Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrissv

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ egyik legnépszerűbb célpontja januárban, ahol tutira nem kell tartani a hidegtől és a hóeséstől! Thaiföld több, mint 4000 kilométernyi tengerparttal rendelkezik, ezért biztosan mindenki megtalálja a kedvenc strandját. Neked van már kedvenced?   Maya Beach, Koh Phi Phi Le                 …..
Tudom, hogy most az is anakronisztikus vénembert lát bennem, aki ájfónon vakarászva vesz kondibérletet, meg az is, aki kommentszekciók susnyásában veszi védelmébe a kapitalizmus technológia bástyáit, mondván, a fejlődés szükségszerűen jobb terméket eredményez, a régi meg vesszen vitrinbe. Nem bántom…..
chrissv 2018.01.08 19:09:42
Évekig szolgálta a brit áruházlánc legfelső vezetését, ám a Tesco anyagi problémái miatt most 23 millió fontért eladja a luxusrepülőjét. A Gulfstream G550-ből jelenleg négy darab van a piacon. A Tesco 95 éves története legnagyobb válságát éli át ezekben a hetekben,…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
chrissv 2014.10.01 06:29:26
@ommm: Azok az idők sajnos már elmúltak amikor Chris Harris egyszem GoProval sokat mondott el az autóról. Különben nem kérnének pénzt a DRIVE+ért hogy fenntartsák magukat. Amit részben megértek, részben nem, de ez itt most offtopic.
Viszont megragadnám az alkalmat és azt kérném/tanácsolnám, hogy nyugodtan kezdjetek el ti is GoProt használni és egyszemélyes teszteket tartani. És kifejteni a 4C-ről a szimpátiád pl. így:
www.youtube.com/watch?v=zWV6TWsNqlw&feature=youtu.be&a
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
chrissv 2012.11.08 00:07:52
@pyf: Norvéghonból nézhető volt abszolút.

Nem vagyok Bangle rajongó de ennél az 1M-nél nem lesz szebb az F20 1M(már ha lesz). Azt a fényszórót nem lehet megemészteni.

Hooterses erölködést leszámítva, jó rész volt, vártam a következő szépségeket de már vége is volt.
Soha nem sietnek sehová. Kizárt dolognak tartják, hogy napi 7 óránál többet dolgozzanak és azt sem a mi kelet-európai / amerikai feszített tempós hajtásban teszik. Nincs ölelkezés, puszilkodás. De ez nem azért van, mert nem fogadnak be, egyszerűen ilyenek. Ma Norvégiába utazunk,…..
chrissv 2012.10.25 14:34:58
Üdv. Mindenkinek. Örülök hogy megtaláltam ezt a blogot. Rengeteg jó dolgot olvastam mind a posztokban, mind a kommentek között.

Rólam annyit kell tudni hogy, 24 évesen, diploma nélkül, érettségivel, vendéglátós szakmával, és folyékony angol nyelvtudással érkeztem 2 hete Norvégiába. Szerencsés helyzetben vagyok mert norvég ismerősök biztosítanak szállást a számomra, és már érkezésem másnapjára volt nem hivatalos munkám. Amely persze hagy némi kívánnivalót maga után, de a lényeg hogy fizet. Hozzá kell tegyem, ez a könnyű helyzet nem tart örökké, mert a szállásom November végéig biztosított, plusz a munkám is hetente pár napot igényel csak, és ahogy haladunk előre a télnek annál inkább lesz egyre kevesebb meló.
Szóval ezerrel küldöm az önéletrajzokat szerte az országban, Oslo-tól Tromso-ig mindenhová, mindenféle tevékenységre. Plusz személyesen is keresem fel a helyeket a körzetben, és passzolom le a CV-ket, eddig nem sok sikerrel.

Ha minden kötél szakad, van pénzem haza utazni, vagy át UK-be, ahol már éltem 1 évet, és meg vannak a papírjaim is. Viszont ez az ország sokkal sokkal szimpatikusabb mint Anglia, nem csak a kimagasló fizetéseket tekintve, hanem önmagában az egész rendszert tekintve is. Hatalmas a nyugalom, és hatalmas a rend. Habár az időjárás borzalmas, és a nyelvet is szoknom kell még. Ahogyan előttem írták, az angol nyelvtudása az ittenieknek tényleg abszolút rendben van, jól érhetően, helyesen kifejezve beszélik, 10-ből 9 tökéletesen beszélt angolul eddig.

A tervem az viszonylag egyszerű, pénzre van szükségem finanszírozni a céljaimat. Ezt a tőkét otthon lehetetlen előteremteni az én képességeimmel, Angliában pedig 3-4 évbe telne és fiatal korom ellenére fogytán az időm. Norvégia viszont áthidalja a problémám, feltéve ha a következő hetek sikeresen fognak lezajlani.
Ezentúl nyomon követem a blogot, és meg írom a tapasztalatokat, legyen az negatív illetve pozitív.
Addig is üdv.
HamPLÓ Légiautópálya Bajánál 2011.08.27 14:35:00
A múltkor szó volt arról, hogy Baja szárnyashajóval "közelebb" van, mint vonattal. Utasszállító repülőgéppel vélhetően még közelebb lenne, csak az a baj, hogy nincs lehajtó a légi útvonalról :) Igaz, a képen látható kondenzcsíkok létrehozói vélhetően úgyse…..
Most már tényleg nem sokat kell várni a Porsche Design szuperjachtjára. A 2008-ben bejelentett és tavaly tavasszal néhány kémfotón már szerkezetkészen látható katamarán pre-launch „Making of the RFF 135 by Porsche Desing” partija tegnap ért végét. A hajó ugyan még…..
Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön…..
chrissv 2011.07.20 12:48:50
Ez a cikk mire jó? Amúgy meg ugyanez a banda, vagy az ismerőseik ugyanezekkel a vasakkal versenyeztek már párszor és kivétel nélkül a GTR nyert, és az P800 volt azaz 800 Lóerő, nem R850.

www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM

Persze lehet lázadozni, de akkor nem kell ilyen cikkeket ki rakni hogy az autósok ne keménykedjenek...akinek van esze nem is keménykedik egy motor ellen, akinek meg van egy ilyen gép nyugodtan keménykedjen. Egyébként szeretem nagyon a motorokat, és feigyelek is rájuk, de ez a cikk felhúzott.