Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boar.

0 bejegyzést írt és 2420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gombóc azért nem a levesbe kerül ... Nagyon rég fõztem már gulyást - hátmég túrógombócot! Itt volt az alkalom: jönnek a kicsilyányék vacsorára :)..
Boar. 2023.02.27 21:25:33
@kocsmagomba: A filmben az ebengubára való hivatkozással veri be(ki) saját ablakát a suszter.
A "farkadinát" szégyen-gyalázat nem tudom.
A gugli szerint egy uradalom neve volt Erdélyben oszt ennyi...
Minden tál ételhez külön rigmus dukált Gondolataim visszakanyarognak az egykori téli, falusi disznótorok ünnepi vacsoráihoz Erdélyben, ahol a jól végzett munka után a meghívott vendégeket megkínálták a levágott malackából készült finomságokkal. A gazdaasszony több mint egy éven át etetett,…..
Boar. 2023.01.28 08:27:08
@Pierr Kardán: Létezik az un. "fogópálinka" amit azok kaptak, akik a disznó lefogásában segédkeztek. Ők általában nem vettek részt a disznóölés további részében, sokszor a kocsmából "verbuválta" őket a gazda, a fizetségük volt egy-két kupica pálinka.
Boar. 2023.01.28 08:50:20
@Régiségek blog: Az elküldött hozzászólást egyszerű kommentelőként már nem tudom módosítani de ezt Önnek is tudnia kell így nem tudom mire vélni a fenyegetőzését. Tényeket írtam amelyek akkor is tények maradnak ha valaki számára kényelmetlenek.
"Az orbáni jobboldal...ellenfélnek sem félelmetes többé!" - Tamás Gáspár Miklós "Azt hiszem, újra kell definiálnunk, mit tekintünk sikernek a mai kelet-európai politikában. A hatalmi viszonyok megváltoztatása politikai akció révén a múlthoz tartozik, mert a központi nemzetállami kormányzatok…..
Boar. 2022.12.13 22:29:27
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hát ez szopás...
:-)
Boar. 2022.12.14 15:38:05
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Neked természetes. Mert egy hulladék vagy, egy gennyes fekély a társadalom testén.
Drága a réz, az ólom is de azért egy golyó az ocsmány fejedbe jó kiadás lenne.
Boar. 2022.12.14 16:12:30
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Gazdája a kutyámnak van meg a magadfajta gerictelen, hazaáruló moszkovita férgeknek.
Az ukránok szerint rengeteg tankot vesztett az orosz hadsereg ukrajnában. Az oroszok szerint nincs is háború, hogyan vesztett volna annyit, ugyan már! Szóval akkor mi lehet az igazság? Hogy lehet egyáltalán eldönteni? A szokásos eljárás az, hogy az átlag őstermelőnek vagy az egyik, vagy a másik fél…..
Boar. 2022.04.22 16:35:51
@6.Lenin: A te képed van kint.
Nem a nappaliban, a fajanszban. Arra szarok.
Boar. 2022.04.22 16:37:28
@6.Lenin: Ilyennek képzeltél?
Rólam fantáziálsz?
Ejnye...
Szólj a nővérkének, tegyen tisztába és adjon még abból a cuccból amitől egész nap aludtál...
wagmg Lerohannak minket az oroszok? 2022.04.19 09:58:22
Hát persze, ez a nagy kérdés, ami minden magyarnak a fejébe jár, megint jönnek az oroszok? Megint lerohannak minket, megint háború lesz, megint kezdődik? Lehet hallani ilyen véleményt is, olyat is, jönnek, nem jönnek, valószínűleg jönnek, eszükbe sincs. Célkeresztben vagyunk vagy nem? Mi lesz?…..
Boar. 2022.04.21 11:24:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha nincs aktív vezérlése a rakétának, akkor nem lehet megzavarni az aktív vezérlést.
Ha nem ég a seggében egy rakétahajtómű, akkor nehezebb elkapni a hőkövető/infraérzékelős légelhárító eszközökkel.
Azt nem mondom, hogy detektálni is nehezebb mert egy tisztességes légvédelem a kilövés pillanatától látja ezeket.
Fontos az országos ügyek mellé állni, de az igazi sikert továbbra is a helyi közösségépítés hozza meg – mondta el Vajda Zoltán közgazdász, főiskolai oktató, az MSZP által jelölt, győztes, megválasztott országgyűlési képviselő hétfő este az ATV Egyenes beszédben. Több ciklus óta dolgozik…..
Boar. 2022.04.13 09:03:45
@Ekrü: Baszodanyád, ti rajzolgattátok a választási körzeteket, ne ríjjon a szád.
Olvasom minap a Zindexen az interjút Baán Lászlóval. Nagyrészt a frisch Bosch kiállításról szól, de azért szót ejt a Liget projektről is. Ez utóbbival kapcsolatos remek kijelentéseit röviden méltatnám is. Kezdeném az alábbi érveléstechnikai gyöngyszemmel: Először megállapítja, hogy az országos…..
Boar. 2022.04.12 14:44:36
@a nagy hohohorgász: Ja, te vagy a hülye...az összes nickeden.
Bár egy kupac szar esetében nem biztos, hogy van értelme ilyen jelzőket használni, egy kupac fideszes szartól senki nem várja el, hogy esze legyen.
Szóval esetedben maximum arról lehet beszélni, mennyire vagy büdös.
Nagyon. De majd megszáradsz a napon és akkor már nem annyira.
Boar. 2022.04.12 18:05:53
@a nagy hohohorgász: Ezt eddig is tudtuk...éreztük a szagodon...
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
Az ukrajnai háború alapvetően az angolszász világ és Kína között húzódó eurázsiai térség újrafelosztásáról szól. A Putyin-korszakban a politikai, gazdasági, demográfiai szempontból egyre gyengülő Oroszország, amely hamarosan államcsőddel néz szembe, "dupla, vagy semmire" játszott Ukrajnában. Ha…..
Boar. 2022.03.20 19:09:03
Boar. 2022.03.21 14:34:10
@pista18727: Anyád meg úgy döntött, hogy nem húz le a vécén hanem felnevel de rövidesen ráébredt, hogy ezt csúnyán elbaszta. Sajnos akkor már késő volt, ezért vagy most itt...
Boar. 2022.04.10 18:15:14
@Rodney_2: Mi van szarcsimbók, új parancsot kaptál, most ennek kell örülni?
A rubelt az "hozta vissza", hogy putyingazdád belengette a rubelelszámolást a gázért. Ez azonban még nem lefutott kör.
De ha ennyire örülni akarsz, nézz rá a 378-as euróra meg 341-es dollárra aztán örvendezz, te kis nemzethy szarcsimbók.
Zord idők Veni, vidi, Viki 2022.04.04 11:39:31
Két fontos közlemény. Ez a rövid poszt szigorúan 18 éven felülieknek szól. Teljesen nyugodt vagyok, hideg, megfontolt és cinikus: engem semmiféle politikai meglepetés nem ért tegnap este. Megmondtam előre. Minden szavamat átgondoltan fogalmaztam meg, indulat nincs bennem. ♦ Ebben az…..
Boar. 2022.04.08 11:03:24
@CSOKKI MÁLNA: Te sötét szarcsimbók, már megint bebizonyítottad, mennyire fogalmatlan és buta vagy.
"Azt meg gondolom magad sem gondolod komolyan, hogy a Fidesz ellenzékben nyúlt le 170 milliárdot."
A recept a következő volt. Az állami húsosfazékhoz korlátozott hozzáféréssel rendelkező fidesz azokat az önkormányzatokat használta pénzlenyúlásra, ahol fideszes vezetés volt. Ezek mindenféle gigaberuházásokat indítottak, szigorúan hitelből, a generálkivitelező az zömmel a közgép volt. Aztán a pénzt több lépcsőben lenyúlták. Egyrészt túláraztak mindent. Aztán sokkal hitványabb minőségben készítették el, mint a kiírás volt, végül pedig nem fizették ki az alvállalkozókat.
A legjobban eladósodott város Hódmezővásárhely volt, a második Kaposvár. Nem véletlen, hogy krakus ügynöknek azóta is elnézik, hogy nem csinál semmit.
Ez van szardarab. Mielőtt belekötnél, nem állítom, hogy ez összegszerűen 170 milliárd volt. De ha figyelembe vesszük pl. a Kaposvári "körgyűrű" költségeit(meg azt, hogy a patakok környékén állandóan süllyedt, tehát újra és újra meg kellett csinálni), simán megvan ez a lé.
Boar. 2022.04.08 14:20:29
@zord íjász: Nyerni sem tudnak méltósággal. Ez nem csak ezeknek a szellemi toprongy bértollnokoknak a gúnyos, kárörvendő fröcsögéséből látszik, hanem a vezérük és egyéb vezetőik nyilatkozataiból is.
Tudomásul kell venni, magyarországot bűnözők uralják, lassan minden téren. Az alkotmánybíróság is egy üres hivatal lett már.
A választást elcsalták, ellopták. Hiába van sok szemtanú a szavazatvásárlásokra, láncszavazásokra, az nvb nem foglalkozik vele, a rendőrség, ügyészség sem foglalkozik vele pedig bűncselekmény. Ha lesz is pár kirakatper, neadjisten meg is nyeriaz ellenzék, a választás eredményét nem fogja befolyásolni. Ugyanaz, mint amikor nyíltan megrágalmaznak egy ellenzéki képviselőt a választások előtt a sajtóban...hiába nyeri meg az összes pert, addigra a választás lefutott, a bűnösök védve vannak mert az újság "nem tudja", ki jegyezte a cikket, a bírságot meg kifizetik állami megrendelésekből-vagyis a mi pénzünkből.
Ez az egyik oldal. A másik meg az, hogy rogyjon csak a csúti fejére az a szarkupac amit összerakott. Persze nyilván már megvannak az új bűnösök, élükön brüsszellel akiknek a megszorításokat, rekord inflációt és adósságot köszönhetjük.
Boar. 2022.04.09 18:21:10
@tesz-vesz: A tisztánlátás végett azért megjegyezném, hogy "harcol" a rosseb.
Ahhoz ellenfél is kell.
Ezek nem azok, ezek csak gépiesen mantrázzák az aljasságaikat amiket készen kapnak. Átlátszó kommunikációs módszereik vannak, kifárasztásra, teljes pályás lerohanásra kátszanak. Eszük nincs, a központi parancsból és a gugliból "érvelnek". Ha beégeted valamelyiket, előveszi egy másik nickjét és azon folytatja.
Meggyőzni nem lehet őket, legfeljebb a gőzt engeded ki amikor látod a kínos vergődésüket...vagy amiko felbosszantanak és mérgedben elküldöd őket a narkós kurva anyjuk ritkánmosott tripperes picsájába :-)
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
Boar. 2022.04.08 10:45:59
@Tapi2021: "Figyelj! Mi győztünk."
Aha. Erre térjünk majd vissza úgy egy hónap múlva. Addigra kiderül, mekkora győzelem ez. Nem is kell nagyon nyomozni, elég lesz lemenni tankolni vagy körülnézni egy élelmiszerboltban.
A második fokozat meg akkor indul be, amikor megjönnek az elszámolószámlák a gázról és a jövő évi kalkuláció.
Amúgy meg mit akarsz elmagyarázni hülyegyerek? Azt, hogy kell gátlástalanul hazudozni, csalni, lopni, rágalmazni, köztörvényes bűnöket elkövetni a választási nyereség érdekében?
Mert ebben alkottatok maradandót...
Jól megtanultátok putyingazdától a leckét... A kaposvári körzetben a somogyvári bunkóparaszt kihívója Dr. Varga István volt. Fideszkéim gyorsan kerítettek még egy Varga Istvánt aki egy abszolút ismeretlen arc volt amúgy, de az ő neve került felülre a szavazólapon, az "igazi" jelölté meg legalulra. Azzal az 1700 körüli szavazattal, amit a "kamujelöltre" adtak sem nyert volna Varga de a dolog mocsokságán ez nem változtat.
És ez a ruszki módszer csak csepp a tengerben.
Boar. 2022.04.09 00:38:57
@apro_marosan_petergabor: A fele sem igaz...egyharmada se...
Sima hazudozás bazdmeg.
-Nem birkóztak meg az IMF-el.
-Úgy megszopatták a devizahiteleseket, hogy a fal adta a másikat
-Az államadósság csúcson van, akkor is, ha neked nem szóltak.
-A munkanélküliséggel nem birkóztak meg...a közmunka nem "megbirkózás" mert nulla értéket állít elő és csak terheli az államkasszát, nem fizet be. Az pedig, hogy többszázezer magyar külföldön vállalt munkát, nem "megbirkózás". Valójában lebutították a munkanélküliek ellátását, így nem látszanak a rendszerben.
-Nem telepítettek ipart. Beengedtek pár multit, eladták nekik a magyar munkavállalókat a "rabszolgatörvénnyel".
-Nem indították el a cigányokat sehova. A "munka világába" program teljes pénzét lenyúlták, aztán érdekes módon a főkolompos farkasflóri még mindig szabadlábon van. Semmi valós program nem valósult meg.
-A támogatási rendszereik részben fedezet nélküliek, részben inflációgerjesztő hatásúak voltak. Az adórendszer világrekord áfát és új adónemet tartalmaz, egyben óriási terhet rak a munkáltatók vállára.
-A kamatokat nem ők nyomták le hanem a válságot követő gazdasági fellendülés, ez indukálta az olcsó hiteleket is. Mára ez a múlté.
-"Magyar kézbe vették a közműveket"...ja, az MVM a kilopott pénzzel igazi sikersztori.
-Az orvosok EGY RÉSZÉNEK a fizetését rendezték, elég érdekes feltételek mellett, a többit meg otthagyták az út szélén, az ápolókkal, nővérekkel együtt.
-Már megint a munkahelyek. Ez már volt, hülyegyerek. Nem teremtettek új munkahelyeket. Ők nem.
-Miután kiloptak mindent a hadseregből, most "újjáépítik"...aha...A hadiipar az azt jelenti, hogy összeszerelőműhelyeket hoztak létre pl. a törököknek...ez azért elég nagy szégyen, arról nem is beszélve, hogy az érintett települések hadicélponttá váltak.
-Magyarorszéágot nem kellett megvédeni semmiféle bevándorlástól, mert a migráció szempontjából tranzitország, eszük ágában sem volt ittmaradni. Ellenben jópénzért, amit persze a fideszes gazemberek tettek zsebre, beengedtek mindenféle köztörvényes bűnözőt, eu-s állampolgárságot biztosítva nekik...ez aztán kurvanagy "megvédés".
A máv, bkv "korszerűsítés" középület felújítások stb. valójában patyomkinberuházások pénzlenyúlásra. De csak beruházások mert arra volt uniós pénz, működtetésre nincs, úgyhogy változatlan sebességgel rohad le minden.
Rossz listát kaptál hülyegyerek, ezzel csak égeted magad...
Boar. 2022.04.09 01:28:48
@GyMasa: Fogalmatlan vagy, mellébeszélsz, tolod a süket kampánydumát. Egyik állításoddal ütöd a másikat .
Megsúgom...ha olyan "proli" lettél volna mint én, nem kellett volna kimenned Németországba aljamunkát végző lenézett senkinek.
Így jártál...bár amennyit a blog.hu-n lógsz, nem úgy néz ki, mintha bármennyit is dolgoznál... Segélyből élsz, meg a propagandista júdáspénzből?
Az látszik, hogy gecibuta vagy, el se kezd magyarázni, hogy szellemi munkát végzel
Orbán és Magyarország sorsa a francia elnökválasztáson dől el Avagy; Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! Érdekes hangulat uralkodik az országban, mintha mindenki szép lassan ébredezne egy brutálisan átbulizott éjszaka után, ahol felébredt valaki mellett, akit nem ismer, keresi bizonyos…..
Boar. 2022.04.08 19:34:05
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:Félnek.
Nagy pofával, hőzöngve biztatják egymást, ebből merítve bátorságot de közben be vannak fosva mert nem tudják, mit hoz a holnap, erről ugyanis a patás egy szót se szólt .
Sejtik, hogy baj lesz, a ostobábbja csak a boltban látja, amelyiknek egy kicsit több esze van, annak mond valamit az, hogy az álammháztartás hiánya meg jogállamisági eljárás.
Boar. 2022.04.08 19:35:25
@Boar.: A fene ezt a kotsog telefont.
Boar. 2022.04.08 19:36:02
@Boar.: államháztartás
Provokáció Hol a fiesta? 2022.04.06 13:28:01
Két (látszólag nem összefüggő) kérdésre keresem a választ ebben a posztban: Miért hitte az ellenzék, hogy Márki-Zay Péterrel legyőzheti Orbánt, és miért nem sikerült? Miért nem vonult az utcákra az ünneplő tömeg a választások éjszakáján, hogy megünnepelje az újabb kétharmados győzelmét? Kezdjük…..
A vasárnapi választáson kiderült, hogy a demokrácia a magyarok többségét nem nagyon érdekli, ennélfogva nem sok értelme van már közéleti dolgokról beszélgetni vagy vitatkozni nyilvános fórumokon. A Fidesz fokozatosan elérte azt is, hogy az értelmiségi ember ne akarjon kitűnni, csupán belesimulni a…..
Boar. 2022.04.05 18:14:30
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Tévedsz.
Amúgy nem hallgattam fideszpropagandát és ha nem akarod, hogy elküldjelek a kurva anyádba, még csak ne is feltételezd rólam, hogy valaha is a fideszre szavaztam/szavaznék ... Előbb vágnám le a sajàt karom és enném meg nyersen.
MZP saját bevallása szerint is egy önjáró személyiség, a feladathoz pedig nem volt rutinja. Úgy akart mindenkinek megfelelni, hogy közben senkinek se felelt meg. De közben sok butaságot csinált.
Boar. 2022.04.05 18:24:14
@ulpius66: Csaxólok Tompika, beindítják a jogállamisági mechanizmust ...szóval ma bukott a patás ...párezer milliárdot...
Hiába no, kedd van...
Boar. 2022.04.05 22:17:43
@Tamáspatrik: A működő demokrácia attól működik, hogy az emberek tisztában vannak vele, súlya van a szavazatuknak és büszkék rá, hogy ezzel a jogukkal élhetnek.
Namost az a réteg, akik párezer forintért eladják a szavazatukat, az maximum arra büszke, hogy milyen könnyen keresett egy kis potya pénzt.
Ezeket akkor sem érdekli a cselekedetük következménye, amikor kilopják a fénysorompóból az akkumlátort vagy amikor levágják a házad faláról a vörösréz gázcsövet. Miért érdekelné, hogy mi lesz a választási csalás következménye?
Majd orbán megemeli a családi pótlékot, csinálnak még néhány purdét és ellesznek belőle.
Óriási pofont kaptak a kormányváltásban reménykedők tegnap, az újabb kétharmad még a kormányközeli kutatóknál sem volt benne a pakliban. Kommunikációs szinten is előkészítették a sima győzelmet, nagyon úgy tűnik, hogy még a fideszesek is meglepődtek az arányon. Előre tehát nem látta szinte senki,…..
Boar. 2022.04.05 16:08:24
@leponex: "Az echte 'liberális' bullshitedet tolhatod ugyan, de amikor a vidám adventi-karácsonyi 'nyugati' vásárokról készült képeken a soktonnás biztonsági betonkockákat, az állig felfegyverzett rendőrök, katonák tömegét látod, csak elbitzonytalanodsz egy kicsit magadban, lehetséges-é szabadság rend nélkül?"
Khmm...nálunk elég volt egy járvány ahhoz, hogy mindent ellepjenek a gépfegyveres katonák. Nem csak a rendőrséget "erősítették" pl. közúti ellenőrzéseknél, hanem a köztereken is ott lebzselt a sok beöltözött dzsiájdzsó. Mert a köpcös békében, képzelt ellenség ellen nagyon szeret katonásdit játszani. Háborúban már nem annyira, mert ott valódi ellenség van aki visszalő.
    Sic transit gloria mundi. És így múlt el a világ dicsősége Márky-Zay Péter számára. Oké, tudom, volt ott pár szomorú alak még (mind a saját családtagja), de ő hat párt MINISZTERELNÖK jelöltje volt! Hat párt állt mögötte. Hat párt "kapitánya" volt. Még vasárnap reggel is, amikor még éltek…..
Boar. 2022.04.04 22:57:12
@Gógita: Röviden és tömören: Szakadt volna fejed a narkós kurva anyád tripperes picsájába...
Ennyike ..kb. ennyit ér az írásod is meg az ámokfutásod a kommentszekcióban te retkes fideszpatkány.
Boar. 2022.04.05 08:35:45
@Gógita: Nem akarsz új fogsort?
Kivehetőst?
Boar. 2022.04.05 09:39:20
@Tapi2021: Ez válasz volt egy üzenetre amit aztán valószínűleg törölt a blogger mert itt nem látom.
Nem vagyok toleráns. Ballib sem.
Bizonyára áprilisi tréfaként értelmezte volna Orbán Viktor, ha valaki egy éve azt mondja neki, hogy a parlamenti választás kampányát éppen Vlagyimir Putyin teszi számára nehézzé. Pedig így történt, és a kormányfő viselkedésén látszott is a zavarodottság. Bár nem jött jól neki, hogy a korábban…..
Boar. 2022.04.03 11:11:31
@a nagy hohohorgász: Az öcsém meg a sógornőm ott vannak.
Én túl "temperamentumos" vagyok ehhez, még pofánvernék valami fideszes majmot ha okoskodik.
Inkább pacalt főzök, legyen valami hasznom is.
És az nem hányat.
Boar. 2022.04.03 11:18:26
@6.Lenin: @a nagy hohohorgász: Háromszor is szavazol, itt baszod az anyád egész nap aztán csak rakott krumplira futja?
Szarul fizetnek benneteket öcsém...vagy nem kellene drogra költeni...
Boar. 2022.04.03 11:51:03
@a nagy hohohorgász: B+, kinek kell az a krumpli miután összefogdoztad?
A menhelyi kutya is fintorogva kaparná el...
Vigyél belőle a nyugdíjas munkásőr haverodnak, az bármit megeszik... :-)
Bár ez volt a jelenlegi parlamenti ciklus egyik legfontosabb döntése, sokak figyelmét elkerülhette, hogy a járvány leple alatt ezer milliárd forint értékű állami vagyon került át ingyenesen a kormánypárthoz kötődő alapítványokhoz. Ezek vezetőit a jelenlegi kormány nevezte ki, de a kurátorokat egy…..
Boar. 2022.04.01 10:39:04
@birkamenet: Nem kell közvéleménykutatásra hivatkozni.
Elég azt nézni, milyen rétegeket akar bevonzani a zászló alá a csúticigány.
Gáspár Művészúr rajongóit, Kis Grófo Művészúr rajongóit...ez azt hiszem, többet ér minden közvéleménykutatásnál.
(Bepróbálkozott volna az ufóknál is de Patakit mostanában nem viszik, a ricsések meg vagy kinőttek feróból, vagy belehaltak a szipuzásba szóval nincs szabad szemmel is látható eredmény).
Boar. 2022.04.02 12:15:40
@Ezkellnem: Anyád megelégedetten törölgette a száját miután megszopattam ...és azt üzeni, ne pofázz hanem takarodj ki a telepre guberálni .
  Mit nekünk ukrajnai háború, mit nekünk energiahordozó válság, mit nekünk korrupció, nemzetközi helyzet, elszálló kamatok és Euró…, amikor a 2022-es kampány híre; Győzike belépett a Fideszbe!! kép; Nyugat Azért ez nem semmi. Ez minimum 100 ezer roma szavazat a mélyszegénységben élő borsodi,…..
Orbán Viktor a „Reakciós Hadiállam” ideológiájának képviselője volt a világpolitikában. A „Reakciós Hadiállam” szemben áll a világias modernitással és a kapitalizmussal; eszményképe a hierarchikus kollektivista társadalom, amelyben mindenki „jó katona módjára” fegyelmezetten szolgálja a magát…..
A nagyplakátok üzenete: „Védjük meg gyerekeinket… a VESZÉLYES Gyurcsány, Márki-Zay-féléktől”, értsd: a gyermekeinkre veszélyt jelentő ragadozóktól… Az orbánista propagandista agytröszt módosításokkal, de követte az amerikai választásokat megelőzően a Trump-melletti, Hillary Clinton-elleni orosz…..
Boar. 2022.03.26 20:17:23
@taga20: Kivétel. Sajnos.
Boar. 2022.03.26 21:01:22
@taga20: Nem hiszem, tudom. Dolgoztam/dolgoztattam cigányokkal, most is van cigány beosztottam.
Kivakarózott cigány, valamelyest olvasott is, amit nem tud, azért nem hibáztatom, figyelembe veszem, honnan jött. De ugyanúgy hazudik mint a többi, ugyanúgy nem lehet rábízni semmit mint a többire, ugyanúgy átver ha nem figyelek mint a többi.
Nem barátom, kutyából nem lesz szalonna.
Boar. 2022.03.26 21:25:51
@taga20: Zenélni azt tudnak. Kis purdék, még a beszéd is nehezükre esik de két kanalat kapnak a kezükbe és már zenélnek vele. A vérükben van.
Putyin háborús ürügyét, vagyis hogy Oroszország azért indított támadást Ukrajna ellen, hogy megvédje az „üldözött” kelet-ukrajnai orosz kisebbséget átvette és visszahangozta a magyar kisebbséggel kapcsolatban Belénessy Csaba, a kormányhű Mediaworks Hungary Zrt tartalomfejlesztő tanácsadója. A…..
Boar. 2022.03.26 17:18:28
@arthurthedent: Láttam annak az ortodox kurvának a blogján ezt a hozzászólásod de ott nem tudok válaszolni, rögtön az elején kitiltott a ribanc.
Szemmel láthatóan elmebeteg. Most vérzik a szíve a donbaszi orosz kisebbségért de amíg ki nem tört a háború, egy szót se vesztegetett rájuk, a valláskárosult nézeteit bújtatta különféle gyűlölködő posztok köntösébe.
Most meg rinyál, hogy 2014 óta milyen rémálom orosz kisebbségnek lenni dombaszban.
Érvelni nem lehet neki, mindent lesöpör azzal, hogy ez hazugság, mindenki hazudik csak ő és egyedül ő tudja az igazat mert ő beszél oroszul és eredetiben olvassa az orosz portálokat.
Amit művel, az nettó háborús uszítás, mégis napok óta címoldalon van a poszt az indexen szóval nem valószínű, hogy bármit tehetnél ellene. Csehországban már börtönben ülne, nálunk megteheti. Megteheti, mert a köpcös ugyan annyit röfögött csak, hogy ő nincs az oroszokkal és nincs az ukránokkal, de a sameszei nyíltan orosz pártiak és a seggnyalói azon versenyeznek, ki tud csípősebben beszólni Zelenszkijnek.
Boar. 2022.03.26 18:17:23
@tiltsál ki te gyökér: Nem, ott is azt az életmódot folytatják mint ti...anyád, a nővéred és a felséged a sarkon árulják a testüket, az öcséd a buzibárban szopja a nyugdíjas pederasztákat, így a te válladról lekerül a családfenntartás gondja. Amit a bérkommentelésért kapsz, azt mind drogra költheted.
Boar. 2022.03.26 19:48:05
@tiltsál ki te gyökér: Végtelenül leegyszerűsítesz mindent a saját szintedre, ott téves következtetéseket vonsz le és handabandázol.
Menj inkább, fogd meg a vazsvellát és trágyázz ki viktor alól. Az se baj, ha néha belebököd a valagába.
Utána nyalhatsz. A vazsvellát is.
wagmg Semjén Zsolt nem vadász 2022.01.13 10:30:33
Félreértés ne essék, semmi bajom a vadászattal. Szeretem az állatokat, az állatkínzás ellen vagyok, de megeszem a húst. De tényleg, a vadászat okés, a kamuzás meg a csúsztatás viszont nem az. Szóval először is, az, hogy az emberek vadásztak évezredeken keresztül az nem jelenti, hogy a vadászat okés…..
Boar. 2022.03.26 17:59:12
Semjén tényleg nem vadász.
Noha az egész ország az ő vadászterülete, jár is vadászni, neki alanyi jog aranyérmes szarvasbikákat lőni az ország elit vadászterületein ahová amúgy csak a leggazdagabbak jutnak de nem vadász csak egy puskás ember.
Más.
A csontvelőt sok ragadozó is kiszedi. A róka nem, nem elég erős az állkapcsa . A dögevést nem úgy kell elképzelni, hogy többnapos, légyköpte dögöket ettünk hanem inkább úgy, hogy a ragadozókat a hordában járó ember elzavarta a zsákmányukról. Amúgy ma is vannak zömmel vadászatból élő primitív törzsek és nem dögöt esznek, szóval ez a teória, hogy vadászattal nem tudták fenntartani magukat eleink, nem állja meg a helyét.
Más.
A vadászatra nem azért van szükség, hogy az olyan gyökerek mint én kiéljék a szenvedélyüket.
Egyrészről az intenzív mezőgazdaság révén irgalmatlan mennyiségű táplálék áll a növényevők rendelkezésére.
Másrészt a nagyragadozók, amelyek természetes körülmények közt kordában tarthatnák a levélrágókat, komoly konfliktusforrások lehetnek az embernek is, pláne, ha olyan létszámban lennének jelen, hogy ellássák azt a feladatot, amit most a vadászok.
Azt, hogy mi volt száz meg kétszáz éve, el lehet felejteni. Nincsenek természetes körülmények, megváltozott, mesterséges környezetben élünk, ebben kell megtermelnünk nem csak a saját táplálékunkat de azokét is akik kevésbé szerencsés helyre születtek. Ehhez mindennel gazdálkodni kell, a vaddal is.
Az, hogy ezt kik végzik el, megintcsak gyakori kérdés. A "megértők" azt mondják, jó, kell a vadászat de nem sportvadászok csinálják hanem a hivatásosok, az erdészek. Nos, az edészeknek konkrétan semmi köze a vadászathoz de ez nem is lényeg. A fő probléma a sportvadász/hivatásos vadász megkülönböztetés. Mert a téma ellenzői szerint milyen az már, hogy a sportvadász "élvezi" a vadászatot, nehogymár ilyen legyen, vadásszanak csak a hivatásosok. Van egy rossz hírem. A hivatásosok is "élvezik"...magyarán ugyanaz a szenvedély van bennük, mint a sportvadászokban, talán még erősebb is, azért választották ezt a nem túl jól megfizetett szakmát. De a rendszert a sportvadászok pénze működteti. Ha ez nem lenne, a hivatásosokat az államnak kellene fizetni, ez a kisebbik baj de a vadkárokat is az állam kellene, hogy állja-vagy a mezőgazdasági termelők, de ők nem partnerek ebben.
Ez a mai rendszer ezer sebből vérzik, legfőképp azért, mert az állam ott nyúl bele ahol nem kellene és ott hagyja érintetlenül ahol igencsak szükséges lenne a beavatkozás-ha más nem, legalább a meglévő jogszabályok betartatása.
Nem lehetne rám fogni, hogy ellenzéki vagyok, általában nagyobbrészt egyetértek azzal amit a jelenlegi magyar kormány mond. Általában, mondjuk úgy 80%-ban. Most nem. Merthogy most a magyar kormány szerintem teljesen félreérti a helyzetet, amit Oroszország kényszerített a világra. Tudjuk, a magyar…..