Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAYA2011

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a szó számomra is kérdéses volt, mit is jelent...Persze azt tudtam, hogy a hétköznapi életben mi áll mögötte, de az Mlm-ben betöltött szerepe nem volt ennyire egyértelmü.Már tudom, hogy a szponzoráció, a szponzor, milyen fontos lett volna sok ember életében. Talán ennek is…..
Szeretet – boldog szülő, boldog gyermek – szeretetteljes család Egy anya segítséget kér, mert úgy érzi, nem neveli jól a lányát. A tanácsadó figyelmesen meghallgatja, majd röviden csak ennyit válaszol: Menj haza, és szeressd jobban! Az én, az én vagy az én, vagyis az…..
 Három mexikói testvér feldolgozta Adele „Rolling in the Deep” című slágerét és hatalmas sikert arattak.        A mexikói Vazquez testvérek tarolnak a neten. Angie 10 esztendős, Gustavo 13, Abelardo pedig 15 éves. Együttesük Adele…..
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
MAYA2011 2011.09.11 20:43:05
@magician: Nagyon szépen megköszönöm, ha megadod az elérhetőséget! Előbbi leveleimben nem tettem említést a villany, és gázárak néhány %-os kedvezményéről. Engem is megkerestek a T.-tól, hogy diktáljam be az adatokat és ezentúl nem az EON fog számlázni, és 5% kedvezményt kapok. Ez telefonon keresztül volt rendezve egy ügyfélszolgálatossal, kb. 4 hónapja, és a mai napig nem történt változás! Még szerencse, hogy a gázt nem is rendeztük, legalább rátudom, hogy miért nem történt semmi!!! Tudod, Én is tisztában vagyok azzal, hogy vannak nagyon korrekt emberek, és vannak mások!!!! Az idős ügyfelekről pedig csak annyit, hogy saját tapasztalatom, hogy arra emlékeznek, amire ők akarnak!!! Ami igazán elhangzik, azt pedig letagadják! Ez is személyes tapasztalat!!! Lássuk be, hogy aki ezen a területen kvalifikált, még az sem jegyez meg mindent jól első hallásra, nem pedig a szenilis idős ember, akinek "kiáll a kapanyél a szájából". És sajnos, hogy ezeknek csak vezetékes telefonjuk van, ezért keresik az ACN képviselői őket elsősorban!
MAYA2011 2011.11.08 06:47:50
MAYA2011 2011.11.08 06:50:20
Írta: Balogh Géza   A falucsúfolók valamikor ismertek voltak országszerte, ma már sajnos alig-alig hallani közülük egyet is. A szatmári csúfolódók - melyek a kisebb közösségek etnikai sajátosságaira utalnak, s ha torzítanak is, de kiválóan jellemzik az adott…..
Sziasztok!Anya családi napközit tervez, Önös érdekekből, hogy nekem (és az ismerős kisgyerekeknek) jó helyem legyen, ha anyuka - a GYED után - visszamegy dolgozni :)A végzettséget megszerezte, a ház átalakítása folyamatban.Jól jönne egy kis segítség: ha egy…..
A teljes beszédet itt megnézheted! Tervezem, hogy külön műsorban foglalkozom a témával, és ehhez meghívom a stúdióba Drábik Jánost is, feltéve ha elég értelmes kérdést sikerül összegyűjtenem. Ha benned motoszkál egy kérdés, tedd fel, itt a kommentek között, vagy van egy…..
Pontosan egy hét múlva, szeptember 13-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt London legújabb bevásárlóközpontja a 177 ezer négyzetméteren elterülő Westfield Stratford City. Az ünnepélyes visszaszámlálás alkalmából készítették ezt a vírusvideót a The Viral Factory…..
1992. év Karácsonyára Judittól a legfantasztikusabb ajándékot kaptam: terhes lett. Minden igyekezetemmel körberajongtam és próbáltam mindenben a maximumot megadni neki. Juditnak alig voltak ruhái, így nem tudott elég változatosan öltözködni. A húgom Kaposváron egy jól…..
MAYA2011 2011.08.18 03:32:23
@GeorgeJuhasz: 1. Vedd számításba, hogy a nagy szerelem és nagy teljesítmények magukban foglalják a nagy kockázatot.

2. Ha vesztesz, vond le a tanulságot.

3. Kövesd az alábbi 3 szabályt:
- Tiszteld önmagadat,
- Tisztelj másokat és,
- Vállalj felelősséget valamennyi tettedért.

4. Emlékezz arra, hogy ha valamit nem kapsz meg, amit szeretnél, néha óriási szerencse.

5. Tanuld meg jól a szabályokat, hogy megszeghesd őket.

6. Ne hagyd, hogy egy kis vita nagy barátságokat szakítson meg.

7. Amint észrevetted, hogy hibát vétettél, azonnal tegyél lépéseket annak kijavítására.

8. Minden nap legyél egy kicsit egyedül.

9. Tárd ki karodat a változások felé, de ne hagyd értékeidet veszni.

10. Emlékezz arra, hogy a csend sokszor a legjobb válasz.

11. Élj jó, harmonikus életet. Aztán, ha majd idősebb leszel és visszatekintesz, képes leszel még egyszer átélni azt.

12. Egy szeretetteljes légkör otthonodban képezi alapját életednek.

13. Ha valamelyik szeretteddel vitád támad, csak azzal foglalkozzál és ne hántorgasd fel a múltat.

14. Oszd meg a tudásodat. Ez a hallhatatlanság módja.

15. Légy kegyes a Földdel.

16. Egy évben egyszer látogass meg olyan helyet, ahol korábban nem voltál.

17. Emlékezz arra, hogy a legjobb barátság az, amikor a szereteted meghaladja azt, mint amire szükséged van másoktól.

18. Mérd azzal a sikert, hogy miről kellett lemondanod azért, hogy megkaphasd.

19. A szerelemben és a főzésben kerüld a szélsőségeket.
MAYA2011 2011.08.18 09:32:06
@GeorgeJuhasz: Ehhez kívánok Neked jó egészséget, sok-sok erőt, és mindig szebb életet!!!

Üdvözlettel: egy igaz BARÁT
Magyarországot a népével és az anyanyelvével együtt mindig el akarta taposni valaki. Próbálkozott a tatár, török, habsburg, német és az orosz is. Minél civilizáltabbá vált a társadalom, annál kifinomultabbak lettek az érvek és a módszerek arra, hogyan lehetne Magyarországot a népével együtt…..
  1992 július 11-től Judit életem része lett. A nyári programok,kirándulások egymást követték, boldog és felhőtlen életet éltünk.Szeptembertől Judit elfogadott egy munkát a Coopers and Lybrandkönyvvizsgálló cégnél, így minden reggel Gödöllőről én szállítottam…..
MAYA2011 2011.08.18 03:19:44
S ha százszor is becsapnak, és ezerszer
csalódom abban, kinek szívemet,
mint álmából a rózsát, kitakartam,
s ha épp az árul el, kit életemmel
fedeztem én,
s ha tulajdon fiam
tagad meg,
és ha nem harminc ezüstért,
de egy rongy garasért adnak el engem
barátaim,
s ha megcsal a reménység,
s ha kudarcaim térdre kényszerítnek,
és elátkozom már, hogy megszülettem,
s ha csak a bosszút hizlalja a hála
híveimben,
s ha rágalom kerít be,-
akkor se mondom, hogy nem érdemes!

Akkor se mondom, hogy nem érdemes
hinni az emberben, akkor se mondom,
hogy megélek magam is, néptelen
magányban, mert irgalmatlan az élet.

De csöndes szóval, eltűnődve mondom:
bizalmam sarkig kitárult kapu,
nem verhet rá lakatot a gyanú;

ki-be jár rajta bárki szabadon.
Egy besurrant csaló tiszteletére
nem állítok őrséget tíz igaznak!

Kit tegnap itt a gyöngeség bemocskolt,
megtisztálkodva ma betérhet újból;
ki kétélű késsel jött ide ma,
köszönthet holnap tiszta öleléssel!

Nem, nem a langy irgalmat hirdetem.
Nem hirdetek bocsánatot a rossznak,
kegyelmet a hazugnak,
nem tudok
mentséget a könnyes képmutatásra,
s az öngyilkos szenvelgést gyűlölöm,
akár a nyers önzés orvtámadását.

De hirdetem, hogy bűneink mulandók!
Mint a mamut és az ősgyík, a múltba
porlad a gyűlölet és a gyanakvás;
dühünk lehűl,
csak szerelmünk örök.

S halandó gyarlóságai között
csupán maga az ember halhatatlan.
Kérlelhetetlen gyötrelmei ellen
irgalmas vára bizalomból épül;
s az önmagával vívott küzdelemben
csak jósága szolgálhat menedékül.
1986 augusztus utolsó napjaiban megérkeztem az egyetemre immár egyetemi hallgatóként. Elfoglaltuk a kollégiumi szobákat. Már jól ismertem a kollégiumi életet, de immár hivatalos lakója lettem. Minden 3 ágyas szobába egy szovjet diákot osztottak be. Sági Tibi és Dmitrij Jaroscsuk…..
Szemérmesség ezt nem befektetésnek nevezni csak azért, mert ezt a kifejezést kisajátította magának a bankvilág és monopoljogokat szerzett az ilyesmikre. Miközben továbbra sem tudok mit kezdeni a SiteTalk-kal, mint olyannal, és zavarnak az informatikai hibák, vagyis tisztában vagyok…..
MAYA2011 2011.08.10 07:45:42
@Laca980: Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást! Nekem nem megy a neten, de majd elindulok személyes találkozással! Tudom, hogy nem szabad abbahagyni!
1992 nyara gondalan időszak volt. Cégem folyamatosan importáltaKínából a különböző akupunktúrás termékeket ésgyógynövény-készítményeket. Volt egy Anti-adiposis tea fogyókúrás termékem, 1992-ben csak ebből azegyetlen termékből hatalmas haszon keletkezett.…..
MAYA2011 2011.07.26 14:09:42
Fölötte már nincs magyar. A "megfelelő hely" kiválasztásánál szempont volt, hogy viszonylag közel legyek a céghez. Probléma ugyanis volt, van, lesz is bővem elég, s nem mindegy, hogy milyen gyorsan és mennyire hatékonyan lehet választ kapni a megoldásukra, már…..
 2oo8. Február 14-ét írtunk. Valentin napja volt. A szerelmesek napja.Az évszak ellenére ragyogóan sütött a Nap, kellemes tavaszias idő volt. Már tavaly november vége óta folyt köztünk Judittal a küzdés, de a partnereket eddig nem mertem belevonni. Felmerült bennem a…..
 Már reggeli ébrendésemkor a tegnap megismert Jucókám volt első gondolatom. Mindjárt fel is hívtam. Nem vette fel. Akkoriban még nem volt mobil, így nyílvánvalóvá vált, hogy nincs már otthon. Francba.Találkoznom kell vele. Nagyon belémépült alig egynapos program után. Ez…..
MAYA2011 2011.07.23 10:58:35
@GeorgeJuhasz: Elindúltál egy úton, ahol folyamatosan másokban keresed a hibát! Majd önmagad is nézni fogsz, amikor észreveszed a saját hibáidat is!!! Mert valljuk be, nem vagyunk hibátlanok! Ebben a kapcsolatban sok volt a pénz, de Te nagyon kevés!
Az én életem kétszer kezdődött el.Először amikor megszülettem a Viharsarok fokhagymaszagú Makó nevű kisvárosában, majd alig 7 évre rá amikor 196 nap után kiengedtek a kórházból.Agyhártya-gyulladásom volt és abban az időben a gyerekek akik átestek rajta 95%-ban…..
Megtudtam, hogy Judit kedvence a görögdinnye, így ma beszereztem egy jó nagy édes dinnyét. Judit dél körül végre felvette otthon a telefonját. Mielőtt le tudta volna mondani a velem való találkozást gyorsan közöltem vele, hogy meglepetésem van számára és mindjárt ott…..
Holofernész és Judit legendájaAz Újbabiloni Birodalom félelmetes uralkodója, Nabukodonozor (i.e. 605-562) egyik hadvezérét, Holofernészt bízta meg Kánaán földjének elfoglalásával. 132.000 fõs hadsereggel i.e. 587-ben meg is kezdõdött a hadjárat, mely Betúlia népét rettegésben…..