Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilzor

2 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RedEye Itt a karácsony 2018.12.23 11:58:20
Karácsonyi videók Közeledik a Karácsony, a rokonlátogatások előtt a legtöbb ember ilyenkor otthon van, bejglit zabál, este pálinkázik vagy éppen a kedvec sorozata ismétléseit nézi ( persze ha már megvett minden ajándékot). Az izgalmak mellett azért előfordul az unalom is, pláne, ha már az ünnepek…..
RedEye RedEye - Elindult!!4! 2018.12.09 16:52:53
Sziasztok, Első blogposzt a Redeye-on. Miről fog szólni ez a blog? Elsősorban a repülésről és utazásról. Hírekről, légitársaságokról, törzsutas és loyalty programokről, repterekről, szállodákról, útleírásokról, tanácsokról, tippekről. Minden olyan dologról ami nem, vagy hiányosan található meg a…..
A filmet a 11. Jameson Cinefesten volt lehetőségem megtekinteni. Mike Cahill 3 éve robbant be a köztudatba az Another Earth című alkotásával, amely egyszerre kívánta összeházasítani a kisköltségvetésű sci-fik és az indie drámák világát. Azonban lehet, hogy túl jól is…..
A magyar kereskedelmi tévé eltaposhatatlan góleme most azt a feladatot kapta, hogy a Super TV2-n ő vezesse az új Éden Hotelt Costa Ricán. Közben otthagyja a FEM3-at, az Édes életet meg úgyis elkaszálták. Berki azt mondta, hogyaszondja: Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb,…..
Az olaszok, azok az olaszok... ...csak nem bírnak magukkal. Kifejezetten csak azonnali fordulással, csak mérföldgyűjtésre. Elvileg az összes keletre/délre irányuló Alitalia célvárosra működik (JNB, ACC, LOS, NBO, DXB, MCT, BAH, IKA, DEL, HKG, SIN, KIX, TYO, MEL, SYD, stb) a belfoldi…..
Wilzor 2014.06.25 11:52:09
Ma van a 2 éves évforduló. 2 éve nem született poszt. :(

Ezúton szeretnék megemlékezni a sokak által szeretett etkt-ról.

Én néha néha visszanézek, hátha egy long haul F út unalmas óráiban, veuve cliquot-tól mámorosan írsz egy posztot akármiről, az aktualitásokról vagy az ezidáig kimaradt dolgokról esetleg a már történelem utazásaidról, módszerekről.

De:

Egy hiányt pótolt a magyar blogéletben ez a blog ami most már csak mementóként szolgál mindazok számára akiket érdekelt a téma és szívesen olvasták a részletekbe menő, példákkal gazdagon illusztrált elmélkedéseket.

Mindazoknak hiányzik akik éheztek a tudásra akik fejleszteni akarták a repjegyekkel kapcsolatos tudásukat illetve akiket szórakoztatott Kenny professzionális stílusa. :)

Ennyi idő után úgy gondolom a blog újraindulásának esélye a nullához konvergál hiszen a főszereplő nélkül a film is véget ér. Szép volt ez a pár év ameddig élt a blog, a posztokból ténylegesen lehetett tanulni, egyik megírása sem volt billentyűk felesleges csapkodása.

Igaz, lehetetlen nem ismerek így bízom benne, hogy valamikor valahogy valamilyen formában folytatódik a blog illetve annak témabeli potenciálja maximálisan ki tud teljesedni.

Végül egy semmiképpen sem ideillő mégis fantasztikusan közhely közmondással zárnám a gondolataimat.

Ne feledjétek: A felhők felett mindig kék az ég!

PS: és persze mérföldből sosem elég :D

Wilzor/Wilzon
A Fújtatás Korának harmadik napján pattanásig feszül a helyzet mondja a decens kenyérgyári titkárnőnek öltöztetett Lilu, ingyenesapplikáció, kék vagy ződ, csak is kizárólag rajtunk múlik, Durca vagy 501, ez a kérdés, válasszatok. Az elején egy olyan problémával foglalkozunk,…..
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
Wilzor 2014.02.12 23:16:24
@genevieve: ...vagy czene attilát, tudom, csak nem értem, elvileg egy sportoló rendkívül hiú ( a hivatásos focista és kézis ismerősök alapján) hogy engedhet le ennyire?

@FawltyTowers: jó, most rá lehet fogni betegségre, de ha úgy lenne már mondta volna viii
Wilzor 2014.02.13 15:52:26
@ミラ: Lehet, hogy igaz. De azért ezekkel nem értek egyet. Ez az öltözködési stílus egy bizonyos szubkultúrára jellemző szvsz, elég lemenni az Ankerbe pl és minden második gyerek így öltözik és kizárt hogy mind homokos lenne... A beszéd már gyanúsabb, de azért nem annyira sejmes mint egy stylist-é :D.

Én a BVV-ből arra emlékszek hogy Aurél egyik "barátja" telefonált be, de csak fél füllel hallgattam.

De szvsz se Dév se Aurél nem buzi, egész egyszerűen ilyen a stílusuk
Irgalmatlanul idétlen, icipicit igazítanivaló ing - Istenes izgatottan igazodik imbecilis idiótáihoz, illetlenül incselkedik, implikál, inkriminál. Zsóti és Dorka kapcsolata eddig unalmas volt a házban, ahová az agy csak halni jár, de majd ma. Az ágyban bohóckodnak egymással, Zsóti…..
Wilzor 2014.02.06 10:55:50
@hannamontanna: Szvsz iskolahét tuti lesz, és az biza jó lesz, én a katonahetet utáltam az előző szériában, mert rohadt unalmas volt.

Én adnék korlátlan alkoholt nekik :DDD, eleve, anno alekosz kezébe éjjel nappal ottvolt a borospohár. :DD

A vv6-ban este kapnak 10 embernek nevetséges mennyiségű alkoholt. Igaz, nem követem minden este az online-t, de amit láttam az egy-egy buli alkalmával 2-3 üveg tömény. Ez nem mennyiség 10 emberre. Pláne akkor, ha ilyen parasztgyerekek mint hajdú benn van a villában, falun egy átlagos péntek este lecsúszik 3-4dl HP/fő ami sokkal erősebb mint a bacardi fehér rum, amit múltkor beküldtek nekik. Úgyhogy szvsz a mennyiséggel nincs gond.

Viszont a cigit azt megvonhatnák az tény, vagy küzdeni/csinálni kéne érte valamit. Vagy esetleg az alkoholért ugyanígy csinálni kellene valamit.
Wilzor 2014.02.06 11:41:13
@hannamontanna: Hát Józsinak szerintem még az elsős anyag is komoly kihívás lesz :D
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
Wilzor 2014.02.02 23:28:45
@Schlomo Goldberg: akkor jól hallottam, azért ekkora haverok
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Istenmentes Bencének is kell dolgoznia a héten, így ma ő tolja a VV app Horst Fuchsot is megszégyenítő marketingelését. Ma sem lesz vicces az adás, ezt már előre borítékolhatjuk. Még mindig a kihívás hullámain lovagolunk, rendületlenül. Megnézzük, ahogy Simlis és a Szende…..
Wilzor 2014.01.31 17:56:02
@ミラ: Igen, ezért kell megbüntetni őt is. Ezen a reakción egyszerűen nem lehet csodálkozni amit szájmon produkált. A gyatyalehúzás olyan szinten alpári mocskos dolog, hogy ember nincs aki ezt felnőtt fejjel nyugodtan kezeli.

nem láttam, de feltehetőleg 1 db kacsának nem 3 literes vájú az itatója.

Azt énis elitélem ha valaki fellógatja a kutyákat vagy valami, de az hogy mondjuk 1 percig dohányfüstöt szív be a kacsa nem tartom állatkínzásnak

"... az állatok meg nem szeretik és viszonylag elhanyagolható százalékuk dohányzik"
De azért előfordul :DD
www.youtube.com/watch?v=dIdpZXC8840
Wilzor 2014.01.31 18:15:22
@ミラ: Jó, az összes hszedet nem olvastam el. Igazad van, nem szórakozunk, de akkor sem állatkínzás.

@tena_lady:Teljesen egyetértek veled, nagymamámék állattartó falusi emberek voltak, a családi birtokon volt mindenféle állat, valamint egyik legjobb barátom jelenleg is többféle haszonállattal rendelkezik. Ha ezt meghallanák, hogy ennyiért állatkínzást kiált itt pár ember nagyon nagyot nevetnének, én meg csak a fejemet fogom
Wilzor 2014.01.31 18:20:22
@ミラ: Ha most kolorádóban lennénk küldenének be neki :DD
Már megint jól elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot. Tudva, hogy tegnap Szájmon irgalmatlanul lealjasodott és ebből egy képkockát se mutattak, csak azt, hogy a kretén barom fejbe verte magát mikroportjával, kicsit pipa vagyok. Senki sem tüsszentett be a perem alá, nem volt se…..
Wilzor 2014.01.29 23:23:02
@Shoyu: en total megertem, énis kinthagytam volna helyében mind a kettőt

azt a fasz traktorost eleve utálja laci miért kellett volna a saját bulijára beengedni???
Aurél meg nézzen magába, saját hülyesége miatt romlott meg a kapcsolata simlissel. Persze ezt nem fogja fel.

Lacinak több esze van attól hogy oráliót kihívja, eleve akkor ő is elárulta volna a tesóját, másrészt meg kint is maradt volna. Traktoros a lehető legjobb választás volt.
HAJRÁ SIMLIS LACI!!!
Wilzor 2014.01.29 23:33:49
@Morcz: ez nem gerinc kérdése, amúgy nemtudom észrevetted-e hogy kaját piát kabátot kivitt nekik.
Megtehette volna, hogy totál leszarja őket...
Wilzor 2014.01.30 10:28:45
@hovatovább?: de baszki 16 ember szavazott :D
ez nem minta., mondjuk ha folymatosan belinkeli valaki akkor jóval több összegyűlhet vasárnapig.
Szegény Lilura párducmintás cicanadrágot adott a sztájliszt, bár még így is jobban jártunk, mint egy Boss-öltönyös Istenessel. A mai adás leginkább két lakóról fog szólni, Izáról és Simlisről, és lesz sok-sok racsítás, sírt is a mikroport a Harcsaszájú picsa nyakában…..
Wilzor 2014.01.27 22:48:59
@Morcz: baszki mindennek amit leírtál az ellenkezőjét gondolom :DDD

@ő-szinte: CSabi
Wilzor 2014.01.27 22:56:15
@Empty Bee: Persze, meg kerekebb popsi liquify tool-al, meglehet oldani simán :DD

Biztos hogy benne lesz a PL-be izé meg zsófi, így van a celebfaktor...
Wilzor 2014.01.28 10:04:33
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..
Wilzor 2014.01.26 22:00:09
@SzaffiChan: Remélem a hajdút, és laci jön vissza.

Most jól megmondta aurlénak zsóti:

rosszul döntöttél a faszoddal gondolkoztál 2 napja ismered a karikatúrafejűt

zsótinak most kurvára igaza van
Wilzor 2014.01.26 22:02:38
@pocokpocok: 22:30 tól szokott lenni
In medias res az esti elbaszott bulika után nyitunk egyből. Dorka reggeli pszicho picsaként ébred, amint meghallja a többiektől a pletyit, hogy Kispesti Sziránó és Iza között volt valami az éjjeli bebaszódás hevében, így Zsóti jóindulatú, reggeli indíó „Ittál már ma…..
Wilzor 2014.01.25 23:06:52
@Haynau: "Zsóti - 3,16%"

Ezt nem akarom elhinni...
Wilzor 2014.01.25 23:21:50
@ő-szinte: egyefene egyetértek veled
@St. Pácsó Ármándó: Igyvan egy kiválasztós, amúgy a Szombathelyiek szavasztak nagy számban sztem :DDD

Szombathelyi újságok bűnügyi krónikáiban Simlis Lacinak bérelt helye van :DD
Wilzor 2014.01.26 00:09:37
@HummeRC: Szerintem ezért lesz ő a kiválasztott, vagy a hajdú.
A rettentő izgalmak úgy tűnik ma is messziről elkerülik a villát, de azért így se kell mélyen belevetni magunkat az agyhalottak parádés dialógusaiba, hogy jót szórakozzunk. Istenes Bence sincs a toppon, lélekben mintha már a pesti bulinegyed egyik primőr klubjában tolná az…..
Wilzor 2014.01.24 21:57:33
@c.miller: Igen, Scarlett Johansson is szőke :))
Wilzor 2014.01.24 22:28:50
@A Proverbiális Noszty Fiú: Zsófi is "túl jó" lenne Zsótinak Zsóti szerint szvsz.
Wilzor 2014.01.24 22:38:01
@malevil2050: Így van, szerintem nem Iza a legjobb csaj. Kinek mi
Elöljáróban szögezzük le: kevés férfi van akinek jól áll a citromsárga farmer. Istenes Bence nem tartozik közéjük. Na, hogy ezt így letisztáztuk, foglalkozzunk a valóban lényeges dolgokkal, A Tragédia Napjával. Mert ugye a geci szerkesztők elszakították VV Alexát kis…..
Wilzor 2014.01.23 22:21:10
Wilzor 2014.01.23 22:27:35
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Sajnos, azthiszem mégis :)

@Akármi Áron: Ja, az nagyon improvizálna:D
Wilzor 2014.01.24 11:01:15
@SzilajSzilard: Ez az öfi alatt is megütötte a fülemet, be is írtam ide. Tényleg, Debílió olyan szavakat használ... ha kurva sok időm lenne elkezdeném gyártani a debilió best of videót
Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy…..
Wilzor 2014.01.23 10:46:06
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Egy világ omlott össze bennem :))

Még a Kórleóne Ádámot beküldhetik, vagy Mr.(második helyezett) Nyíregyházát esetleg Szent Danit :D
Wilzor 2014.01.23 11:25:50
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Épp ez jutott eszembe, hogy ezek a VV-s bulik sehol nincsenek az ÉH-s bulikhoz képest.
www.youtube.com/watch?v=8YfgkhKTwdk

Ennyire zseniális jelenetek nem lesznek ebben a VV-ben.
Wilzor 2014.01.23 12:09:58
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Szintén feküdtem:) Régi szép idők:)

@zaphodbeeb:

Így van.
Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a…..
Wilzor 2014.01.21 23:45:54
@Haynau: mondjuk a google kérdőív készítőjével nem lehetne megcsinálni?

Am

Alexa: 1
Aurélió: 7
Charlotte: 4
Dorka: 5
Iza: 2
Józsi: 8
Laci: 6
Simon: 10
Teó: 5
Viki: 7
Zsolt: 1
Wilzor 2014.01.22 20:35:24
@Shoyu: Azt azért ne :)

Krisztián egy hintaló egyszerűségével rendelkezik a fókuszos riportja és az adatlapja alapján. Viszont szereti PaulKalkbrennert ami pozitívum. Szerintem a Fehér Morgan Freemannel nagy haverok lesznek:D
Meglátjuk

Zsófi egy tipikus szoliribi. Előreláthatólag egy borzasztó sótlan karakter...
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Wilzor 2014.01.20 22:46:32
@Chat Géza: Ez sem feltétlen igaz, mert a Geordie Shore csak az első pár rész(évad?) erejéig volt hogyvoltozva :)
@Empty Bee: Ha viszont tényleg szerelmes akkor nagy szarban van:))
mindegyik hülyének kell egy múzsa, Alekosz-Éva, Atti-Kinga.

Amúgy Sárlikon annyira látszott, hogy hazugság minden egyes szava.

Gyúrós józsi jól látja a dolgokat, komolyan meglepő:D
@ミラ: "... de rajta nem értem, mit eszik a sok kan, valaki elmagyarázhatná, melyik része vonzó."

Laci megmondta, deréktől felfele jó :D kisminkelve meg is üti a 6/10-et :DD
Üvöltözéssel, ordenáré módon viselkedő lakókkal és bizonytalan Istenes Bencével indította hatodik évadát az RTL Klub saját fejlesztésű valóságshow-ja, a Való Világ, ami abban különbözött a Big Brothertől, hogy nem a szerkesztők válogatták össze a jelentkezőket az…..
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
Wilzor 2014.01.17 22:32:33
@beacska: Tényleg hasonlít rá, csak Pókmajomnak több esze van így elsőre.

Nem hiszem hogy akkora game-et fog tolni Teofil mint Pókmajom annó:))
Wilzor 2014.01.17 22:36:35
@beacska: igen, Szandra volt, nyilván ő csinálta a show-t az ÉH-ben így megtámogatta a stáb.

Itt szvsz Szájmon lehet hasonló
Wilzor 2014.01.18 10:54:21
Az esti drogos beszélgetésekhez:
Teofil kutyáját szerintem nem véletlenül hívják Spurinak :DD

Valamelyik onlájnban Szájmon is mondta hogy rákéne már gyújtani egy jointra

Göthős iza por iránti vágya sem meglepő
@Warlimont: Idővel ki fog alakulni, de nagyjából egyetértek azzal amit írsz. Az öfi alapján elég jól kijön debílióval, sárlikkal csak tényleg azt hiszi itt neki kell rendet tenni.