosolygok a fogmosáson keresztül, aztán lazán kérek egy sört magamnak, rutinból és csak az ízénél jön át, hogy kávét akartam inni! Mindegy, mondom, ünnep van! Eljött az utolsó nap, nem akármilyen programmal, bár lennének kérdéseim a…..
Csönded vagyok Sziget 6. nappal 2006.08.16 01:16:00
Na nézzük ezt az utolsóelőtti napot, számszerint a hatodikat, amely ternészetesen felmutat pár érdekes dolgot, de túlzásba ez a nap sem esett... Szóval, mondom Ákosnak, én biztos vagyok abban, hogy kell nekem a Placebo, régi nagy kedvenc, tehát ez program köré kell majd igazítani…..
Csönded vagyok Még mindig Sziget 2006.08.15 01:15:00
Hamar, hamar, keljünk népek, mert nappal van, világos, induljunk! Számomra a napszak látható része a vonzóbb, még látok arcokat, ismerem a színpadok hollétét, megtalálom a sátramat, tudom, kivel beszélek, hol és hogy vagyok, ilyenek. Az éjjel rendszerint a csúszásé, folyamatosan…..
Csönded vagyok Szerelmetes 2006.08.15 01:13:00
..szóval persze van a szigeten szerelem is, olvasom ezt a sort egy kivetítőn, amikor véletlenül a Világzeneihez vesszük az irányt. A kivetítő magasságában kezdem csak összeszedni a klasszikus feszthangulatomat, mert bárki bármit is mond, ez azért nem egyszerű az ötödik napon…..
Ha nem velem történik meg, akkor nem hiszem el, jön egy kis tündérmese cserébe, köszönetképpen, hogy ezt a részét is megkapjátok, ti csak olvasók ott a tiszta lakásban, papucsban, kényelemben, és sokszor elítélők… Történt az csodálatos első szerdai napon, hogy már kevésbé…..