Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yooccoo

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
yooccoo 2011.12.04 15:26:27
Régóta nem találkoztunk, úgyhogy először leültetett beszélgetni. Ahogy szép lassan végigpásztáztam a szobát, örömmel láttam, hogy nem változott semmi. Még az illatok is ugyanolyanok. Semmit nem változott az elmúlt évek alatt, pedig rajta talán már jobban kellene látszania az…..
yooccoo 2010.09.04 20:11:52
@WhatTheFuck:
"És bizony neki is fejfájást okoz, hogy ha van egy kapcsolata, akkor hogyan is kedveskedhet más nőknek?"

benézted, mert masszőrről van szó, nem pedig nőről ... xD
Az vitathatatlan, hogy az utcák egy fokkal jobban néznek ki, ha a buszmegállók díszburkolatot kapnak. A kövezés célja azonban általában nem az esztétikai nyereség volt, hanem az, hogy az útburkolat ne menjen tönkre olyan gyorsan a buszok okozta frekventált terhelés miatt. A műkő…..
yooccoo 2010.06.24 12:33:23
@Shadwell:
3. nem vagy köteles használni?
akkor meg ne sírj, hogy rossz az út a buszsávban ....
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
IDDQD E3 csibék: ??? 2010.06.20 17:46:00
- Szia, feltehetek néhány kér... - Uram, ne menjen közel a zombihoz! - De csak interjút szeretnék készíteni vele. - Nem engedhetem, uram, a saját épsége érdekében! - Most komolyan, csak pár kérdés lesz, nyugodtan zombulhat közben. - Sajnálom uram, nem engedhetem. Ha megharapja…..
yooccoo 2010.06.20 23:25:25
Sportpszichó Visszavonulás! 2010.05.22 18:12:00
Mostanában elég sok hír volt visszavonuló, esetleg visszatérő sportolókról. néhányuk önszántukból teszik meg a lépést, néhányuknak közbeszól valami (sérülés, betegség…), de az élmény nagyjából ugyanaz, itt egy cikk arról, hogy hogyan is küzdenek meg vele.…..
yooccoo 2010.05.26 09:23:04
@Vincenzo testvér: műsort vezet a Discovery-n :)))
yooccoo 2010.06.18 13:02:20
@jpmjpm: smejhel, sumaker, nem mindegy? :)))
Múlt csütörtökön mutatták be Esztergomban az új Swiftet, és bár az autóval kapcsolatos adatokat remekül titkolta a gyár, azt tudni lehetett, hogy dög meleg, vagyis pompás motoros idő lesz. Felvettem a szép, püspöklila ingemet, hiszen Esztergom érseki székhely, aztán lementem a…..
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
Már tudjuk, hogy milyen szlogen fogja díszíteni a csapatbuszt, mely lesz az a mondat, melyből játékosaink nap, mint erőt meríthetnek. Fontos ez, mert egyrészt pszichikai fronton, másrészt reprezentációs szintéren is dúl a harc, nem csak a pályán. A FIFA.com pályázatán a…..
Vasárnap tiltott előzésért sorolták vissza a németet Monacóban, négy éve, amikor legutóbb indult ott, pályán parkolásért. 2006-ban másodpercek voltak hátra az időmérőből, Michael Schumacher vezetett, de Fernando Alonso utolsó gyors körén volt, remek részidőkkel. A ferraris…..
yooccoo 2010.05.20 11:04:57
Subba Van egy cigitek? 2010.05.11 09:45:00
VIA ..
yooccoo 2010.05.11 10:52:38
@Fecsó: nem ez az első ittas vezetése ...
Subba Subba tunning: Platós Lada 2010.04.26 11:45:00
Létezik, és eladó! (A járgány praktikus használatára vonatkozó javaslatokat a kommentboxba várjuk!) ..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
A személyi jövedelemadó bevallása általában azoknak az adózóknak sürgősebb, akik visszaigényelhető összeggel rendelkeznek. Egyik olvasónk hasonló helyzetben volt, ezért már február elején benyújtotta az adóbevallását. Március elején azonban őt is az APEH-féle dátum-trükk…..
yooccoo 2010.03.08 11:06:00
@12csab: ezt velük beszéld meg
Katasztrofális utastájékoztatás a Nyugatiban,  az utasokat átvezényelték egy másik szerelvényre mondván az eredeti nem közlekedik, majd az eredetit csak elindították... Zseniális! Miért van az, hogy a kedves MÁV a legapróbb hibáért is szinte bűnözőnek tekinti az utast,…..
 Miért szeretik olyan sokan a ThinkPadeket? Mert strapabíróak, könnyűek, hordozhatóak, bárhol munkára foghatóak. De hát mondhatja valaki, hogy a többi notebook is ugyanilyen. Elmondom miért nem igaz ez.   Strapabíróak: katonai szabványnak is megfeleltek ezek a gépek. A…..
yooccoo 2010.01.22 18:46:07
Az alábbi, banki behajtási módszer azért bizarr, mert ennyi erővel egy ügyvéd, vagy egy közjegyző letéti számlájához is hozzányúlhat a bank, más pénzén végrehajtva az ügyfele tartozását. Tisztelt Zugügyvéd! Lakáshitelt vettünk fel az egyik nagyobbacska banktól,…..
yooccoo 2010.01.19 19:52:08
@heliox: dehogynem lehet mondani rá ...
mint a nagyobb iskolások, akik azt hiszik, hogy nekik csak jogaik vannak, kötelességeik pedig nincsenek
hát ébresztőő
BÉKÁVÉSOKNÁL olyan kollektív megállapodás született,  amivel a szakszervezetek 65%-a nem ért egyet (hogy ezt a hüje mti hogy számolta ki, nem értem) így sztrájk  lesz a BÉKÁVÉNÁL.Erre főállású, hetes bömbivel közlekedő, államvasútigazgató…..
Elvárható-e egy olyan állami szervezettől, melynek fő feladata, hogy felügyelje a törvényes rendet, hogy ezt az elvet a magára nézve is kötelezőnek vallja? Bizton mondhatjuk, hogy a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától (VPOP) ezt várja a törvénytisztelő…..
yooccoo 2009.12.17 20:31:01
@szpal: a corsa ablakában van a kiírás ...
legalább olvasni tanulj meg
RAJ Blog Rajok. Ennyi. 2009.03.28 16:46:00
Jóbarátok   Ránézésre 4 év felfüggesztett (minimum)..
yooccoo 2009.12.08 18:13:44
@hirfoto: ő legalább tud blogot csinálni
Ha német nyelvterületen praktizálna, azt hihetnénk, a természetes fájdalomcsillapítás elkötelezett követője! :-) ..
Nem tudjuk eldönteni, hogy mi az isten lehet ezzel a boldog legénykével, de nagyon félünk tőle! Mitől néz ez így ki? Szilikon, vagy valami illegális izompukkantó fasztöppesztő lóhormon? Ja, és a számnak sosincs vége!!Update:Az olvasó ismét segített, köszönjük! Megtudtuk, hogy…..
Egy ügyvéd kolléga küldte be az alábbi trükk ismertetését, miként lehet elhitetni egy felszámolt cégről, hogy létezik, és minden rendben van vele.Céges jogeset. A neveket ki lehetne venni belőle, de tekintettel arra, hogy közhiteles és nyilvános adatbázisból származnak talán…..